Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
23.3.12 10:56

Tak to je ještě dobrý,on už na mě žaluje tatovi,nebo pořád po nás něco opakuje.A taky se pořád na něco ptá.Už mě s něj někdy bolí hlava. 8) Teď se ze dne na den odnaučil od plín,pořád jsem mu to nemohla vysvětlit a jednou se ráno probudil a řekl že chce čůrat,no a už mu to zůstalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
23.3.12 19:22

Palunko, tak vy jste starší, tak to je jasný, náš bobek toho ještě moc nenamluví. Tak to je šikulka, že se naučil sám na nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.3.12 12:29

Neboj,také vás to čeká.Já nejdřív chtěla aby už chodil,pak aby mluvil…,pořád jsem se nemohla dočkat a teď bych to klidně ještě zpátky vrátila.Když byl jen miminko a celé dny spinkal.Strašně to uteklo,když jsem nastupovala na mateřskou tak jsem si říkala co ty 3 roky budu dělat,no a nejadnou jsou 3 roky pryč a už přemýšlím kam do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.3.12 12:31

To máš pravdu, hrozně to s těmi dětičkami letí. Já bych nejradši zastavila čas, protože teď je v super věku. Neboj, do práce nepůjdeš, bude druhé mimi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.3.12 12:33

Jéé,kdyby si tak měla pravdu a ono to vyšlo,to by bylo super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.3.12 12:34

Jasně, že nám to vyjde, prostě musí :palec: . Do léta spousta času :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.3.12 12:38

Jo jo,taky si říkám.Už se nemůžu dočkat dalšího měsíce,jestli se to povede atd…Doufám,že jo,takové smolařky být nemůžeme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.3.12 12:40

Palunko, máš super, že máš alespoň naději, já teď akorát čekám a doufám, že mi odejde ta cysta. A doufám, že příští cyklus už to bude v pořádku a neudělá se mi třeba hned další, opravdu se budu bát jít na ultrazvuk. Musím tam jít 2 - 3. den menses na kontrolu a pak znovu na folikulometrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.3.12 12:41

Ahojky,tak snad to dobře dopadne,uvidíš. :palec: Já už jsem začla zobat Clostík,tak doufám,že se ovu příští týden dostaví.Ivčo nepadají ti po tom Clostíku vlasy. :?: Mě začly úplně katastrofálně a když jsem se ptala DR tak říkala,že většinou po všech takových prášcích prý vlasy padají.Říkala,že u někoho víc a někoho míň.Já si je ještě obarvila a vypadaly mi ještě víc.Doufám,že za ty 3 měsíce nebudu plešatá. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.3.12 20:30

holčiny, nechcete některá chodit cvičit Mojžíšovku? (v Praze) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.3.12 20:32

Palunko, mě nějak extrémně nepadají, tedy ne víc než dříve. Po porodu a kojení to teda není žádná sláva.

Briusko, bohužel, nejsem z Prahy. A jak je to s tím cvičením někde jsem kdysi četla, že se u toho nedoporučuje otěhotnět, ale nevím už z jakého důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
26.3.12 20:54

Ivi, právě že to cvíčo se doporučuje při neplodnosti, chtěla jsem do toho jít s někým, kdo je na tom podobně
 http://www.cvicime.cz/…a/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.3.12 21:02

Já vím, že se doporučuje při neplodnosti, ale někde jsem kdysi četla, když jsme se snažili o první mimi, že v době, když se cvičí, tak by se nemělo otěhotnět, ale nevím, jestli si to pamatuju dobře, jen vím, že mě to tenkrát odradilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
27.3.12 08:28

Tak to máme stejný,po kojení mi hrozně vlasy vypadaly a teď když jsem si tak libovala,že mi zase zhoustly,tak tohle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.3.12 21:04

Palunko a co příbalový leták, tam o tom padání vlasů něco píšou? Jestli ne, tak by to mohla být náhoda a třeba by to mohlo způsobovat něco jiného. Chodím tady různě na diskuze, ale zatím jsem nenarazila na nikoho, komu by po Clostíku začaly víc padat vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí