Čím se zasytit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Markéta Fe
5.11.14 14:15

A také zkus nějaké přírodní vitamíny a minerály (ideálně v koloidní formě), protože hlad může znamenat i to, že tělo potřebuje doplnit potřebné prvky. Po porodu se není čemu divit. Já měla po porodu také obrovský hlad a trvalo to asi 2 měsíce, jedla jsem i v noci.

• Citovat
  • Upravit
130
5.11.14 14:16

Na to vyplňování jídelníčku syrovou zeleninou a ovocem pozor, každý to má jinak, ale já jsem u druhé dcery během prvních tří měsíců nemohla syrové vůbec, jí to strašně nadýmalo, jako při kojení myslím, měla celkem citlivý zažívání a jak jsem si udělala třeba salát, tak jsem s ní celou noc chodila, protože ji bolelo bříško. Měla jsem s ní tu dietu celkem brutální, nemohla jsem ani nic sladkýho, jinak to samý - probdělá noc :(. Takže já jsem se přes den futrovala hodně takovýma těma suchýma chlebíkama, rýžový (říkáme mu polystiren :D ), kukukuřičný, grahamový,…, různý suchary, mám to naštěstí ráda, když jsem měla chuť, namázla jsem si to máslem a marmeládou, jinak šunka, sýr. Čerstvý pečivo jí vadilo taky. A celej den doma uvařenou meltu nebo bezkofeinový kafe a zapíjela jsem kafíčkem. Pak se jí naštěstí střeva srovnala a mohla jsem jíst normálně. Mělo to svý výhody, zhubla jsem na předtěhotenskou váhu a ještě dvě kila níž, a to jsem nabrala 25 :). Ale teda muka to byly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.11.14 07:47

Zasytí tě bílkoviny a vláknina…mě osobně nejvíce zasytí vajíčka na jakýkoli způsob s celozrnným pečivem a nějaká zelenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.11.14 07:48

Jo a holky pozor na zázvor…moje máma ho začala pít a říkala, že nikdy nezažila tak časté návaly pocitu hladu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková