Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ivco ja pribrala a tehotna nejsem takze i hormony naji svuj podil.urcite ti bude za chvili lip.
Hani, já v těhu ještě nepřibrala, to je ještě brzy, ale předím, víš? A dost mě to štve, doufám, že to ještě někdy dám dolů, teď s tím nic dělat nemůžu.
Ahojky Ivčo,tak jsem to dnes dostala,do centra jdem příští čtvrtek tak snad stihnu aspoň UTZ a budou vidět folíky,měl by to být 10 den cyklu.Třeba se mnou ještě něco podniknou.A co mimísek,už víš termín???
palunko tak tam ti urcite pomuzou,protoze jedno dite mas tak by u tebe mohla pomoc inseminace.tak drzim palecky at je vse ok.a jaky centro jste si vybrali?
Palunko, tak to je superky, že ses odhodlala. První schůzka bude víc informativní, hlavně se jich na všechno zeptej a nezapomeň jim říct, že jsi 10. den cyklu. Já vím, že když jsem tam byla poprvé, tak mi doktor říkal, že když teď mám mít ovulku, že se mi podívá na folíky, a když bude vše O. K., tak hned naplánujeme IUI. Tak třeba s vámi něco podniknou už tento cyklus. Kdybys potřebovala něco vědět, ptej se
. Já mám termín porodu dle poslední menses na 16. 12. a dle ultrazvuku na 11. 12., tak doufám, že na Štědrý den už budeme všichni společně doma
.
Hani,děkuju,my půjdem do Olomouce do fakultky,Je tam ještě Reprofit a Fertimed,ale vybrali jsem fakultku protože je nejblíž a je nejlevnější.V Reprofitu se jezdí na zákroky do Brna a Fertimed je hodně drahý.
Ivčo:tak to je super
.Na Vánoce už si budeš užívat mimíska
.Doufám,že už se to tam nějak pohne.Příjde mi,že u těch normálních gynekologů to k ničemu nevede.Nejvíc mě rozčilují ty dlouhý cykly,jako mám vždycky 2 až 3 týdny zpoždění a Dr mi vždy řekne,že to příjde.Doufám,že tam s tím budou něco dělat.
palunko a to tak mas bezne 23 tydny zpozdeni to neni normalni chtelo by to upravit.i z meho hlediska je gynda na houby taky ze zacatku domne cpala vselijake leky a k nicemu to nevedlo.
Jo,jo běžně,někdy to třeba 2 měsíce nedostanu a pak až po Agolutinu.Já už vyměnila i Dr.,ale ta nová to taky nijak neřeší.
Palunko, to jim tam hlavně nezapomeň říct, že máš nepravidelnou menses, dají ti i léky na srovnání cyklu. Tak to jsem ráda, že jsi dospěla k názoru, že léčba u gynekologa nikam nevede, jsem ti to říkala od začátku, viď
. Tak ať se to konečně pohne trošku kupředu. Držím moc pěsti!
Já vím,ale stále jsem doufala,že v CARU neskončíme.Manžel pořád říkal to bude dobrý,spíš to brzdil on,já bych tam už dávno šla.Já myslím,že člověk sám nejlíp ví jak na tom je atd…Jak na to reagoval tvůj manžel?Ten můj je přesvědčený o tom ,že za to můžu já,prý kdybych o Caru pořád nemluvila tak se to nestalo
.