Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zaaria Tento nick neznam. Nevim proc by to melo byt fiktivni tema. Nechapu.
@Anonymní píše:
@Zaaria Tento nick neznam. Nevim proc by to melo byt fiktivni tema. Nechapu.
Tak ty jsi jasna/y ![]()
Tema je FAKE!
@Zaaria píše:
Tak ty jsi jasna/y
Tema je FAKE!
Ty jsi dobre paranoidní, vždyť ma uplne jiny styl… ![]()
@Zaaria Bez rypat jinde. K tematu nic nemas.Tak neprud. Uz nebudu na tebe reagovat.Pisu z mobilu, tak jaky asi muzu mit sloh.To je bez komentare toto.
Jinak neni nic snadnejsiho nez napsat adminovi.Ten potvrdi, ze nejsem udavany nick.
Zamilovanost zmizí z každého vztahu - u někoho dříve, u někoho později. A měla by ji vystřídat láska - a nikoli láska milenecké, ale láska manželská, která je prostě o něčem jiném.
V manželství to je samozřejmě i o úkolech, ale jde o to, jak se k tomu stavíš - měla bys mít radost, že zvládáte každodenní, ale i složitější úkoly a překážky. že se umí podělit o radost, ale i starost, že se vám něco společně podařilo.
Pokud jde o překvapení a pozornosti - zaprvé by to chlapovi měla taktně říct, že ti pozornosti chybí a že jsou pro tebe důležité. Za druhé bys občas měla takové překvapení chlapovi udělat také (ve vztahu to jednostranně nemlže fungovat).
Pokud potřebujete vypadnout ze stereotypu (já to nikdy nechtěl, neb já stereotyp vyloženě miluji - já na tom nevidím nic špatného, pro mne stereotyp znamená, že věci fungují, fungují správně a není třeba je řešit) tak si udělejte prodloužený víkend sami dva - jaký, na jaké téma a zda být přes den spolu nebo naopak, nevidět se - a až večer se potkat u romanticky laděné večeře (třeba s tancem) záleží na vašich povahách - to se takto radit nedá, to je individuální
@Anonymní píše:
Chtely bychom vice deti, ale ja vazne evim jestli je chci s nim.On je takovy laxni, co se tyce reakci a opatreni.Ja treba balkon otviram jen na ventilaci, kdezto on by nechal klidne celou noc otevreny balkon, kdyz mame dvoulete dite v loznici.Coz ja naprosto nepochopim.On mi vycita, ze vse dramarizuji a ja zas jemu, ze nedomysli co se muze stat.
já to tedy taky nechápu, co by se mohlo stát? Pokud teda nemáte u zábradlí schůdky nebo židli. Dveře na terasu nechávám otevřené celou noc, děti spí jako dudek…
@JayLee píše:
u nas nezmizela ani po 9 letech
Zamilovanost zmizí.. A pak nastoupí láska…
![]()
Ale zamilovanost jako taková vyprchá…
To je naprosto přirozené, že zamilovanost časem vymizí. To je v každém vztahu, ale na druhou stranu více se buduje důvěra, jistota, pochopení…
@Anonymní píše:
@WERISKA Ono mi chybi to, ze uz nema chut me prekvapit.Uz se nemusi snazit.Vim,ze zamilovanost bohuzel vzdy odezni, ale me chybi to co tam zamilovanost zpusobovala. Samozrejme i u me odeznela. Partnera uz nevidim jako pana dokonaleho. Naopak vidim cim dal vic chyb.
Nemusí vždy odeznít…My jsme spolu už 11 let! A pořád jsem do manžela „bouchnutá“
. Stále se rádi překvapujeme, máme rádi chvíle kdy jsme sami, teď plánujeme jednu dovču bez dětí a celkově děláme hodně jeden pro druhého. Každý den si ještě pošleme milou, zamilovanou nebo sexy sms. Jsou to drobnosti, které ale dělají naše manželství pořád takové, že se těšíme jeden na druhého. A uznávám, že to není zadarmo. Opravdu si uvědomuji, že se o to snažíme oba!
@WERISKA píše:
Zamilovanost zmizí.. A pak nastoupí láska…![]()
Přesně tak
…já to rozlišuji na lásku a zaláskování
![]()
@WERISKA píše:
Zamilovanost zmizí.. A pak nastoupí láska…![]()
Neopisuj
![]()
@teepe píše:
Jinde tráva zelenější neni![]()
všude se to změní
bohužel
já teď občas bulim u romantickejch filmů, že tohle už nikdy nebude
mám to teď podobně. Mě se teda spíše líbí sci-fi. Ale nejradši mám takové to, co je vlastně pohádka pro dospělé s dobrým koncem. Taky mě sem tam napadne, že tohle už mě nečeká.
Minimálně už mě to nikdy nečeká s manželem. A to první rok dělala kde co, aby mě dostal k sobě do bytu. ![]()
Necitim se milovana a ja uz k nemu asi taky nic necitim. Proto mam nechut s tim dama neco udelat. Prijde mi to beznadejne.On se taky o nic nesnazi.