Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, to mě taky napadlo, jestli se ti nezpozdila ovulka? Na UTZ by nemuselo být ještě nic vidět. Zkus ještě testík, třeba se to jenom opozdilo. Přece jenom máš už zpoždění, tak teď by to už měl test ukázat hezky.
Akorát teda nevím kde ta doktorka přišla na to ,že jsem po ovulce,když jsem tak byla ten 15 den,zítra zkusím test a uvidím pak písnu jak jsem dopadla.
Palunko, zkus testík a uvidíš, jsem napnutá, jak to s tebou dopadne. 15. den jsi po ovulce být klidně mohla, záleží kdy ji míváš, většinou bývá tak 12. den, ale u každého je to trošku jinak. Zřejmě tam už neviděla folikuly, protože byly už prasklé, tak z toho usoudila, že ovulka už proběhla. Mě přijde tvoje doktorka trošku v tomhle nezkušená, protože ultrazvuk se dělá 10. den, fakt netuším, co tam chtěla 15. den vidět, to už bylo pozdě. A i to, že ti nepíchla ten Pregnyl, tak to byla chyba. Zkus ten testík, a když to nevyjde, neváhej a vyřiď si ten CAR, tam jsou odborníci, tvoje doktorka to podle mě není.
Ahojky,tak test je negativní a navíc klesla bazalka,takže to asi příjde.V pondělí si zavolám k té jiné doktorce a když mě vezme,tak se hned obědnám aby mi píchla agolutin,když to nedostanu,aby mi jel dál cyklus.Zkusím se s ní domluvit i na ten CAR, chtějí tam doporučení.
Palunko, tak to mě mrzí, že je test negativní, tak budeme tu červenou potvoru vyhlížet spolu, já na ni taky čekám. Tak si ten CAR určitě domluv, určitě to stojí za to, bylo by super, kdyby tě tam doktorka poslala hned na začátku cyklu, abys v tomhle cyklu stihla inseminaci.
Jo taky doufám,ale aspoň je pozitvní ,že ty i já jednoho prcka už máme.Když tu tak čtu,tak někteří se snaží o první už třeba 5 let a pořád nic.Ti mají teprve problémy.Je to hrozný,když po tom člověk touží,ale můžu být ráda i za to jedno.A ty máš holčičku nebo kluka,na té fotce to není moc poznat.
Palunko, máš pravdu, máme štěstí, že už máme jedno dítko doma. Já mám chlapečka 15 měsíců a ty?
Já mám taky kluka a v červenci mu budou 3 roky.Je to takové naše štěstí,někdy teda zlobí že bych ho přetrhla,ale nadala bych ho za nic na světě.Vůbec nevím co budu dělat,jestli mi ho vezmou do školky.Celé 3 roky jsme pořád spolem,myslím,že budu brečet víc jak on.
Palunko, to zvládneš, uvidíš. Musíš si říkat, že on kolektiv a dětičky taky potřebuje. Ale chápu, jak to myslíš, taky to určitě obrečím, že tam bude sám bez maminky a bude mi ho líto.
Ahojky,Ivčo představ si,že dnes jsem si udělala test z Tesca,citlivost 25 a je tam druhá čárka slabší ale je.Tak jsem obědnaná k druhé doktorce na pátek.Ukázalo mi to po 3 minutách,takže ani po limitu.
Palunko, téda, to je super, ty mě napínáš
. Já jdu do další kola, dostala jsem to. Tak ti držím moc pěsti, aby to vyšlo a dej mi vědět!
Snad už to vyšlo,že bych narazila zase na špatný těhu test,to už snad ani nejde.Takové štěstí zase namám
Jsou to hrozný nervy,je to jako na houpačce.V pátek písnu jak jsem dopadla,bude to ale až odpoledne.
Ahoj Ivčo,tak dnes test opět více pozitivní,ale začal se mi nějak zkracovat čípek,změknul a posunul se dozadu.Doufám,že nezačnu krvácet do pátku.Snad ta mrcha nepříjde.
Palunko, tak to je superky
. Na čípek se vyprdni, důležitý je pozitivní testík a pozitivní myšlení
.