Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
16.7.12 20:38

Palunko i ja jsem toho nazoru co ivca pokud se nepovede inseminace dvakrat tak si aji myslim ze to je zbytecny, je tam mala uspesnost.ale pokud je u vas vse v pohode tak by inseminaci mohla vyjit.teda ale vajecniky ti pracuji hezky kdyz byla tak brzy ovulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.7.12 08:36

Hani:já bych to taky nějak tak viděla, říkali jsme si, že kdyžtak si 2 IUI zaplatíme a pak třaba zkusíme ještě 2 přes pojišťovnu, tak aby mi zůstaly dva pokusy na IVF.
Ivčo: ještě jsem zapoměla, že se mi po prasklém folíku udělala cysta, tak jsem dostala pregnyl a prý odejde s MS :?.Ještě jsme se bavili s DR, že u nás je blbé to snažení, protože když mám tak brzo ovulku, tak se mi to pomalu překrývá s MS, mámá ji většinou 6-7 dní a ovulku ten 8-9 den :roll:.
Ještě jsem přemýšlela, že kdyby se nám tento měsíc zadařilo, tak bych to třeba zjistila, ještě dřív než mi dají v práci výpověď a mohla bych se domluvit s DR třeba na neschopence, stejně jsem na tom pracovišti nemohla dělat ani u prvního těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.7.12 21:07

Palunko, držím moc pěsti, aby ti to vyšlo! Koukám, že jdeš v mých stopách, taky jsem měla po Clostíku cystu. Jinak kamarádka měla ovulku zároveň s končíčí menses, pak jí začalo být blbě, tak jsem se jí ptala, jestli není náhodou těhu, a to se dušovala, že určo nee, že sexík byl v tu dobu menses a co myslíš? Je těhotná. Jinak si to ještě s tím započtením pokusu IUI jako IVF rozmysli. Jako nikdy nevíš, co se může stát, třeba by vám to IVF mohlo potom chybět, tím tedy nechci nic přivolávat ani bych ti to nepřála, ale je třeba počítat se vším. Navíc jsou to 3 nebo 4 IVF za život a co ty víš, jestli se za čas nerozhodnete pro třetí dítko? Já vím, že si třeba řekneš, že to rozhodně neplánujete, ale takových holek už bylo :-). Tak to radši ještě zvažte, to za těch 5 tis. nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.7.12 13:39

Ahojky, tak od ovulky, která byla v sobotu mi stále letí teplota nahoru, dnes dokonce 37,8,tak snad z toho něco bude. Teďkom jsem založila diskuzi o nástupu do práce, kdyby si chtěla vědět jakýho mám parchanta zaměstnavatele tak si ji předčti. Tak ráda bych byla kdyby mi těhu klaplo a šla bych hned marodit. Jinak se tam z toho asi zblázním nebo sesypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.7.12 17:02

Palunko, tak to vypadá nadějně, držím moc pěsti, aby to vyšlo! To by přišlo za pět minut dvanáct, viď? A kde najdu tu diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
20.7.12 08:11

Jo, jo, normálně koukni ke mě na profil a založené diskuze. Domluvili jsme se, ale s manželem, že dám já výpověď okamžitou, z důvodů, že nemám hlídání pro malého a to je fakt, lítá nám 5 týdnů, než bude školka. Sehnala jsem sice hlídání, ale chce 60 Kč na hodku a já tam kde jsem bych dělala s bídou za 50 Kč. A co mi tam nastolili za režim jen díky tomu, že jsem si dovolila chtít svou práci bych časově ani psychicky nedala. Prostě začli mi vyhrožovat, nástup v neděli, což nemám ve smlouvě a hned 12 hodin, prý budu sama, bez zaučení no a potom ještě řekl, že mě propustí ale bez odstupného za nějaké porušení nebo nesplnění úkolu. Celou dobu mi tvrdili, že dostanu výpověď a odstupné a když jsem jim poslala oznámení o ukončení RD, tak jsem asi píchla do vosího hnízda a začlo sprosté urážení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
20.7.12 10:22

Ivčo chtěla jsem se tě zeptat, v pondělí mi píchli poprvé Pregnyl, bývá po tom nějaká únava atd. Mě to přišlo až od včera jsem hrozně unavená a motá se mi hlava. Většinou jsem četla, že to nastává hned po aplikaci a ne až za 5 dní. Asi jsem zase rarita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.7.12 14:10

Palunko, já jsem unavená po Pregnylu nikdy nebyla, tak bohužel neporadím, ale asi to může být… A to s tím zaměstnavatelem je teda síla, tam bych se už ani vrátit nechtěla :cert:, ale škoda je toho odstupného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
20.7.12 14:34

Jo jo to je škoda, ale ty nervy mi za to nestojí, mluvila jsem s paní na osciálce a ta mi řekla ať napíšu výpověď dohodou s tím, že se musím starat o dítě. No a když bodou trvat na výpovědní lhůtě tak jít jednoduše na paragraf nebo nemocenskou.Jako oni mi nechtěj v ničem vyjít vstříc.
Pak mi ještě poradila ať je udám na inspektorát práce.
No já nevím, mě až dnes začal bolet podbřišek a prsa, jinak šílená únava a motá se mi hlava. Četla jsem, že do sedmi dnů od aplikace by měl vyprchat, ale mě to začlo teď ten pátý den, takže to mě taky zaráží. Ježíš kdyby to bylo těhu tak jdu hned marodit a s..u tam ně :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.7.12 14:53

Palunko, to tě chápu, že ti to za ty nervy nestojí, taky bych na to nervy neměla, ale teda ten zaměstnavatel potom na to hřeší. Já bych ho snad udala, prevíta! Držím pěsti, aby to těhu vyšlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
20.7.12 15:02

Ahoj, mě taky Clostík pomohl a hnedka druhý měsíc jsem byla těhulka, tak držim palce všem :mavam:

• Citovat
  • Upravit
338
21.7.12 10:32

Ahojik, Ivčo já jsem asi fakt nějakej exot, snažím se všude zjistit jestli ten Pregnyl má nějaké vedlejší účinky jako ty bolesti prsou, řezání, bolest podbřišku ATd. Nikde jsem se nic nedočetla, akorát, že tohle způsobuje spíš Duphaston, který teda ještě neberu. A teplota se stále drží přes 37,stupňů jak ráno, tak když ji změřím i večer. Tak vážně nevím, jestli na to tak reaguji jen já, ale příjde mi, že 6 dní po Pregnylu je docela dlouhá doba, na to aby mi to dělalo. Četla jsem že těch 5000 jednotek do 5 dnů vyprchá, takže si myslím, že by to spíš mělo ustávat a ne se to zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.7.12 12:15

Palunko ja si myslim ze to muze byt po pregnylu je to prece jen hormon .mne osobne po pregnylu vzdycky zacal bolet a tlacit podbrisek a sem tam jsem citila i vajecniky a vzdycky mi to delalo tak 2dny po pregnylu a trvalo to do menstruace, jestli je to tou unavou to nevim ale ja byla vzdycky unavena po clostiku, takze to ti muze podle me udelat i pregnyl. drzim palce at ti to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
21.7.12 12:16

A jinak u mne v tele se pregnyl drzi vzdycky 5000j 10dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.7.12 14:14

Palunko, zkus se míň sledovat, já jsem se po těch všech nezdarech na to měření BT a sledování se vykašlala, vždycky jsem si vsugerovala fůru příznaků a nic z toho, takže jsem to přestala řešit a bylo to. Může to znamenat cokoliv, buď jsi těhotná nebo to je z těch hormonů, co bereš. Každopádně bych ti moc přála, aby to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí