Cítím, že je něco špatně v našem vztahu

Anonymní
3.9.19 11:41

Cítím, že je něco špatně

Ahoj, omlouvám se za anonym. S manželem jsem prožila krásné prázdniny. Teď však musím říct, že mi něco nehraje. Takový ten vnitřní pocit, že je něco špatně. Nejdřív, jsem před několika týdny našla v našem autě roztržené dámské tílko, které rozhodně moje nebylo. Také nikdy neměl problém v posteli. Poslední dobou však špatně dosahuje orgasmu. Prý cítí problém v močovém ústrojí, ale u urologa ještě nebyl. Začal se pravidelně holit, stříhat vlasy atd. Celkově chování mi přijde zvláštní. Já vím, že třeba přehráním, ale mám pocit, že ta urologie je jen nějaká výmluva, a nechápu to. Co myslíte? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
3.9.19 11:46

To mi zní zcela jasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
3.9.19 11:48
@Bandii píše:
To mi zní zcela jasně.

Taky si myslím, ucebnicova nevěra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.9.19 11:50

Tak ty najdes roztrhnuty tilko cizi zeny v aute a porad mas jen divny pocit, ze se neco deje? No…nevera jak vysita a asi zadnej ulet jenom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.9.19 11:51

Kazdopadne me to mrzi! Vis jak s tim nalozis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
3.9.19 11:56

Ptala ses ho na to tilko? me prijde fakt divny ze by dotycna milenka nechala tilko v aute a sla naha :nevim: a nezamaskovali stopy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.19 11:57

Tak já bych chtěla vědět, kdo to je, mít 100% důkaz. Tričko 100% důkaz není. Projela bych partnerovi mobil, pc - historii a případně když by nebyl doma a v práci, ale například „na tenise“, rozjela bych se za ním. Případně bych pořídila cca za tisícovku GPS lokátor. Lidi mě tu asi ukamenují, ale můj čas je drahý a život krátký. Nechtěla bych žít ve lži.

• Citovat
  • Upravit
5940
3.9.19 11:59

Nevím, co ti není jasné, když si vrzne jinde a doma nepostaví, tak si musí něco vymyslet.Ale takovou výmluvu jsem ještě neslyšela. A na to tričko ses ho ptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.19 12:00

Právě, že chodil na brigádu do třídírny starých hadrů, ale není mi jasný, proč by byl u nás v autě :D. A neudělá se, protože už ho nepritahuju?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.19 12:01

Erekci má, ale nemá ejakulaci

• Citovat
  • Upravit
24379
3.9.19 12:02
@migmina píše:
Ptala ses ho na to tilko? me prijde fakt divny ze by dotycna milenka nechala tilko v aute a sla naha :nevim: a nezamaskovali stopy

Treba maskovat nic nechtela, klidne mohla mit na tilku svetrik, ktery si pak oblikla.Nebo je nekdo vyrusil a zapomnela, ze ho ma nekde mrskly, tech scenaru je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
3.9.19 12:02
@Anonymní píše:

Jestli ma prazdny pytel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.19 12:03

Já jsem asi divná, ale všichni muži jsou nevěrní, samozřejmě až na výjimky. Přijde mi to normální, nešťastné je pouze to, že nedokáže momentálně uspokojit svou ženu, když má milenku.
Anonym prosím, mám kontroverzní názor.

• Citovat
  • Upravit
24379
3.9.19 12:03

No jeste bych si ho proklepla, mne to pripada dost jasny, ale zase da se vse vysvetlit i jinak.Viz jestli delal s hadrama, ohl drapnout tilko na hadru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40521
3.9.19 12:04
@Anonymní píše:

A kolik mu je prosím Tě roků?
Jestli to nebude věkem…

Jinak to tílko, že by to tam tak okatě nechali, to se mi nechce věřit, jestli ho spíš nemá jako hadr na úklid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí