Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
17.8.12 14:22

Holky ja kdyz brala clostik tak sem chodila do caru na ultrazvuk 11-12dc jinak clostik jsem brala 3-7dc.ale bohuzel po 4 mes jsem prestala reagovat. a jinak jsem to poznala ze ovulka bude boleli mi vajecniky takovy pichani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.8.12 22:47

Holky, nemáte některá zkušenost s braním toho duphastonu? ja beru dnes 3. den, jsem 19. dc a ted jsem na toal. papíře měla růžový hlen i trochu včera, tak si říkám, jestli už to nakonec není začátek ms, když mě včera i ta teplota klesla na 36,8 a dnes taky 36,8 z 37, jestli to teda mám vůbec brát dál, není to jako špinění, jen prostě trochu růžového hlenu po použití wc, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.8.12 07:26

Ahojky Zuzuzo, já ho beru, ale nic takového se mi nikdy nestalo, beru ho od 17 DC do 25 DC a po vysazení MS dorazí do 3 dnů. Já bych ho normálně brala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
18.8.12 08:00

Palunko, dnes je teplota jeste nizsi, 36,7 a v noci jsem začala jak kdyby špinit i s krví ale, ne jako s čistou, ale byla tam a dnes zase na wc svtlejší ale byla, mě se to taky minule nestalo, tak nevím, jako co to je, ja snad zacnu mit tu teorii, ze jsem fakt tu ovulaci mela 9. den od 9. dc 37 teplota, clostil mi zkratil cyklus na 20 dni a ted dosla normal ms, protoze se pred ni vzdycky v noci zacnu potit a ted to samy uz dve noci a pokles teploty, ja bych mohla byt sama sobe doktorem ze hahah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.8.12 08:08

A nedá si říct s tou teplotou a nedá :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
18.8.12 08:28

Haaaa no neda kdyz ja jsem tak zvedava:) me to fakt neda ale uz na jako kaslu, uz jsem se uklidnila a uz to nebudu resit no ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
19.8.12 08:59

Holky, tak dnes se mi ms uplne rozjela, 21. dc i přes duphaston od 17. dc takže co to jako je? Mě sama klesla teplota a pak ms, je to zase nedostatek nejakyho hormonu nebo jsem tu ovulaci po tom clostilu fakt mohla mit pred tim 10 dnem a pak se mi cely cyklus zkratil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.8.12 14:57

Zuzi, to mě mrzí, že se menses rozjela, drž se :hug:. Já ti nevím, klidně ovulka mohla být už takto brzo, ono ty hormony vše ovlivňují. Škoda, že jsi nebyla na ultravzuku na měření folíků, tam bys měla trošku jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
19.8.12 21:48

Ivčo, mě to ani neva, pro mě je úspěch už to, že jsem to sama dostala, já jsem to bez vyvolávačky neměla třeba řeknu klidně 5 měsíců, prostě téměř chyběla menstruace, takže jsem si skoro i jistá, že jsem tu ovulku fakt měla a uvidíme tento měsíc, zase zkusím měřit a pokud to bude stejné už druhý měsíc tak už se pak dá z toho něco vyvodit, co tu teplotu ovlivňuje a tak a taky půjdu na uzv dřív než 15. dc a třeba tam něco bude:) a už i ta sliznice 9 mm!!! Tehdy před lety jsem ji po clostilu měla 3 mm, což je nemožné, abych vůbec otěhotněla…takže vlastně ve čtvrtek už zase clostikuju, aspon mám kratší cyklus a nemusím čekat dalších 5 dní do dobrání duphastonu a pak než bych to dostala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.8.12 21:53

Zuzi, tak to je moc fajn, že to bereš takhle pozitivně :palec:. Na ten ultrazvuk bych taky být tebou šla dříve, do toho 11. tého dne… a uvidíš. Kdyby ještě folíky byly malé, tak to znamená, že ovulku máš později, ale podle toho kratšího cyklu to vypadá, že spíš dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
20.8.12 08:30

Ahojky holky…

@zuzuza to mě mrzí že jsi to dostala :? ale zase když jsi měla kratší cyklus, tak se můžete začít snažit dřív :palec:

Jinak holky u mě žádná změna, testovat budu o víkendu… už se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
20.8.12 09:43

Holky a vy myslíte, že když jsem to takhle brzo dostala i s těma vysokýma teplotama a poklesem, že jsem fakt mohla ovu mít dřív? Mudr říkala, že ten cyklus byl celej divnej, ja se musim přiznat, ona je to moje teta, jako ne příbuzná, ale prostě taková ta teta, ale já se jí nechcu pořád vyptávat, pač to je se mnou hrozný, já všechno na netu vyčtu a ona mě pak chudákl třeba něo napíše a já jí řeknu jestli nemůžu místo toho třeba něco jinýho heh:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
20.8.12 10:37

Příčina může být jakákoliv, ale nejlépe to pozná tvoje teta :D :lol: neboli doktorka :D hi hi

No každopádně se ptej… pokud ti teta odpovídá tak se ptej, ptej a zase ptej :palec: aspoň budeš vědět jak to tvoje tělo krásně pracuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
20.8.12 15:04

Zuzi, to je klidně možné, že jsi měla ovulku dříve, tak když máš tetu doktorku, tak je to super, tak si můžeš skočit na to měření folíků i vícekrát za cyklu. Já bych být tebou šla třeba už 9. DC a potom třeba ob den :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
20.8.12 15:29

No jo Ivi, kdyby to bylo tak jednoduché, tak jsem tak třeba denně, jenže ona bydlí a pracuje 50 km od našeho bydliště, jako ještě 2× v ten měsíc se to dá, třeba 11. dc a pak 15. dc?? nebo jen jednou třeba 13. dc a pak měřit teplotu a čekat na ovu? Já to stejnak vidím tak, že počkám tak 3 cykly s clostilem do konce roku, pak si nechám udělat hormonální profil a pomažu do Caru na iui:) to mám v brně a to je od nás kousek, můžu jezdit autobusem klidně obden:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí