Nevím, na čem jsem

Niky7
1.3.11 15:05

Nevím na čem jsem, poraďte prosím!!!

Ahoj všichni!
Už mám v tom takovej zmatek, že nevím už na čem jsem. Možná se moc pozoruji, ale prostě mám o mimi strach. Jsem 38 tt. Včera na Ko se nic nedělo, CS 4,prý budu přenášet. V 35tt mi odešla zátka- následně potvrzeno od dr. Od 37 tt mám každý den na kalhotkách loužičku. Dr nedělal test na plodovku, nezajímalo ho to. Dnes mám louže do hněda a před chvíli ze mě odešel růžovohnědý hlen. Tak na čem teda jsem? Připadám si važně už jako magor, jsem z toho nervní, ale tak co si mám o otm myslet?
Díky za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
1.3.11 15:17

JÁ SI MYSLÍM, ŽE TO FAKT NIC NEBUDE! NEJSPÍŠ ALE PŘENÁŠET NEBUDEŠ… DNES JSEM TU MĚLA PORODNÍ ASISTENTKU A TO, CO TY POPISUJEŠ JE Z JEJÍHO POHLEDU NORMÁLNÍ! ŽE BY ODTÍKALA PLODOVÁ VODA PO TROŠKÁCH SE MI NEZDÁ A POKUD NEKRVÁCÍŠ A NEBOLÍ TĚ NIC, TAK BUDˇ VÍC V KLIDU :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.11 15:20

Já si nemyslim že by si jen měla čekat doma a být v klidu.Člověk nikdy neví.Třeba sem plašan,ale já bych radši do porodnice jela :nevim: .
Nejspíš to bude jen blížící se porod,ale to nikdo kromě lékaře nemuže poznat :wink: .
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.3.11 15:28

JÁ DĚLÁM LOUŽIČKY DENNĚ! JE FAKT, ŽE NE DO HNĚDA, ALE JÁ ZASE NEJSEM TEN PLAŠAN A HLAVNĚ SE NESTRESUJ :kytka:
CHÁPU, ŽE TĚ TO VYDĚSILO! ZE MNĚ ŠLY FUJ TAJBL HLENY PŘED MĚSÍCEM! PAN DOKTOR MI PAK JEN ŘEKL, ŽE SE MÁM VÍC ŠETŘIT, POLEHÁVAT, ŽE MI MIMOUŠ UŽ TLAČÍ NA SPODEK :cry: NAPSAL MI HOŘČÍK A MINULE MI UŽ ŘEKL, ŽE TO VIDÍ NA ZDÁRNÉ DOKONČENÍ TĚHOTENSTVÍ, KDYŽ BUDU ROZUMNÁ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
1.3.11 15:33

Jestli si nejsi jistá, tak raději jeď do porodnice. Lepší, když tě pošlou domů, že je všechno v pořádku…budeš klidnější a víc v pohodě. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.3.11 15:35

Niky, taky jsem měla výtok. Nejdřív čirý a pak se začal zbarvovat. Porod se už nejspíš blíží. Co se týká úniku PV, tak si přečti tohle:

http://www.porodnice.cz/node/56313

Prý pokud uniká jen troška, tak se zvládá doplňovat. Tam jde spí o infekci z případného pohlavního styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 15:41

Holky dekuji asi pockam do zitra. Ale co ten hnedoruzovej hlen? KDyz mi zatkla uz davno odesla???

• Citovat
  • Upravit
2803
1.3.11 15:48

TŘEBA SE POROD UŽ BLÍŽÍ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 15:50
lubenka píše:
TŘEBA SE POROD UŽ BLÍŽÍ :-)

Tomu neverim kdyz rekli ze budu prenaset a CS mam 4 natoz ze jsem prvorodicka :zed: ale nezlobila bych se mala pred dvouma tydnama mela 3,5kg :oops:

• Citovat
  • Upravit
2803
1.3.11 15:52

A JINAK TĚ NIC NEBOLÍ NEBO TAK NĚCO? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 15:55

Obcas sem tam me boli podbrisek jako pri ms jinak nic moc.

• Citovat
  • Upravit
4509
1.3.11 16:06

ahojky,
to by klidne mohl byt pocinajici porod :-D
a to ze ti dr rekne ze budes prenaset neni 100%.
Spouste holcin bylo receno rano na kontrole, ze na porod to jeste zdaleka nevypada a pred pulnoci meli prcka u sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.3.11 16:06
lenholka píše:
ahojky,
to by klidne mohl byt pocinajici porod :-D
a to ze ti dr rekne ze budes prenaset neni 100%.
Spouste holcin bylo receno rano na kontrole, ze na porod to jeste zdaleka nevypada a pred pulnoci meli prcka u sebe :wink:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 16:08

No ja myslim ze to porod nebude pri mem stesti. A co si myslite o tom hlenu kdyz zatka mi odesla uz ored trema tydnama?
A ty posliky mam jen obcas.

• Citovat
  • Upravit
20777
1.3.11 16:08

Niky a na to, že budeš přenášet, přišel doktor jak :mrgreen: U prvního dítěte jsem měla v den porodu CS2, takže podle toho se nedá vůbec nic poznat, může se to změnit z hodiny na hodinu. Jinak špinění může znamenat blížící se porod. Ale ne jasně červená krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí