Cizí dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12576
27.11.20 07:51
@Alušáček píše:
Jsem ti asi jediná, ale já tvoje pocity chápu, já bych taky k žádnému cizímu dítěti neprilnula a domu bych si ho nikdy nevzala.. Miluju svoje děti, je pár děti, z rodiny, nebo kamarádky, ke kterym mám nějaký vztah a v případě nejvyšší nouze bych se o ně postarala, ale jinak ne.. Byla chyba zakladatelko, že jsi s tím souhlasila. Špatný člověk určitě nejsi, naopak přijala jsi cizí dítě, to dokáže málokdo a pocitům člověk neuteče. Stačí si přečíst zdejší diskuze o nevlastních dětech, většina uživatele tady, je nesnáší.

Taky chápu, raději bych byla pak singl, než se starala o cizí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
27.11.20 07:53
@Alušáček píše:
Jsem ti asi jediná, ale já tvoje pocity chápu, já bych taky k žádnému cizímu dítěti neprilnula a domu bych si ho nikdy nevzala.. Miluju svoje děti, je pár děti, z rodiny, nebo kamarádky, ke kterym mám nějaký vztah a v případě nejvyšší nouze bych se o ně postarala, ale jinak ne.. Byla chyba zakladatelko, že jsi s tím souhlasila. Špatný člověk určitě nejsi, naopak přijala jsi cizí dítě, to dokáže málokdo a pocitům člověk neuteče. Stačí si přečíst zdejší diskuze o nevlastních dětech, většina uživatele tady, je nesnáší.

Přesně…

Byly tu diskuse, jak uživatelky nesnáší cizí děti na pískovištích, jak k nim domů nesmějí kamarádi dětí, protože je to rozčiluje, jak je normální, když babičky nechtějí hlídat vlastní vnuky a chtějí mít svůj život a najednou takové haloo, když zakl. napíše, že pár měsíců po porodu nezvládá dítě od přítele bratra, t. č. v lochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
27.11.20 08:06

@free333
Ano to je vše pravda. Já bych v podstatě cizí dítě taky nedala, zvlášť pár měsíců po porodu. Ale jde o to jak se k němu chová, když už si ho vzala. To dítě za to přece nemůže. A ať nevykládá, že neměla na výběr a byla postavená před hotovou věc. Asi jí nikdo zbraň u hlavy nedržel že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 08:12

Spoustu nenávisti a vidíte mezery.. dobře..
pokud si myslíte, že tady naše orgány o péči o dítě selhaly, tím, že i po vyhrožování sebevraždou ho nikam nedali, To je fakt. Věřte nebo ne, selhali i v jiných případech než je tenhle.. Já jsem k tomu přišla tak, že přítel buď bude semnou a já si ho na sebe vezmu nebo to nechám být a on odeme odejde. Sociálka ho opravdu seřvala jak malé děcko.. nechápu proč zrovna tohle je podle vás lež. Abyste pochopili aspoň trochu proč je u mě.. jeho slavnej otec měl jít po 5 letech domu z vězení, nakukal mu hory doly černej les.. On začal být problémový, a ne málo.. s jeho matkou šel do bitky protože si musel vzít tepláky a nemohl si vzít kratasy.. přišla dokonce o práci protože on ji utíkal po městě a ona se ho snažila chytit. Nikdo ho k sobě nechtěl, už ani jeho děda s bábou… Je mu 9 let.. kouří a lže..ráno vstane sedne na zadek a sedí a čumí, pak chce hrát hry a pak jít ven. Nějaká pomoc nebo něco? Nehrozí.. nevím jestli víte jak se chová VĚTŠINA (neříkám všichni) ciganskych děti.. myslím ze jste je samy potkali a samy zažily jací oni umí být.. já mám doma něco takového.. Přítel buď v práci nebo zaseklý na playstation. Pozornost nám moc nedá.. můj syn bude mít 2 roky.. nemá ani pořádně skříň na oblečení, protože ten druhej.. můžete si aspoň trochu představit jaký je brát od huby vlastnímu??
Ale všichni už jste si udělali obrázek o tom jak on je dokonalej a já jsem ta svině. Jen jsem chtěla doplnil nějaký ty mezery a už radši nic neřeším.. myslete si co chcete.. protože když bych chtěla lhát, tak ani nenapíšu. Píšu anonymně pravé proto abych mohla napsat pravdu se vším všudy a nikdo neodsuzoval přímo mou osobu. Nikdo neřeší co se děje semnou. 22 let na krku 9 letý dítě plus moje 2 lety a zase těhotná. Když Jo nechám jít, budu na ty 2 naprosto sama

• Citovat
  • Upravit
aquarian
27.11.20 08:13
@Anonymní píše:
Zdravím…
ani nevím jak začít, jak to podat.. nechci aby mě někdo poznal, nechci potíže a tak radši anonymita. Omlouvám se za ni, snad mě pochopíte.
Shodou okolností mám v péči cizí dítě, z přítelovi rodiny, od začátku jsem ho nechtěla. Byla jsem postavena do situace buď já nebo dětský domov. Myslela jsem si, že můj vztah k němu se zlepší.. časem.. Nikdy jsem k němu neměla žádný vztah.
Mám i vlastního syna. Když k nám přišel, tak můj syn byl 4 měsíce starý a pořádně nic moc nedělal. Tudíž neměl tolik pozornosti jako když začal lézt po zemi a pořádně se hýbat a vnímat. Můj syn má veškerou mou pozornost, když ji po mě chce on tak mám vztek. Když se začne smát a dělat hlouposti, on musí přijít s tím jeho přitroublým smíchem. Sám si jídlo neudělá, už je ve věku kdy je samostatný, čeká až mu ho udělám já jinak se nenažere. Mohla bych psát spousty věcí.. vadí mi víc než když k nám přišel. Po večerech někdy sedím a mám chuť brečet. Vidí mojí náladu a vidí jak se změní když on přijde do místnosti, buď je slepej nebo to schválně přehlíží.. pak se ptá co mi je. Když řeknu o co vlastně jde, tak je hádka. Dítě za nic nemůže, já jsem špatná. Já musím prostě držet hubu a krok i když ho v bytě nechci.. jsem totiž pak taky sobecká a myslím jenom na sebe a ne na ostatní. když řeknu, že nic, tak je skoro pokaždé taky hádka. Začne s tím “ale já vidím, že ti něco je” a už jsem divná ženská a blázen.. vůbec nekouká na to, že to dítě způsobilo problémů tolik jako stébel trávy u vás před domem.. je toho tolik co bych tady mohla napsat.. ale už teď si říkám kdo to pak bude vůbec číst.. nemám pocity kam ventilovat, zase mám deprese, to mě přimělo se aspoň trochu vypsat tady.. kolikrát mi stačí ke zkaženému dni to, že se ráno prostě probudil a já vím, že teď už bude celej den otravovat.. klid a ticho bez jeho hlasu skončilo..
Drží mě jen můj syn, když jsem nervama v kýblu, stačí ho obejmout a popusinkovat. To drží moje deprese a nervy tak nějak na uzdě..Jsem opravdu tak špatný člověk?

Ne, nejsi špatný člověk, jen jsi zahnaná do kouta.
Když toho manželova synovce nemůže mít u sebe vlastní babička, těžko někdo může čekat, že Ty ho nedobrovolně zahrneš péčí a láskou.

Nejsi povinná nahrazovat matku jinému dítěti, pokud jsi nechtěla. Zkus to jen nastavit tak, abyste byli schopní vyžít vedle sebe.
Jestli mu chce někdo nahrazovat rodiče, ať se do toho pustí Tvůj přítel, je to konec konců strýc.

• Citovat
  • Upravit
26747
27.11.20 08:18
@Anonymní píše:
pokud si myslíte, že tady naše orgány o péči o dítě selhaly, tím, že i po vyhrožování sebevraždou ho nikam nedali, To je fakt. Věřte nebo ne, selhali i v jiných případech než je tenhle.. Já jsem k tomu přišla tak, že přítel buď bude semnou a já si ho na sebe vezmu nebo to nechám být a on odeme odejde. Sociálka ho opravdu seřvala jak malé děcko.. nechápu proč zrovna tohle je podle vás lež. Abyste pochopili aspoň trochu proč je u mě.. jeho slavnej otec měl jít po 5 letech domu z vězení, nakukal mu hory doly černej les.. On začal být problémový, a ne málo.. s jeho matkou šel do bitky protože si musel vzít tepláky a nemohl si vzít kratasy.. přišla dokonce o práci protože on ji utíkal po městě a ona se ho snažila chytit. Nikdo ho k sobě nechtěl, už ani jeho děda s bábou… Je mu 9 let.. kouří a lže..ráno vstane sedne na zadek a sedí a čumí, pak chce hrát hry a pak jít ven. Nějaká pomoc nebo něco? Nehrozí.. nevím jestli víte jak se chová VĚTŠINA (neříkám všichni) ciganskych děti.. myslím ze jste je samy potkali a samy zažily jací oni umí být.. já mám doma něco takového.. Přítel buď v práci nebo zaseklý na playstation. Pozornost nám moc nedá.. můj syn bude mít 2 roky.. nemá ani pořádně skříň na oblečení, protože ten druhej.. můžete si aspoň trochu představit jaký je brát od huby vlastnímu??
Ale všichni už jste si udělali obrázek o tom jak on je dokonalej a já jsem ta svině. Jen jsem chtěla doplnil nějaký ty mezery a už radši nic neřeším.. myslete si co chcete.. protože když bych chtěla lhát, tak ani nenapíšu. Píšu anonymně pravé proto abych mohla napsat pravdu se vším všudy a nikdo neodsuzoval přímo mou osobu. Nikdo neřeší co se děje semnou. 22 let na krku 9 letý dítě plus moje 2 lety a zase těhotná. Když Jo nechám jít, budu na ty 2 naprosto sama

Prosimtě jak jako že máš na sebe napsaný dítě? :lol: Tvj věk a těhotenství dost vysvětluje teda… :roll: Najdi si právníka, jak ze sebe odpsat dítě, rovnou s ním res alimenty a od přítele odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
27.11.20 08:19

Takze ニmas to dite u sebe 2 roky, 2roky trpis, pritel je celkem na houby a ty si zas těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.11.20 08:19

Jo zase těhotná :lol: tak ty si dobrá dylyna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 08:26

Ale ale, urážet mě protože jsem těhotná? Chtěla jsem z mateřský do mateřský abych měla 2 co si můžou hrát spolu a ani jedno z nich by nebylo samo. Tohle není nic špatného kvůli čemu bych měla být “dylyna”

Dítě mám u sebe 2 roky a první rok jsem se opravdu snažila mít ho ráda, ale nejde to.. Těm co chápou děkuji, příspěvek smažu když to půjde, protože už je toho moc..

• Citovat
  • Upravit
40405
27.11.20 08:26
@Anonymní píše:
Ale všichni už jste si udělali obrázek o tom jak on je dokonalej a já jsem ta svině. Jen jsem chtěla doplnil nějaký ty mezery a už radši nic neřeším.. myslete si co chcete.. protože když bych chtěla lhát, tak ani nenapíšu. Píšu anonymně pravé proto abych mohla napsat pravdu se vším všudy a nikdo neodsuzoval přímo mou osobu. Nikdo neřeší co se děje semnou. 22 let na krku 9 letý dítě plus moje 2 lety a zase těhotná. Když Jo nechám jít, budu na ty 2 naprosto sama

A k nějakému psychologovi s tím chlapcem chodíte?

Tohle je opravdu těžké, to by těžko zvládali i pěstouni školeni na problémové děti, když to nezvládla i babička, tak to taky dost vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
27.11.20 08:28

Ze jsi znova tehotna, je tvuj problem, mas se chranit. Zrejme nejaka Erzika :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
27.11.20 08:32

No, to že jsi opět těhotná. Tobě se pořád v životě ty věci dějí jen tak, že? Měla by sis otevřít pusu na přítele, ne se rozčilovat tady. To ti nepomůže. Mohla jsi odejít s jedním děckem, teď je to těžší. Nechápu, proč sis nechala udělat další dítě v takových podmínkách. Ne, nechtěla bych tak dopadnout. Ano umím si představit jak strašné to je. Nicméně stále je co s tím dělat. Dopadla jsi blbě, ale i vlastní vinou. Přítel nezačal vysedavat u her až teď, že? Takového otce jakého jsi pro své děti vybrala, takového máš. A ještě jsi to schytala i ty. Je mi tě líto, ale ne moc, protoze ten sled událostí šel ovlivnit, ne že ne. Neumíš se moc dobře vyjadřovat, nic moc nového jsi nenapsala. Jen to, že je decku 9 let a ty sis nechala udělat další s chlapem, který ti nepomohl od jak živa. Takže jsme tam, kde jsme byli. Klidně tady krčič, ale spíš ten vztek obrať proti chlapovi co máš doma a uvidíš, co se začne dít. Já bych tak žít taky nechtěla a pravda je i taková, že žádné dítě bych si nevzala jen tak, dyť to není legrace. A nevěřím, že ostatní ano ano. To by situace v dd a koj. ústavech vypadala úplně jinak, kdyby se to příbuzenství chtělo tak moc strat, prdlajs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
27.11.20 08:33
@Anonymní píše:

Tak po tady tomto nemám absolutně už pochopení..takže tobě dal přítel „nůž na krk“ s tím, že Tě do toho dotlačil??? 8o nene.. opět si za to můžeš sama..zkusil by mě jednou někdo tlačit do takového rozhodnutí (ať už rodina nebo přítel) a stála bych si za svým.. prostě, NE..když vím, že k dítěti odpradávna nemám vztah a navíc je to chodící „průser“ tak máš plné právo říct „Ne, nezlobte se, nemůžu a nechci“.. Přítel stojí za prd a ty máš ještě na krku dítě které nesnášís..

Za mě, výmluvy, kecy v kleci..dalo se této situaci předejít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
27.11.20 08:34
@Anonymní píše:
Ale ale, urážet mě protože jsem těhotná? Chtěla jsem z mateřský do mateřský abych měla 2 co si můžou hrát spolu a ani jedno z nich by nebylo samo. Tohle není nic špatného kvůli čemu bych měla být “dylyna”Dítě mám u sebe 2 roky a první rok jsem se opravdu snažila mít ho ráda, ale nejde to.. Těm co chápou děkuji, příspěvek smažu když to půjde, protože už je toho moc..

Ale pořizovat si druhý dítě v situaci, kteriu nezvládáš a nemáš ji vyřešenou, s přítelem, který jako otec (a asi ani jinak) moc nefunguje? To moc rozumné neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
27.11.20 08:34

Upřímně? Do těch sra.cek jsi se dostala sama. Mně dát chlap takhle nůž na krk, jde smykem. Tys ho smykem neposlala, ještě otěhotněla, tak teď bojuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová