Citalec 20 žádný orgazmus

Anonymní
26.7.21 11:12

Citalec 20 žádný orgazmus

Ahojky ženy.
Začala jsem brát 5 den citalec 20 kvůli úzkostné poruše a vtiravym myšlenkám na strach.
Zatím je to teda mazec a horší a vidím to vše černé zda to bude zase někdy jako dřív.

Jde o to, ze 2 roky jsem brala citalec 10 a jelikož jsem se cítila ok a chce druhé mimco tak jsem vysadila. Plus snižoval chuť na sex a orgazmus.

Dva měsíce mi bylo fajn, ale najednou ze dne na den se to vše vrátilo a 2× tak velký průšvih. Pořad mě to nutí myslet na ty nesmysly a vyvolávat si strach.

Šla jsem tedy po 5 ti dnech těchto stavu opět k dr a ta mi nasadila opět citalec ale tentokrat rovnou 20.

Chci se vás zeptat zda ten orgazmus se trochu nějak úpravu nebo ne. Je to jak kdybych byla mrtvá na spodek a to taky nechci. Měnit ad takhle na začátku c těchto stavech opravdu zkouset nechci.
Doufám jen ze mi citalec znovu zabere jako predtim. Snad na nej není rezistence. Děkuji všem za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
151
26.7.21 11:36

Bohužel to je častý nežádoucí účinek. A pokud ti před tím pomohl, tak je otázka, zda ti stojí za to zkoušet jiný typ ad, kolikrát je fakt problém najít taková, která sednou a tím, že se dlouho čeká na účinek, tak je to blbé, to takhle můžeš hledat ad klidně několik měsíců. Já být na tvém místě, tak ten nežádoucí účinek překousnu, psychická pohoda je pro mě důležitější a je to potřeba řešit co nejdřív, než se to zhorší. Když teď bereš větší dávku, tak ty nežádoucí účinky budou spíše ještě o něco horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.7.21 11:52

Ja bych řešila nejdřív své psychické zdraví a pak teprve vyvrcholení. Až se lékem stavy srovnají, třeba bude i orgasmus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.21 17:39

Brala jsem Citalec asi rok a půl. Před tím, jsem byla dost „naruživá“. Po nasazení sem na sex neměla ani pomyšlení. S přítelem vždy jen rychlovka aby se neřeklo a masturbace z dlouhý chvíle jednou za měsíc někdy i za dva. Když se náhodou povedlo a já vyvrcholila, stalo to za starou bačkoru. Jako bych na ten spodek byla jak se říká „hluchá“. Teď jsem AD změnila a je to daleko lepší. Ptala jsem se na to tenkrát psychiatra a řekl mi, že je to naprosto normální a že mi bohužel nezbejva nic jinyho než to vydržet. Ale vím, že některý ženský psaly, že se jim chuť na sex atd po čase zase vrátila. Držím palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.21 18:46
@Anonymní píše:
Brala jsem Citalec asi rok a půl. Před tím, jsem byla dost „naruživá“. Po nasazení sem na sex neměla ani pomyšlení. S přítelem vždy jen rychlovka aby se neřeklo a masturbace z dlouhý chvíle jednou za měsíc někdy i za dva. Když se náhodou povedlo a já vyvrcholila, stalo to za starou bačkoru. Jako bych na ten spodek byla jak se říká „hluchá“. Teď jsem AD změnila a je to daleko lepší. Ptala jsem se na to tenkrát psychiatra a řekl mi, že je to naprosto normální a že mi bohužel nezbejva nic jinyho než to vydržet. Ale vím, že některý ženský psaly, že se jim chuť na sex atd po čase zase vrátila. Držím palce

Díky moc za odpověď. A na co jsi konkrétně citalec brala?
Je normální ze 4 den po nasazení není zlepšení?

A jaké ad beres prosím teď?
Já až se dam do kupy těmito léky tak asi taky změním.
Sex přece jen mám rada a tohle je fakt na houby.

Díky moc za odpověď.
Ale Rozhidne budu radši bez sexu než to co se mi děje. To je fakt až šílený.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex