Nevím, na čem jsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
1.3.11 20:45

tý jo tak takovýho chlapa bych nechtěla,aby mi říkal že ještě nejedem když by mi bylo zle :cert: :pocitac: fakt radši taxík nebo RZ
snad budou v pořádku a brzy spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.3.11 20:45
gabi.design píše:
Kamča.dalmatinka píše:
gábi asi blbě čteš.Já píšu že to prdel není :wink:
Teď na to taky koukám. :mrgreen: To se omlouvám, to mělo být na příspěvky výš. :oops:
:lol: to neva :lol:
Ještě k tomu co si napsala,tak maminka to nemá fakt jednoduché a má tu nejhorší kombinaci co mohla mít,tak doufám že je aspon v pořádku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
2.3.11 07:07

tak jsem zvědavá jestli mamča dneska písne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
2.3.11 07:41

Včera jsem na diskuzi koukala a byla bych sakra nervozni uz jen při pocitu odtékání plodovky a i přes uklidnění dr. že se nic neděje, bych jela radši do porodky. A přítel se mnou, třeba i několikrát. Bylo mi holčiny docela líto, věřím, že je v pořádku a už má miminko u sebe:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59408
2.3.11 07:42
Pettulle píše:
Niki neboj, určitě porodíš, budeš muset, nic jinýho ti nezbyde.Opět začínám mít pocit, že ten císař mohl být naprosto zbytečný, kdyby mě hlídali víc, ale už s tím nic nenadělám, jen jsem si myslela, že procento sekcí klesá, ale když tu tak čtu kolik holek sekcí rodilo, tak mi to přijde spíš naopak, že to procento sekcí je stále moc vysoký :-( . Chápu zdravotní problémy, ale pohodlnost lékařů? vim, že nemá cenu se tím zabývat, když už ´jsem dávno porodila, ale vrtat hlavou mi to bude ještě hodně dlouho.

Na druhou stranu kolikrát císař je nejlepší řešení. Záleží na důvodu ale když jsi psala že malýmu klesaly ozvy tak si ymslim že císař je fakt nejlepší řešení. No já celkově po těhu a porodu Tomíka už nejvíc věřim svým pocitům 8-) . Tomíkovi jem zachránila život hned na začátku když mě posílali na revizi a v 36tt když mě jakoby něco táhlo do nemocnic, tam udělali monitor a už to jelo a víceméně prý přežil zázrakem. A to ještě jsme vděčná doktorovi na ambulanci který říkal že už by mě poslal pod nůž a na sále že jestli chci at jdu domů a nakonec nestačili koukat :-? . Ono se doktorům většinou nic nestane i když se s miminkem něco stane, doktor doktora nikdy nepotopí a pokud je nakonec vše ok tak nikdo nic řešit stejně nebude i když já v první chvíli byla vytočená dokonale. Vlastně ne hned až když sjem četla porodopis :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.3.11 08:33

Taky jsem zvědavá, snad dá zprávu a nebo případně nedá a je v porodnici. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.3.11 09:10

Já jsem taky zvědavá, jen doufám, že to hnědý co popisovala byla vážně zátka a ne plodovka, ani jsem se ji nezpetala jestli cití pohyby miminka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.3.11 09:24

musime verit ze to dobre dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
2.3.11 09:45

Tak vidím že nejsem jediná kdo je nervozní jak to dopadlo… třeba nám už brzo pisne i s miminkem v náručí.Hlavně ať to vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
2.3.11 10:57

Ahoj holky tak porad 2v1 :pocitac: byl to celkem narez. Je mi lito co si o ome myslite, ale mate pravdu. JSEM MLADA A HLAVNE BLBA!!! UVEDOMUJI SI CO JSEM MOHLA ZPUSOBIT A TED BUDU RADEJI VYJEZDOVAT 4X DENNE NEZ POZDE. oMLOUVAM SE ZA SEBE.

SHRNUTI:

TAk jsme tak dojeli a poslali me rovnou na porodni saly. Uz jsem mela stahy docela silne. Prijali me dve sestry a uz se ksichtily. Abych je uklidnila rekla jsem, ze jsem volala a rekli at prijedu. Zacali po me hulakat, ze kdyz to mam nepravidelne tak nerodim, ze uz my mlady nepozname ani poslicky. Takze na monitoru sice byly stahy, ale nepravidelne. Pak prisla dr. moc mila a hodna a vysetrila me. Rekla ze uz to bude asi brzy ale ze to jeste neni dozrale. Jestli chci nechaji si me tam ale ze nemusim, tak jsem rekla ze ne. A ona at pocitam s tim ze muzu prijet kazdym dnem ze se to muze rozjet. Na ty hnede hleny rekla, ze je to asi vysetrenim, ale ze je to spise tim, ze uz se to pripravuje. Jenze nejsem pry jeste dozrala, ale ze do tydne to asi bude. Takze me poslali domu s tim at si dam hprkou vanu s panakem. Prej ne zadnyho sladaka ale tvrdej 8-o to jsem koukala a nevim jestli to mam zkusit, je to takove divne aby mimi neco z toho nebylo. Takze ,mam jen vyckavat. Dnes me slabe poboliva bricho tak uvidime.

CHTELA BYCH VAM VSEM PODEKOVAT ZA POMOC A OPRAVDU SE OMLUVIT ZA SVOJI BLBOST A NAIVITU. HLAVNE ZE JSEM ZDRAVE A NA TOM ZALEZI.

• Citovat
  • Upravit
59408
2.3.11 11:06

Hlavně že je vše ok a opravdu raději klidně každý den než aby se něco stalo. Já taky chodila často a nakonec ještě že tak 8-).Panáka bych nedávala, jen tu sprchu, bud to ustoupí a nebo by se porod rozjel. ale mluvim jen teoreticky :mrgreen: , já nikdy nezažila ani tvrdnutí břicha natož poslíky atd takže v druhém těhu sjem se i doktora ptala jak to poznam a odpověd byla velice originální. prý ybch to poznala a stejně jsem to enzažila a Tomík s enarodil akutně v 36tt při CS 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
2.3.11 11:08

to jo uz jsem poucena at si rikaji co chteji radeji opravdu pojedu 5× za den nez pozde.
Dekuji VAm vse uz jsem se poucila, diky

• Citovat
  • Upravit
16694
2.3.11 11:36

Hlavně, že jste v pořádku. Udělala jsi dobře, že jsi jela a zbytečné to rozhodně nebylo :hug: Přístup personálu u vás je tedy těžce otřesný. Já jela do porodky v jednu ráno, kotrakce taky nepravidelné a rozházené, bez keců mi prostě vysvětlili, jak poznám ty správné, ptali se kde bydlím a podle toho instruovali, kdy vyrazit a že se porod pořád ještě může zastavit. Ve tři ráno mě pustili a v sedm jsem tam byla znova, to už si mě tam nechali, protože jsem rodila :lol:

Tvůj přítel je tedy k pláči. Moc bych ti přála zažít pocit, že o tebe a prcka má strach. Ten můj posledních pár dní skoro ani nespal, jak jsem se chytla za břicho (když malý silněji kopnul), tak hned panikařil, bylo to krásně roztomilé. Toho se asi s tímhle přítelem nedočkáš a já doufám, že časem ho vyměníš za nějaký kvalitnější model :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.3.11 11:40

Niky no vidis to aspon ti to pani doktorka vysvetlila, na sestricky kasli, kdyby byli echt hnusny tak si na ne muzes vzdycky stezovat a ono jim to da vedeni sezrat, vim o cem mluvim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
2.3.11 11:44

Tak on neni tak hroznej stara se a obskakuje me jen vcera asi nemel den. Nakonec me tam i sam uz potom tlacil a jel rychle. neni zas tak hroznej.

Chci se jen zeptat co si myslite o tom ze mi rekli, ze tam m mam jet jenom kdyz to budu mit po 5 min, tak abych to uz nevydrzela ty bolesti anebo kdyz mi praskne voda jinak at nejezdim.

Kdyz jsem rekla ze me to boli jak silnejsi ms tak rekli ze je to malo, ze az to nebudu moct vydrzet. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100