Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojky,
Dopředu hned napíšu, že nechci číst nějaké posměšné komentáře. Jdu si sem jen pro radu.
Mám kamaráda, který dříve (2 roky zpět) chodil s mou nejlepší kámoškou. Už asi týden si vkuse píšeme a v pátek jsme byli venku. Venku se choval dost hezky. Letmé dotyky, chytal mě za ruku nebo kolem pasu a dovedl domu. Čekala jsem, že mi třeba po tom večeru napíše, kdy půjdeme zase ven. Doteď nic, ale píšeme si dále. Moc nevím jak to brát, jestli je to opravdu jen přátelství nebo chce něco víc.
Co si o tom myslíte? Mám si s nim dál psát? Nebo mu napsat něco o venku?
Díky!
Kdyby chtel neco vice tak to poznas..oni ty chlapi fakt tak natvdli nejsou..to my zenske mame tendenci neco najit. alespon spetku ceho se chytit, kde nic neni.
Tak mě mí kamarádi okolo pasu běžně nechytají
, takže by to mohl být náznak něčeho víc. A jak už psaly ženy, vyčkat.
Ahojky,
Dopředu hned napíšu, že nechci číst nějaké posměšné komentáře. Jdu si sem jen pro radu.
Mám kamaráda, který dříve (2 roky zpět) chodil s mou nejlepší kámoškou. Už asi týden si vkuse píšeme a v pátek jsme byli venku. Venku se choval dost hezky. Letmé dotyky, chytal mě za ruku nebo kolem pasu a dovedl domu. Čekala jsem, že mi třeba po tom večeru napíše, kdy půjdeme zase ven. Doteď nic, ale píšeme si dále. Moc nevím jak to brát, jestli je to opravdu jen přátelství nebo chce něco víc.
Co si o tom myslíte? Mám si s nim dál psát? Nebo mu napsat něco o venku?
Díky!