Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
28.8.12 15:16

Holky no jo car je dneska byznys a paru neplodnych je hodne. holky ja koupila macu tak jsem zvedava jestli bude mit nejaky ucinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
28.8.12 15:46

Nazdarek holky, tak já už asi s lékama končím, na Clostík jsem přestala reagovat a po Duphaston u, jsem začala mít nežádoucí účínky, normálně jsem začla zvracet, bolesti břicha a přidal se průjem, v neděli jsem ho vysadila a začlo to ustávat, takže asi budu potřebovat nějakou pauzu. Teď očekávám MS a při příští návštěvě CARU, se domluvím s DR.,že teď to stopnem, našetříme a půjdem rovnou do IVf. Tolik peněz za IUI nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.8.12 21:35

Palunko, to mě mrzí, že máš takové nežádoucí účinky. Tak to asi bude lepší něco našetřit a jít do stimulky injekcemi a rovnou IVFka. Já jsem Duphaston brala před prvním těhu a myslím, že mi ho taky museli vysadit, že mi bylo blbě. Hlavně mě tak bolely vaječníky, že jsem nemohla ani pořádně chodit. A nejhůř mi bylo po Estrofemu, to jsem byla i za doktorem, aby mi ho vysadil, což mi řekl, že nemůže, že bych začala krvácet, tak mi jen snížil dávku. Jsou to dryáky, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
28.8.12 22:47

Holky, my jsme teda za ivf doplaceli jako skoro 30000, nevim uz presne, ale 25 urcite a to co kdyby to nahodou na 1., nebo 2. iui vyslo? kdyz uz jsem jednou prirozene otehotnela, je potreba jen navodit ovulaci, takze ja prvne nekolik iui i kdyz si stejne ale myslim, ze nam v car reknou, at si necham udelat rovnou ivf pri minimalni stimulaci, ale je to o dost narocnejsi i pro telo myslím, uz to vim z prvniho ivf, no uvidime, jinak ja jsem dnes 10. dc, teplota se stale strida 36,7 a 36,5 tak si myslim, ze tento cyklus nic, uvidim v patek.Ale stejne porad nechapu, jak muzou toiui pocitat jako ivf, dyt u iui jen podaji leky nebo injekce a pak zavedou spermie, u ivf je jeste punkce pod narkozou, pak transfer embryi, ta kultivace, to je proste vrchol i kdyz se nad tim ted zamyslim, tak jsem driv myslela, ze se ty injekce asi neplati, nebo jsem asi nad tim nepremyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
29.8.12 08:03

Ahojky holky :) @Palunka to mě mrzí že ti přestal reagovat :roll: ale nebuď smutná je ještě plno jiných prášků co ti pomůžou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.8.12 08:50

Díky holky, mě se zpozdila i menzes měla jsem ji dostat v pondělí a stále nic, vždycky se po vysazení dostavila do 2 dnů a teď už 6 dní a stále nic, takže si půjdu asi pro injekci na vyvolání. Počítám, že jsem to tím zvracením dostala ze sebe všechno ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.8.12 15:40

Palunko a těhu být náhodou nemůžeš? To by byla docela pecka :palec:. Jinak jiné prášky asi nejsou, pak už jenom injekce…

Zuzi, já bych to IUI taky nezazdívala, mě pomohlo jenom správně nastimulovat vaječníky, aby začaly pracovat. Pomohlo mi to dvakrát, poprvé s IUI, podruhé bez něho, ale chápu, že každý má problémy jiné a někomu Clostík a IUI prostě nepomůže. Každopádně souhlasím s tím, že srovnávat IUI s IVF je naprostá šílenost, ten kdo tohle vymyslel, tak byl určitě nějakej chlap s kupou dětí :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kordulka026
31.8.12 13:48

Ahoj holky, také se hlásím, máme doma 3letou slečnu a celou dobu se nechráníme, je pravda, že malá je také vytoužená, nešla nám přes tři roky. Akorád, kdy ho mám začít brát? 3 nebo 5 den? mám brát dvě tablety, Jinak všem hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
15413
31.8.12 13:53

Kordulko, brát bys ho měla tak, jak ti předepsal doktor. On ti k tomu nic neřekl? Dávkování přece musel napsat na recept a dle toho ti to měli říct v lékárně. Pokud nevíš, tak mu zavolej. Jinak já jsem brala 3 - 7. DC 1-0-1, ale to může být u každého jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.8.12 13:56

Ja ho taky bravala 3-7dc 1-1-1,ale jak pise ivca doktor ti musi napsat davkovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kordulka026
31.8.12 14:06

Dala mi nějaký papír, vím že snad 5 den dc, ale nejsem si jistá a ode dneška má dovču, ms mám mít 2.9. a vím že 1-0-1

• Citovat
  • Upravit
kordulka026
31.8.12 14:07

V lékarně mi nic neřekla, ani na krabičce to nemám a ten papír si asi nechala v lékarně :-(

• Citovat
  • Upravit
15413
31.8.12 14:11

Kordulko, no, tak to je blbý a třeba ani sestřička tam není, že by se podívala do počítače, jak ti to napsal? A co zkusit zavolat do té lékárny, jestli tam ten papír nenašli nebo jestli by nedohledali ten recept, že nevíš, jak to máš užívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kordulka026
31.8.12 14:14

Zkusím a holky vy jste ho brali teda při menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
15413
31.8.12 14:20

Kordulko, jj, první den cyklu je první den menses, takže 3. den cyklu jsem menstruaci samozřejmě ještě měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí