Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
12.4.12 14:03

Palunko, tak to je pozitivní, že jsou na testíku dvě //, to je jasné, že z odpolední moči to není tolik vidět, ráno je HCG nejvyšší. Díky, taky ti držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.4.12 14:07

Mám z toho nervy jak před maturitou :mrgreen: .Tátovi jsem ještě nic neřekla,nechám to až to bude potvrzený více testama a bude na nich aspoň vidět čárka ne jen ten duch.Pořád si říkám,nemusí to ještě nic znamenat. :? Teď budu testovat až v pondělí,tak snad už tam bude druhá opravdová čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.4.12 14:31

Palunko, to se ti nedivím, já jsem taky nervózní a bojím se, aby bylo vše O. K. Jsi mě normálně tak vyblbla, že jsem si šla před chvílí udělat druhý test i teď odpolko a druhá čárka tam je krásně vidět, tak snad jsem opravdu těhotná :-). Jakou mají ty tvoje testy citlivost? Tenhle má už 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
12.4.12 14:48

Já dělala ten Gravitest 12,5 a zdá se mi že sílil.No a teď ten mamatest 10 slabej duch, horší než na tom Gravitestu,tak možná proto,že to bylo dělané odpoledne.Je vidět jen pod nějakým úhlem.Neboj u tebe to určitě těhu bude a vše bude O.K. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.4.12 15:00

Palunko a kdy máš jít na gyndu na kontrolu? Ale ty jsi míň dnů cyklu než já, viď? Tak proto to ještě není tolik vidět. Tak zkus testnout v pondělí a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.4.12 07:36

Na gyndu ppůjdu až jestli to nedostanu,zkusím test pak ještě v pondělí a uvidí se.Držím palce ať dopadneš dobře na UTz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.4.12 21:25

Palunko, tak mám potvrzenou dutinku se žloutkovým váčkem, tak teď jen aby se brzy objevilo srdíčko. A kontrola za 2 - 3. týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
14.4.12 07:44

Tak to je super,gratuluji :kytka: No já si dnes ráno zkusila test a je tam zase slabej duch,jako předevčírem,nějak to nesílí,takže z toho asi nic nebude,asi se MS dostaví.Je to už od uterý pořád stejné.Takže snad v dalším kole,to už mám poslední pokus,normální cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
14.4.12 21:24

Palunko, já bych to nevzdávala, však ještě nejsi ani po termínu menses, kdy se má poprvé testovat. A to, že tam je vidět duch, tak to už něco znamená. Kdy máš dostat menses? Moc držím pěsti, aby to vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.4.12 09:49

Tak měla bych to dostat v pondělí,zkoušela jsem 2 druhy testů a všechny mi duchují,takže fakt nevím.Stojí to pořád na stejném.Zkusím to třeba v úterý a uvidí se.Ještě mě napadlo jestli nemám taky cystu,protože ty ty duchy dělají taky.Docela mě i bolí pravý vaječník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.4.12 16:43

Palunko, tak držím moc pěsti, aby to cysta nebyla, ale těhu :-). Ty dušíky by už něco měly znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.4.12 12:14

Ahojky,tak jak pak se cítíš?Už se dostavily nějaké nevolnosti.Já menzes pořád nedostala a test pořád stejně duchuje,takže nevím.Když to do pátku nedostanu tak zajdu k DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.4.12 20:39

Palunko, tak to jsem zvědavá, jak to u tebe dopadne, moc držím pěsti! Doufám, že menses nedorazí a v pátek ti doktorka potvrdí těhu :-). Já se cítím normálně, občas mě přepadne únava, nevolnosti zatím nejsou, ale nebojím se toho, že by se mi vyhnuly :-). Je zatím ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.4.12 08:04

Tak to máš dobrý,mě když zjistlili těhu ve 3 týdnu tak mi taky nic nebylo a za týden už jsem zvracela úplně ze všeho.Trvalo to až do 4 měsíce a místo přibírání jsem zhubla 6 kilo,doktorka mě chtěla zavřít do nemocnice.A víš kdy ti vychází termín,bude mimi pod stromeček,no mě už by to pod něj stejně nevyšlo,jestli jsem náhodou otěhotněla,tak to stejně muselo být někdy později,protože ty testy fakt jen duchují. :? Ukazovala jsem je tátovi a ten to tam taky viděl,ale zhodli jsme se že to asi nic nebude. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.4.12 10:05

Palunko, termín ještě od doktora potvrzený nemám, bylo brzo na to něco měřit. Ale podle těhotenské kalkulačky na netu mi to vychází na 16. 12., tak se nechám překvapit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí