Cítím, že je něco špatně v našem vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.19 12:15

Jemu je 36. Když jsem to tílko našla, tak začal vysilovat, že si budu určitě něco mysletTelefon nepustí z ruky :D leda že se podívám, když usne. Nedávno přijel z té své brigády, že je mu zle. Celý se klepal. Doktor mu vůbec nic nezjistil. Vypadalo to, že má nějaký hrozný průser :D

• Citovat
  • Upravit
7712
3.9.19 12:19

A ptala ses ho na to tilko? Co ti na to rekl? Jinak bych si na nej pridupla :nevim:

Edit: bal se, co si budes myslet - ok. A co ti rekl - proc ho tam ma? Jentak jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
3.9.19 12:26

Může to být nevěra a taky nemusí. Podobný problém už jsem s jedním partnerem taky zažila, a nakonec zjistili, že má něco s prostatou. Mohl to dělat třeba hodinu a nic…bylo to opravdu ze zdravotních důvodů. Na druhou stranu, když o sebe chlap začne najednou víc dbát…je to zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36002
3.9.19 12:26

No a chodi opravdu na brigadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.9.19 12:49
@Anonymní píše:
Jemu je 36. Když jsem to tílko našla, tak začal vysilovat, že si budu určitě něco mysletTelefon nepustí z ruky :D leda že se podívám, když usne. Nedávno přijel z té své brigády, že je mu zle. Celý se klepal. Doktor mu vůbec nic nezjistil. Vypadalo to, že má nějaký hrozný průser :D

Tak clovek vetsinou vysiluje, kdyz na nej muze neco rupnout. Uprimne clovek, ktery ma cisty svedomi (napr tilko na hadru),tak ho ani nenapadne, ze si budes neco myslet, proste si to ani neuvedomi.Je mozny, ze je to holka z brigady a neco se stalo,ze.Snad neni kraska v jinaci, nebo nema nejakou breberu, to by rozklepalo i flegmatika.No,porad ti drzim palce, aby to tak nebylo, ale jestli si to uprimne i myslim-tak nemyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
3.9.19 13:36
@Anonymní píše:
Jemu je 36. Když jsem to tílko našla, tak začal vysilovat, že si budu určitě něco mysletTelefon nepustí z ruky :D leda že se podívám, když usne. Nedávno přijel z té své brigády, že je mu zle. Celý se klepal. Doktor mu vůbec nic nezjistil. Vypadalo to, že má nějaký hrozný průser :D

Nebudu hned tak negativní, může mít nějaký velký problém v práci. Pokud dělá v třídírne hadrů, i staré tílko se dá vysvětlit. Vidíš mu do financí? Tam je vše v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
3.9.19 15:14

Ale zase… kdyby někoho měl, snad by nebyl tak blbej, ze by z ni strhal tilko a nechal ho v autě jen tak pohozeny 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
3.9.19 15:45
@Anonymní píše:
Já jsem asi divná, ale všichni muži jsou nevěrní, samozřejmě až na výjimky. Přijde mi to normální, nešťastné je pouze to, že nedokáže momentálně uspokojit svou ženu, když má milenku.
Anonym prosím, mám kontroverzní názor.

Hele ani tak nemas kontroverzni nazor jako spise uplne blbej nazor. :mrgreen: Vazne to neplati ani omylem, podle nekterych statistik jsou dneska dokonce vice neverne manzelky nez manzele. A co tak koukam kolem sebe, tak to tak klidne muze byt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
3.9.19 15:56
@Bačavelmistarý píše:
Ale zase… kdyby někoho měl, snad by nebyl tak blbej, ze by z ni strhal tilko a nechal ho v autě jen tak pohozeny 8o

Klidne to muze byt umysl- at uz milenky, ci vtipek nejakyho kolegy, ci nejaka pomsta. :nevim: Jako bylo by to za normalni okolnosti divny, ale mame tu tridirnu obleceni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
3.9.19 16:37
@Anonymní píše:

No tak to je jasný. Přišli tam na to, že lohnul to tílko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.9.19 17:48
@Bačavelmistarý píše:
Ale zase… kdyby někoho měl, snad by nebyl tak blbej, ze by z ni strhal tilko a nechal ho v autě jen tak pohozeny 8o

Tak může být v tomhle amatér a ani si to neuvědomil, člověk blbne, zmatkuje v takových nezvyklých situacích :nevim: Nebo to tam pohodila ona a on si toho ani nemusel všimnout. Jinak mě nenapadá moc situací, jak se dostane do auta dámské triko :think: A jestli to ani pořádně nevysvětlil.. :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky