Jak probíhá císařský řez?

Anonymní
2.3.11 20:00

cisařsky řez

Ahojky,jdu rodit cisařem a se zeptat jak vše vlastne probiha?Co me vše čeka při nastupu do nemocnice a dal podrobne.Vybrala jsem si celkovou narkozu kdy uvidim mimi a pusti ke me navštevy ještě ten den?Proste vše co me odzačatku čeka.Dekuju :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
2.3.11 20:11

ahoj, měla bys napsat, kde budeš rodit, ono se to dost liší. ẗřeba já měla cs na bulovce a příští týden mít zas budu a ten den návštěvy nejsou, protože jsi na JIP, ale stejně je člověk tak mimo, že by o návštěvě nevěděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
2.3.11 20:14

Ahoj, já jsem rodila císařem před 3 lety.Sice jsem měla akutní, ale něco ti snad dokážu povědět.Při nástupu doktor vyšetří, sestra s tebou vše sepíše a pak dostaneš nejspíš klistýr a oholí tě.S tím klistýrem nevím, jak říkám měla jsem akutní vezli mě na sál v půlce normálního porodu.Pak si den a noc na polooperačním.Mimi ti přivezou až když se pořádně probudíš, projdeš sprchou a pak si odpočineš.S návštěvama počítej spíše až druhý den na polooperační návštěvy nesmí.Jinak spousta injekcí po císaři, ale neboj to se dá.Pak už můžeš být přeložena na normální pokoj a mimi budeš mít u sebe pořád až 3 den a přes noc až 4.Tak jsem to měla já.Hodně štěstí.A co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.3.11 20:16

Já tam měla návštěvu hned jak jsem se probrala,ono fakt záleží kde budeš rodit .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.3.11 20:17
jizvíková píše:
ahoj, měla bys napsat, kde budeš rodit, ono se to dost liší. ẗřeba já měla cs na bulovce a příští týden mít zas budu a ten den návštěvy nejsou, protože jsi na JIP, ale stejně je člověk tak mimo, že by o návštěvě nevěděl

Příští týden už?Tak držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
2.3.11 20:23

Jsem po akutním císaři, takže co je před nepovím, ale po jsem byla na JIP tu noc (malá se narodila v 18:15) a ani manžela ke mně nechtěli pustit, sestřička ho na konec pustila s tím, že jen na chviličku a nesmí se to dozvědět lékař. Malou mi ještě v noci přinesli ukázat. Jinak ráno jsem na druhý pokus vstala z postele a převezli mě na normální pokoj, při prvním pokusu jsem omdlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
2.3.11 20:29

Jak kde.. já měla taky celkovou narkozu (porodnice Plzeň), na JIP nikdo nesměl, byla jsem tam zavřená 24 hodin. Malýho mi přinesli ukázat asi po 6ti hodinách, aby se zkusil přisát. Po 24 hodinách mě přendali na norm. pokoj na šestinedělky. Malýho mi dali k sobě jen na chvilku a zase jej odvezli.. teprve až 3 den mi ho tam nechali natrvalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
2.3.11 20:29

Jak kde.. já měla taky celkovou narkozu (porodnice Plzeň), na JIP nikdo nesměl, byla jsem tam zavřená 24 hodin. Malýho mi přinesli ukázat asi po 6ti hodinách, aby se zkusil přisát. Po 24 hodinách mě přendali na norm. pokoj na šestinedělky. Malýho mi dali k sobě jen na chvilku a zase jej odvezli.. teprve až 3 den mi ho tam nechali natrvalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
2.3.11 20:33

Před měsícem plánovaný císař.
Nástup den předem, odběry krve, EKG už jsem měla hotové. V den operace ráno nějaké injekce, kapačka, klystýr, cévkování. Pak už na sál - měla jsem epi - je prý šetrnější k mimču. Po operaci ATB,celý den ležet. Druhý den ráno vyndání cévky a šup do sprchy.
Návštěvy za mnou ten první den nemohli, jen manžel s malou na cca čtvrt hodiny - v tomhle ale záleží na nemocnici.
Malýho mi nosili na přisátí po cca 3hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.3.11 20:37
jizvíková píše:

držím ti palečky at vše dobře dopadne a pak at ty 3 caparty zvládneš.Sice asinebylo dobrý po sekci takhle otěhotnět ale máš můj obdiv :potlesk: zeptam se jen,jak jsi sháněla ten kočárek jak jsi pořídila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
2.3.11 20:54
Anonymní píše:
Ahojky,jdu rodit cisařem a se zeptat jak vše vlastne probiha?Co me vše čeka při nastupu do nemocnice a dal podrobne.Vybrala jsem si celkovou narkozu kdy uvidim mimi a pusti ke me navštevy ještě ten den?Proste vše co me odzačatku čeka.Dekuju :palec:

Nechceč tu narkózu ještě zvážit? jak tady někdo psal - i mi to před plánovaným SC říkali - že ovlivní mimčo. Já měla spinálku a je to v pohodě. Každá to cítíme jinak, ale pro mě bylo přijatelnější o všem vědět (nic nevidět), ale slyšet malýho a hned ho vidět. Celkovou bych se hrozně bála :nevim: Ale zásadní byla prcek a pro něj byla spinálka vhodnější. Držím palce, ať je vše v pořádku a máš krásný, zdravý mimínko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
2.3.11 21:00

Ahoj,já se taky přikláním k tomu,abys ještě zvážila tu narkozu-ve spinální analgezii ti současně aplikují analgetika,která se uvolňují několik hodin,takže nemáš bolesti,aspoň já je vůbec neměla,a při celkové narkoze se probudíš rovnou do bolesti.Nemluvě o tom,že je prokázáno,že celková anestezie má vliv na mimi.
Jinak já jsem malého dostala na první přiložení po 3h,návštěvy na JIP nesmí,ale manžel mi tam po sestřičce poslal dopis a první fotky malého,byl s ním na novorozeneckém.Jinak pro dobrý stav jsem byla po pár hodinách přesunuta na šestinedělí.Díky bohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.3.11 21:20

holky kamarádka rodila před 4týdny,SC ve spinálu a týden jí bolely záda.Prý jí asi dr.napíchla nejakej nerv.Já rodila SC v plné narkoze a mimčo mi přinesli ukázet asi po 4hod a bylo to tak dojemný že jsem brečela a pak nemohla dojetím usnout. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
2.3.11 21:37

Celkovou narkozu bych si nevybrala, chtěla jsem vidět dítě hned, abych si byla jistá, že mi ho nevyměnili, jistota je jistota, ale je to tvé rozhodnutí, takže ti ho nebudu rozmlouvat. Pak jsem ještě chtěla lokální kvůli tomu, že neuspějí ani mimčo, takže je to pro něho lepší. Rodila jsem teda akutním a večer. ten den mi mimi ukázat nepřinesli, to až druhý den na 5 min. a další den na hodinu, ale musíš si o to pořád říkat. Na JIP návštěvy nesmí, ale jsou nemocnice, kde na JIP nedávají a rodička jde rovnou na normální pokoj. Nástup do porodnice budeš mít den předem + předoperační testy, mě dělali předběžně EKG. Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.3.11 21:42

oni jsou rychly, mimi vyndavaji brzo, celkova neublizi, ja chci taky celkovou, do patere mi nikdo vrtat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí