Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
17.5.12 13:31

Díky,snad se dnes třeba něco dozvím a jak probíhá ta genetika,co tam se mnou budou dělat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.5.12 13:41

Palunko, vezmou vám krev, my jsme předtím byli ještě u genetičky, která se nás ptala hlavně na nemoci v rodině, udělala si takového hezkého pavoučka našeho rodokmenu :-). Až budou výsledky, tak vám zavolají a objednají si vás na konzultaci, kdy to s vámi podrobně proberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.5.12 13:42

Aha tak to mi jdeme asi na konzultaci dnes a pak až na odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.5.12 13:44

Tak uvidíš, třeba vám tu krev rovnou i vezmou, proč by vás tam hnali dvakrát :nevim:. Tak popřemýšlejte nad těmi nemocemi, ať jste trošku připravení. Ptali se myslím na sourozence, jejich děti, rodiče a prarodiče, sestřenice, bratrance, víc myslím neřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.5.12 19:19

Tak už to máme za sebou a příští týden jdem na odběry krve,to už snad bude z genetiky vše :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.5.12 20:33

Palunko, tak super, škoda, že vám tu krev zrovna nevzali, no nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
18.5.12 06:36

my kdyz jsme byli na genetice tak hned pohovor kde se na ti ruzne nemoci vyptavali a hned po tym nam nabrali krev,ale asi vsude to chodi jinak a cekali jsme mesic a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.5.12 07:49

Tak my jdeme za týden na odběr a výsledky prý budou za další týden,akorát je to horší s tím dojížděním,máme to asi 30 km,takže se to docela prodraží když tam jezdíme v týdnu 3 krát.Ale jsou tam holky co jezdí i z větší dálky.Už aby jsme všechny ty vyšetření za sebou a šlo se na věc.
Ivčo:kolikátý si týden,zachvíli tě bude čekat první genetika ne???To už by ti řekli i pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.5.12 10:11

Palunko, dneska končím desátý týden, příští týden jdu na krev a pak mě čeká screening ve 12.tém týdnu. My si pohlaví asi zase říct nenecháme, u Adámka jsme si ho taky říct nenechali, i když já jsem tušila, že to bude chlapeček :-). A v pondělí jdu zase na ultrazvuk, to už dostanu i těhu průkazku a budu snad oficiálně patřit mezi těhulky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.5.12 11:51

Tak to já bych nevydržela,já si to nechala říct na první genetice.Já jsem si ale myslela,že to bude kluk ještě než nám to potvrdili.Zdál se mi jednou sen a tam jsem viděla kluka,no a od té doby jsem o tom byla přesvědčená.Teď bych si přála holčičku už mám i jméno,měla jsem ho už vybrané od prvního těhu,kdyby to náhodou byla holčička. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.5.12 13:35

Palunko, u mě je to asi tím, že mě je jedno, jestli to bude chlapeček nebo holčička a já si chci užít to překvapení u porodu, když do poslední chvíle jistě nevíš, co se narodí. Navíc se doktoři i někdy spletou a já bych byla docela vyjukaná, kdyby se narodilo jiné pohlaví, než jsem očekávala :mrgreen:. Jaké jméno máš vybrané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.5.12 13:45

Tak já bych hrozně chtěla Sofii,ale manžel Lucku(to byla jeho první láska,tak usuzuji,že asi podle ní) :mrgreen: .No nám to ani pan doktor moc říkat nemusel,protože na 4D UTZ když zajel směrem k zadečku a byl vidět pindík,takže to poznal i manžel :) .Manžel chtěl prvního syna i když já holčičku,ale teď by zase radši holčičku i on,tak snad se nám to povede.Chtěla jsem nějaké netradiční jméno,ne úplně cízí a ne zas tak běžné,aby jich potom třeba ve třídě nebylo 5 se stejným jménem.Sama jsem si tím prošla moji rodiče mi dali jméno co bylo právě v trendu a ve třídě jsme byly 4 holky se stejným jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.5.12 13:49

Moc pěkný jméno :-). Jo, to jsi mi připomněla, že když jsem byla v Gennetu na jednom z posledních ultrazvuků, tak doktorka tak dlouho zkoumala močové ústrojí, že jsem pindíka taky zahlédla, ale manžel mi tvrdil, že on nic neviděl, tak jsem si na stopro jistá nebyla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.5.12 13:53

Díky,no mě to hlavně zajímalo kvůli výbyvičce,my jsme nakupovali potom vše na chlapečka,toho univerzálního oblečení moc nemám,takže když to bude kluk tak toho mám spousty,ale na holčičku nic :? .Manžel chtěl zelený kočár a tak jsme ho i měli,no a slíbil mi,že když druhá bude holčička tak mi koupí holčičí barvu.Tak snad se toho dočkám.A co vy,budete si nechávat kočárek po prvním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.5.12 14:00

Palunko, já mám hodně věcí neutrálních, i když samozřejmě věci na kluka jsem dostala a časem i kupovala. Ale manželova sestřenka má holčičku, takže kdyžtak máme po kom dědit. Jen teda těch miminkovských věcí moc nemám, protože jsem měla hodně věcí půjčených od kamarádek, takže to budu muset časem probrat a něco dokoupit. Vyřeším to asi nějakým setíkem z Aukra, tam se mi hezky nakupuje. Jinak kočárek máme po Adámkovi a právě kupuju z Aukra starší dvoukočárek, protože si myslím, že s dvouleťákem ho ještě využiju, když budeme někde výletovat či u našich na zahradě. Ty máš vlastně dvouletého, viď? Jak to máte s kočárkem, jezdí v něm ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí