Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Na to vyplňování jídelníčku syrovou zeleninou a ovocem pozor, každý to má jinak, ale já jsem u druhé dcery během prvních tří měsíců nemohla syrové vůbec, jí to strašně nadýmalo, jako při kojení myslím, měla celkem citlivý zažívání a jak jsem si udělala třeba salát, tak jsem s ní celou noc chodila, protože ji bolelo bříško. Měla jsem s ní tu dietu celkem brutální, nemohla jsem ani nic sladkýho, jinak to samý - probdělá noc
. Takže já jsem se přes den futrovala hodně takovýma těma suchýma chlebíkama, rýžový (říkáme mu polystiren
), kukukuřičný, grahamový,…, různý suchary, mám to naštěstí ráda, když jsem měla chuť, namázla jsem si to máslem a marmeládou, jinak šunka, sýr. Čerstvý pečivo jí vadilo taky. A celej den doma uvařenou meltu nebo bezkofeinový kafe a zapíjela jsem kafíčkem. Pak se jí naštěstí střeva srovnala a mohla jsem jíst normálně. Mělo to svý výhody, zhubla jsem na předtěhotenskou váhu a ještě dvě kila níž, a to jsem nabrala 25
. Ale teda muka to byly. ![]()
Zasytí tě bílkoviny a vláknina…mě osobně nejvíce zasytí vajíčka na jakýkoli způsob s celozrnným pečivem a nějaká zelenina
Jo a holky pozor na zázvor…moje máma ho začala pít a říkala, že nikdy nezažila tak časté návaly pocitu hladu ![]()
A také zkus nějaké přírodní vitamíny a minerály (ideálně v koloidní formě), protože hlad může znamenat i to, že tělo potřebuje doplnit potřebné prvky. Po porodu se není čemu divit. Já měla po porodu také obrovský hlad a trvalo to asi 2 měsíce, jedla jsem i v noci.