Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kordulka026
31.8.12 14:22

Tak to mám mít takto 3–7DC 1–0–1, našli ho tam. Děkuji a jsem moc ráda, že v tom nejsem sama, určitě se nám to podaří všem :D

• Citovat
  • Upravit
15413
31.8.12 15:22

Kordulko, tak to je super, že to našli. Tak to máš stejně, jako jsem to měla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kordulka026
31.8.12 15:44

A už se někomu zadařilo teď?

• Citovat
  • Upravit
6327
31.8.12 16:32

Kordulko, ivci pomohl clostik a je tehu uz snad v pulce tehotenstvi.ja brala clostik 6 mesicu ale nepomohl mi, jen mi udelal cystu.my uz tohle resime 4 roky tedka jsem po ivf a taky se nepomohlo. pristi rok nas to ceka znova. kordulko hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
31.8.12 21:54

Holky, tak dnes 13. dc jsem byla na uzv a představte si jo, sliznice jako 3mm!!! Co na to jako říct, minule byla přes centimetr!!! A folík žádnej, jen jeden splasklý asi 15 mm a za dělohou trocha vody, tak že možnááááá byla ovu, čemuž nevěřím a na tu sliznici nemám slov…takže ještě př. cyklus clostil 3 x denně a pak bud rovnou do car, pokud nebude ovu, anebo zase měsíc pauza a pak ještě na dva měsíce clostil, ale má to jako cenu? Zase čtvrt roku čekat a stejnak to třeba s tím clostilem nikam nepovede??? Kdybych aspon věděla, jestli jsem minule nebo ted měla na 100% ovu, asi je lepší pak rovnou do car, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
31.8.12 22:48

Zuzuzu, tak to mě moc mrzí, Clostík bohužel na tu sliznici negativně působí. Ale dá se to řešit, berou se na nárůst sliznice léky - já měla Estrofem. Já bych být tebou už na nic nečekala a objednala se rovnou do CARu. Já nejsem moc pro léčbu neplodnosti u klasických gynekologů. Někdo na Clostík přestane reagovat a je potřeba změnit léky. Ale je klidně možné, že 13. DC už bylo po ovulce (
ta tekutina by to dokazovala), proto jsem psala, že mi to přijde pozdě jít na ultrazvuk až 13. DC, já chodila opravdu 9 - 11. DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
2.9.12 11:45

Ahoj Ivi, tak dnes jsem měřila zase BT a je 36,7, tak si myslím, že kdyby byla ovu dřív než v pátek, že už by teplota vyskočila, takže asi nebyla, tak od úterý na 10 dní duphaston a pak nanovo a fakt poslední cyklus s clostilem, budu mít 3 tbl denně, tak uvidíme, pak se objednám do car, pokud nebudu mít prokázanou ovu po clostilu…stejně, než mě udělají hormonální profil atd tak to bude taky nějakou dobu trvat, takže čítám, že se začne tak v listopadu a já potřebuji být těhu do září př. roku, pak půjde malý do školky a já budu muset hledat práci, kterou teda nevím kde najdu, ale o to nejde, hlavně chci druhé:), mě by teda nejvíc vyhovovalo, abych byla těhu až tak třeba květen, duben, protože stavíme dům a počítám, že se budeme stěhovat až tak v prosinci př. rok, ae tak i s miminem by se to zvládlo, vše budeme vybavovat nové, takže se bude stěhovat pak jen oblečení:).

Ivi, jak jste na tom teď vy, stimuluješ nebo jak? Já už ani nevím, jak jsi na tom, písni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.9.12 13:37

Zuzu ivca je tehotna .zuzu meris cyklus na women zone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.9.12 14:43

Zuzi, tak uvidíš, jak dopadne tento cyklus, držím moc pěsti. Tak času máš ještě dost času do příštího září, to určitě klapne. Kdyžtak to pořešíš v CARu a bude to. Zuzi, já jsem těhotná, čekáme druhé :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.9.12 12:50

Holky, ježíš, já jsem trubka a jak se vám to podařilo teda?
Hani ještě neměřím, jen sama si zaznamenávám do menstruačního kalendáře teplotu, ale stejnak je mě to k prdu:),
jj já nějak extra nespěchám, nevadí mi, když to bude později, jen kdyby mi křišťálová koule řekla, že to bude:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.9.12 14:07

Zuzi, mě se zadařilo při druhé stimulaci Clostíkem. Měla jsem jít na IUI, ale doktorka mi ho zrušila, že se mi udělala cysta, mám nízkou sliznici a malý folikul, takže to nemá cenu, ale že se můžeme snažit doma. Tak jsem to obrečela a brala jsem to jako plané utěšování. Jenže potom jsem doma ovulku cítila, tak jsem si řekla, že za tu naději to domácí snažení stojí a ono to vyšlo. Každý večer jsem si dávala skleničku červeného, jsem si říkala, že stejně neotěhotním, tak ať si to užiju a sliznice asi potom dorostla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
3.9.12 20:59

Ivi, tak to je super!!! U mě to vlastně bylo taky tak z ničeho nic, bez stimulace, jenže játu ovulku k sakru nepoznala, takže kdybych ji teď měla, tak ji zase nepoznám a mě se teda nechce se ob den snažit:(, takže u nás to jen tal nevyjde už, ale to nevadí, já se už koncem září objednám do car, už mě to nebaví s tím clostilem, když nevidím žádný výsledky a ta sliznice 3 mm to je k smíchu, tehdy když jsem ho brala mi ji taky tak snižoval…snad na mě zaberou ty ibjekce, ale abych pak neměla zase rovnou 2 folikuly a dvojčata, to se děsím jak čert křiža, ale tak to může byt i po clostilu, že? Jen mě štve, že za to iui nakonec budem plaiti a určitě aspoň 5000 měsíčně, tak jsem zvědavá…až teď zpětně si uvědomuju, jakej to byl vlastně zázrak, že jsem tehdy tak samovolně otěhotněla, někdy mě ted chytají takový ty nálady, jak že se to určitě už nepovede a budeme mít jen jedno, ale tak co, aspon to jedno zlatíčko, to mě naplňuje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.9.12 21:02

Zuzu, ale to víš, že se to časem povede, o tom vůbec nepochybuj :palec:. Zvlášť když se vám to už jednou přirozeně povedlo a míváš ovulku, já jsem ovulku asi nikdy neměla, alespoň o tom nevím. Ovulku jsem začala cítit až při Clostíku. Hele a to ti doktor nemůže dát léky na nárůst sliznice? Já na to brala ten Estrofem. A dvojčátek se neděs, nakonec bys byla šťastná. Já jsem si už říkala, že je mi to jedno, ať to jsou klidně dvojčátka, že to vždycky nějak zvládneme, ale ať nemáme jedináčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
5.9.12 09:14

Ahojky, tak dnes jsem zavedla potřetí malého do školky,2 dny v pohodě a dneska půl hodinová scéna, vůbec tam nechtěl. Jinak v pondělí jedem do CAR na UTZ, počítám, že asi ovu nebude, protože mě vůbec nebolí vaječníky, takže vyšší dávka Clostíku asi taky nestačí. Jinak jsme se domluvili s manželem, že to teď asi stopnem a našetříme peníze a zkusíme jít rovnou do IVF. Navíc jsem sehnala skvělou práci, jsou tam i dost slušné peníze, které teď potřebujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
5.9.12 09:33

Dobré ráno holky
@Palunka… no to je plno změn… ale jelikož vy dítko máte tak je fakt že není kam spěchat ;)… a pokud máš dobrou práci, tak je to moc fajn :palec:

Jinak holky hodně štěstí kdo chcete aby se zadařilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí