Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
14.8.12 14:36

Palunko, jj, myslím, že to berete s manžou rozumně, taky bych byla pro dvě embrijka, kdyby se zadařilo :palec:.

Zuzuza, já ti moc neporadím, já jsem nikdy při Clostíku teplotu neměřila, v CARu mi i řekli, ať se na to vykašlu a nestresuju se tím. Já jsem ovulku při Clostíku vždycky poznala a potom jsem raději nic neměřila, abych nebyla dopředu zklamaná. Já si myslím, že je tělo těma hormonama tak nabuzený, že je tím hodně i ta teplota ovlivněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 09:00

Ahojky holky… mohla bych se k vám přidat?
Vím že už máte diskuzi rozjetou ale zase zakládat nocou se mi moc nechce…

My se s přítelem snažéme od 7/2011… měla jsem anovulační cykly :( tak jsem od 6 měsíce dostala clostík :

clostík 06/12 3–7DC 1–0–0 + 18 DC utrogestan (10 dní) – nezabral
clostík 07/12 5–9DC 1–0–0 + 18 DC utrogestan (10 dní) – nezabral
clostík 08/12 5–9DC 1–0–1 + 15DC injekce pregnyl + 19 DC utrogestan (10 dní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.8.12 09:52

Peťko, jasně, přidej se :-). My už jsme si tady s Palunkou kolikrát povídaly samy :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 10:10

@Ivča78 díky :D nějak jsem vás trošku pročítala… ty jsi teda těhule :D a povedlo se ti po clostíku kolikátej měsíc a při jaké dávce?

@Palunka se taky snaží ale dali si teda odklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 10:16

No mě už z toho snažení začíná pěkně šibat :) doufám že to tento měsíc vyjde… testovat bych měla příští týden v pátek nebo o víkendu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.8.12 11:53

Ahoj Peťko, vítej :mavam: Ne ne, my se ještě snažíme s Clostíkem, navýšili mi dávku, takže ještě 2 měsíce a když se nezadaří tak půjdem do IVf. Nevím kde se stala chyba a proč nám to nejde, snažíme se už taky víc jak rok a stále nic. Ještě před půl rokem jsem obrečela každej negativní test a teď už je mi to jedno, spíš bych teď obrečela asi ten pozitivní, ale štěstím :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 12:13

@Palunka … ajo :D no tak to se snažíme teď pěkně spolu :) Kolikátý jdi DC a máš už po ovulaci?
Jinak taky přemýšlím o nějakým caru jestli se nazadaří… nechci čekat další rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.8.12 12:27

No teďkom jsem 13 den cyklu a v pátek jsem byla na UTZ a folíky byly malé no a do pondělí už nederostly, takže inseminace nebude a ovulka s největší pravděpodobností taky ne.Tak snad ten příští měsíc. My chodíme do CARu asi čtvrt roku a asi 2 měsíce nám zabralo vyšetření a až teď se konečně můžem k něčemu dopracovat, takže počítej, že oni ti asi taky hned tak nepomůžou, kam chceš jít do CARU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 12:41

No já jsem dnes 17DC a myslím si že ovulace byla v pondělí… jinak jsem byla v pondělí na ultrazvuku a měla jsem dva folíky 25 mm a druhej 18 mm a to jsem ještě dostala pregnyl na podporu prasknutí vajíček, tak budu doufat že to mělo úspěch. Takže u mě do třetice zabral clostík krásně! jen jestli z toho něco bude :roll:
Jinak já jsem z Brna… takže to vidím na Sanatorium Repromeda s. r.o., centrum reprodukční medicíny.
To jsem nevěděla že to vyšetření může trvat tak dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.8.12 13:19

Jo jo, trvá budeš čekat manimálně měsíc na genetiku, plus hormonální profil a spermiogram, nám to zabralo 2 měsíce. Jinak vím, že je dobrej Reprofit, chtěli jsme tak taky jít, pobočka je v Olomouci, ale na zákroky se jezdí Do Brna, takže s malým bychom to asi těžko dávali, takže chodíme do fakultky v Olomouci.To tedy reaguješ krásně, taky bych to tak chtěla mít :(.A tobě zjistili nějakou příčinu proč to nejde, že ti Dr. nasadil Clostík, já ho beru třeba kvůli PCO syndromu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.8.12 13:25

Peťko, tak to máš folíky krásné, to by mohla vyjít i dvojčátka :palec:. Držím moc pěsti. Já už jedno dítko mám, to vzniklo z druhého pokusu IUI a teď jsem znovu těhule, to bylo taky na druhou stimulaci Clostíkem, k IUI nedošlo, měla jsem malé folíky, nízkou sliznici, k tomu cystu, ale otěhotněla jsem i bez něho :-). Jinak jsem vždycky Clostík brala 1-0-1 od 3 do 7. dne cyklu, potom jsem měla ultrazvuk, pregnyl a následně IUI. Tedy teď naposledy jsem ani ten Pregnyl neměla, když mi IUI zrušili. Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 13:36

@Palunka … jsem si myslela že to trvá cca 14 dní to veškeré vyšetření :? bože to je tak dlouho :? ach jo… jo je fakt že mi teď zareagoval moc hezky, předtím ty dva měsíce tak pěkně ne.
Jinak já jsem měla 11 měsíců anovulační cykly… neprobíhala u mě vůbec ovulace :think:

Já jsem totiž brala v kuse 12 let antikoncepci a v červenci 2011 jsem ji vysadila a čekala že do 5 měsíců otěhotním a ono nic :(
Pořád moje dokt. čekala že mi ovulace naskočí a ono ne…

@Ivča78 … jo jo folíky nádhera a za dvojčátka bych byla šťastná :palec: moc by se mi to líbilo :D
Je to super že se ti tak zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
15.8.12 13:40

Holky, muzu teda taky mezi vas? taky mam ted teda clostil a mam taky PCO, jak jsem uz psala, mam jedno dite po nezdarenem ivf prirozene za mesic a jsem rozhodnuta, ze kdyz se do konce roku nezadari tak jdem do reprofitu, s unicou mam blbe zkusenosti. ted jsem po clostilul od 5. do 9. dc 1-1-1 prvni mesic a jak jsem psala od 9. dne mam teploty 37 az 37,2 a dnes jsem 17. dc a taky 37 a zacinam duphaston, nechapu tu teplotu, protoze jsem zacla s merenim az ten 10. dc a to uz byla 36,9, tak jsem si myslela, ze byla ovu uz nejak 9. dc ale v pondeli 15. dc jsem byla na uzv a pry to vypada na ovu az 14. dc, ale jakto ze od 10 dc tak vysoka a pred ovu teda zadny pokles??? nejde me to do hlavy, pry i clostil tu teplotu muze ovlivnit rikala mudr ale myslim ze v prubehu brani treba jako provera a tak ale i po jeho dobrani?? To by snad uz nemelo byt ne ze bych treba nakonec ovu nemela a teplota byla clostilem az doted tak vysoka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.8.12 13:41

Tak to jsme na tom stejně, u mě Dr od mých 17 let ví, že mám PCO syndrom a přesto pořád chtěla čekat, že prý doznívá antikoncepce, kterou jsem brala asi rok. Až jsem si sama vydupala CAR, ona byla líná se podívat do karty, až jsem jí řekla, že ten problém mám, tak řekla, že to vidí v kartě a ona by prý stejně nic nezmohla. Takže to její léčení Clostíkem bez Pregnylu a dalších léků bylo k ničemu, no a teď po 4 měsících jsem už na něj asi přestala reagovat.Tak mi to řekli i v pondělí v CARU.Oni ti gynekologové si vždycky myslí, že to pořeší sami no a pak tím ještě přihorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.8.12 13:46

Ivčo, ty jsi ty folíky měla jak velké, když ti řekli, že IUI neudělají, mě právě od rána začal bolet levej vaječník, ale fest, dokonce mám i ten hlen, takže myslím, že asi ovu bude.No,ale když Dr. říkala, že ne, tak už vážně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí