Kde koupit cikorku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mellanie
17.3.11 18:47
Přesně na to myslím i já.. :mrgreen: :mrgreen: jsem zvědavá.. :mrgreen: copak na to poví.
Miarei píše:
stejně je sranda, když si nějaký starý člověk vzpomene na to, co se kdys prodávalo, důkladně popíše obal a my to pak hledáme po všech čertech a když se nám to či něco podobného podaří nalézt, tak ten člověk to neocení, protože to má jednak jiný obal a jednak léta prodeje změnila složení :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1063
17.3.11 20:04

Taky jsem kdysi pátrala po klasické cikorce a našla jsem jen od fy Kávoviny Karo, jak tu dávala odkaz meduza. Ta se dá u nás koupit. Ostatní kávoviny jsou směsi. Pak možná někde ve specializovaných prodejnách nějaké ze zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
18.3.11 09:12

Bianco já dnes ještě psala do čajovny,tak mi odepsali,že jí zkusí sehnat.To jsem zvědavá. :think:
Ale prý se po náí nikdo dobu nesháněl. :-P

• Citovat
  • Upravit
10141
18.3.11 11:11

Tak po včerejší diskuzi jsem chtěla ochutnat jak chutná samotná cikorka, normálně jí piju jen ve směsi. Koupila jsem v Globusu tu instantní, zalít mlékem a moc mi chutná :-P

http://www.lekarna.cz/…na-90g-doza/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
17.8.19 02:03

Já si spíš pamatuji meltu, dnes piju čokokapučíno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.21 11:57

Cikorka s názvem KARO

Zjistil jsem, že firma kávoviny sro Pardubice vyrábí cikorku po názvem KARO, ale nikde jsem ji v obchodech neviděl. Zmiňují se o tom na stránkách **** Neviděl to někdo v nějakém obchodě? Marně se snažím to někde sehnat.

Edit adminem: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79706
28.12.21 12:29

Prodávalo se to pod jménem melta, taková tvrdá kostka to byla, co si pamatuju. Světle hnědý papír s hnědým nápisem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.12.21 13:41

U nás, když jsem byla úplně malá, bydlela stará paní a myslím, že si vařila bílou kávu k snídani z Melty, ale to bylo mleté pražené žito a přidávala tam cikorku, měla jsem dojem, že to byly kulaté lisované jakoby tablety, samozřejmě větší, tak 5 cm průměr, ale možná se pletu. Melta se normálně prodává, ale cikorku jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
28.12.21 13:42
  • Tady je ta stará a správná cikorka, která se přidávala do Žitovky, taky je to tam napsáno. Dříve byla cikorka v takových šestihranýyh kostkách, pamatuju, jak ji babi ulamovala.,Jo a tu Žitovku tam mají taky.

Neprošel mi odkaz, takže je to na lékárna. cz, kategorie čaj, káva -kávoviny. a taky to má ten správný retro obal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
28.12.21 13:44

Taky je obojí na grizly.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie