Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chudák kluk. Je mi ho líto. Kluk je tvého přítele příbuzný, tak je logické, že se stará on ale i ty. Kvůli tobě ho nedá pryč, musíš se začít k němu chovat jinak. Zkus vyhledat psychologa, jinak kluk bude odnášet tvoji nenávist.
No, jsi celkem zlá. Co teda chceš? Aby šel do děcáku? Chudák dítě!!!
Tve psani je velmi neprijemny exkurz do nitra macechy a o tom jak pohadka o Popelce a jine pribehy maji zaklad v realnem zivote.
Kde se v nekterych zenach bere tolik zloby a nenavisti vuci bezbrannym detem? Kdo jsou tyto zeny?
Jsi normální chudák, tomu klukovi nesaháš
ani po kotníky. Měl by na tebe někdo poslat sociálku, tomu nebohému dítěti bude všude jinde lépe. I v tom děcáku. Že nedokážeš dát lásku cizímu dítěti není až tak neobvyklý, někdo to tak prostě má. Ale to, že jsi si ho vzala a svým chováním ho trvale poškodíš, tak to je fakt neomluvitelný. Prej sám se nenažere, no ty jsi mi dala
.Já se divim, že tvůj chlap s tebou je, tvl ty by si jela.
Vážně by mě zajímalo kolik mu je a co tak strašného ti dělá. Jako jestli se jen blbě směje, chce od tebe nachystat jídlo nebo co jsi ještě psala tak jsi vážně ubohá. Nenapadlo tě, že se snaží třeba jen získat tvou pozornost? Nebo že z tebe tu nenávist cítí a dělá ti naschvály? Panebože je to jen dítě, které si svou situaci nevybralo. Co k němu zkusit být milá a pak třeba změní chování i on. Jak už psal někdo výše představ si, že se s tebou něco stane a někdo se takhle bude chovat k tvému dítěti. A jestli ho opravdu nemůžeš snést tak rači odejdi. Takhle ničíš život všem.
Dá se ta žena vypátrat? Co když ho týrá a tady píše jen polovinu??
Ach jo, chudák kluk..Ale tak snad by se svěřil tátovi noo
Ano jsi hnusný člověk. Je to jen dítě, ono si to nevybralo. Jak by bylo tobě na jeho místě? Kdyby ti někdo nechtěl dát dle tvých slov ani nažrat? Nedej bože kdyby jsi to dítě měla obejmout, nebo snad projevit zájem. Jsi vážně nechutná. Možná to dítě mělo jít radši do děcáku, nebo k pěstounům. Ty mu akorát poděláš život, který už i tak zjevně nemá lehkej. A že se směje? No a? Bys byla ráda kdyby sedělo v koutu, mlčelo, nehýbalo se a nejlíp ani nedýchalo že? Jsi ubohá vážně. Chudák kluk. Kdybych byla jediná možnost pro nějaké dítě, tak se mu snažím dát pěkný domov, lásku a vychovat z něj šťastného a slušného člověka. Což u tebe možné není, protože jsi sebestředná pipka, co myslí jen na své pohodlí. A přitroublá jsi tu ty, ne to dítě.
karma je zdarma děvče.
Nechci soudit, těžko se mi to ale čte… Je to dítě, lidská bytost. Haloo?? Jestli k němu chováš až takovou nenávist, měla bys vyhledat odbornou pomoc. Mám chuť si toho kloučka vzít k sobě a dát mu domov, kde bude vítaný.
Co by za to jiná ženská dala, mít možnost dát někomu domov a lásku…
Měla by ses nad sebou zamyslet, už tak bez tebe to musel mít těžké, pokud měl na výběr jen mezi tebou nebo dětským domovem. Dítě není slepé, i kdybys mu tu svou nenávist k němu nedávala najevo, vždycky to vycítí a určitě vidí rozdíl mezi jim a tvým pravým dítětem. Co mu asi do budoucna dáš??
Vyhledej psychologa nebo terapeuta a začni to řešit.
Není tam napsaný, že to je přítelův syn.. je to syn jeho bratra co po několikáté sedí za krádeže apod. U jeho matky byl se dvěmi bratry a rozhodl se, že nechce a začal jí dělat problémy. Vyhrožoval sebevraždou, když ho nedá někam jinam.. u nikoho nevydržel, všude dělal problémy až ho socialka doslova seřvala jak parchanta, že pobyt u mě je poslední možnost jinak děcák.. chová se úplně stejně jako jeho otec..
Jooo ještě tady z něj udělej pořadnýho bastarda, na svoji obranu! Hele:Nikdo Ti nevěří a věřit nebude! Kdyby byl tak hroznej, daj ho do diagnostickýho ústavu. Lžeš! ![]()
Od zakladatelky neni přesně popsáno, proč je dítě u ní, jak je příbuzné s jejím přítelem - aspon já to nepochopila. Další věc je, že nevíme, kolik tomu dítěti je. Pokud je starší a její je miminko a do toho má najednou kluka, o kterého nestála a z nějaké lítosti na to kývla, tak ho vnitřně nepřijala. Ono je to strašně těžké. Určitě ví, že to, jak se cítí, není správné a dobre. Třeba s ní mávají hormony. Já bych asi taky byla překvapená, kdybych ke svému miminku měla najednou velkého kluka a asi bych taky netušila, jak se k němu chovat, co očekávat. Nechtěla bych se starat o další dítě, přestože jednu dobu jsem o tom i uvažovala. Jenze pak mi došlo, že bych to nedokázala. Dokonce jsem uvažovala nad tím, že nejlepší by bylo, kdybych si jedno dítě vzala domu napořád. Maminka se mu vůbec nevěnuje a je u nás denně (je to neproveditelné). Život mi to dost komplikuje a fakt jsem si říkala, že by bylo jednodušší se starat komplet a všechno řešit. Takhle už řeším věci, které se mi řešit nechce, konflikty s mými dětmi, starosti dítěte kvůli máme. Kolikrát mi to ubírá čas pro me děti. Jak jsou děti starsi, jsou zase nároky jiné, řeší se jiné problémy. Přijde mi, že čím starší, tím jsou některé věci těžší a jsem ráda, že se starám jen o ty moje. Při čtení mi bylo líto strašně moc toho dítěte. Fakt moc. Úplně vidím, jak se snaží zavděčit, směje se a je to marné. Trochu chápu zakladatelku. Měla by to nějak vyřešit, protože tohle je špatně pro obě strany. Ani nechci vědět, co dostává dítě do života a kam to povede. A stydím se za to, že ji trochu chápu. Všechny jste ji hned odsoudily.
@Anonymní píše:
Není tam napsaný, že to je přítelův syn.. je to syn jeho bratra co po několikáté sedí za krádeže apod. U jeho matky byl se dvěmi bratry a rozhodl se, že nechce a začal jí dělat problémy. Vyhrožoval sebevraždou, když ho nedá někam jinam.. u nikoho nevydržel, všude dělal problémy až ho socialka doslova seřvala jak parchanta, že pobyt u mě je poslední možnost jinak děcák.. chová se úplně stejně jako jeho otec..
Podívej, jasně, přehazujete si ho jak horký brambor, vlastní máma ho nechce, táta sedí a ty se divíš, že zlobí? Tak strašný to nebude, protože jinak by mazal do pasťáku a nemysli, že on to nevnímá, jak ho vnímáš ty.Je to chudák. Kolik mu je?
Příspěvek upraven 27.11.20 v 07:26
Kolik mu je a jak dlouho u vás je? Nechtěla bys to řešit s psychologem? Předpokládám, že je u vás napořád. Musíš to řešit. Jak dlouho by to takhle mohlo jít? A co bys chtěla? Chtěla bys, aby šel do dětského domova? Žilo by se ti pak dobře?
@Anonymní píše:
Chceš tu opravdu tvrdit, že pobyt u tebe je poslední možnost před dětským Domovem? Když lžeš, tak alespoň lži fakty, nebo si o tom něco najdi. Pokud je opravdu nezvladatelný a dokonce vyhrožuje sebevraždou, opravdu by ho nikdo do dětského domova neposlal. Na to jsou jiná zařízení
a pokud se chová jako jeho otec, že krade atd, tak by opět, do normálního domova pro děti nešel. Tudíž doufám, že sis celou story vymyslela a jsi troll.