Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5038
15.8.12 13:49

@zuzuza
ahojky, taky jsem se dnes přidala k holkám ;) čím víc nás bude tím líp :D
Jinak tu teplotu máš divnou, ještě že jsi pod kontrolou doktorky ;)
Ale u mě clostík teplotu neměnil… ale teď jak jsem dostala pregnyl tak bych řekla že mi stoupla a po utrogestanu ji mám o dost výš než běžně… takže uvažuju že měřit nebudu, jelikož je to asi zbytečné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 13:52

@Palunka … plno holek otěhotnělo úplně jinej den než řekli doktoři že je to reálný… takže buď v klidu a s přítelem nebo manželem to pojistěte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.8.12 14:05
@Palunka píše:
Ivčo, ty jsi ty folíky měla jak velké, když ti řekli, že IUI neudělají, mě právě od rána začal bolet levej vaječník, ale fest, dokonce mám i ten hlen, takže myslím, že asi ovu bude.No,ale když Dr. říkala, že ne, tak už vážně nevím.

Palunko, já měla jenom jeden folík a ten byl tuším jenom 13 mm, z druhého se mi udělal cysta :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.8.12 14:07

Jo a Palunko, když cítíš ovulku, tak se snažte, já jsem ji tenkrát taky cítila, tak jsem si řekla, že to zkusíme, i když doktoři mi moc naději nedávali. Ono to kolikrát taky neodhadnou.

Jinak k té teplotě - já bych se na to taky vykašlala. Já při braní hormonů ovulku vždycky cítila a potom jsem se tím už nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.8.12 14:09

Tak já jsem právě měla v pátek 13 a 14 mm no a v pondělí 16 a 14 mm na levém vaječníku, říkala, že je to málo, že by musely narůst víc za ty 3 dny a ne jen o 2 mm, takže prý nic z toho nebude.No,ale příroda dělá zázraky, ty jsi toho důkuzem :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.8.12 14:12

Palu, tak jestli cítíš ovulku dneska, tak klidně dorůst mohly :palec:. Ono to doktoři vždycky taky nedovedou odhadnout. Mě řekla doktorka rovnou, že to nemá cenu dělat IUI a vidíš, jak to dopadlo. Tak se snažte doma a uvidíš. Já jsem taky ani Pregnyl nedostala, ani Utrogestan nic a ono to vyšlo i bez toho. Někdy se stane zázrak, že ani doktoři to nedokáží vysvětlit. Moc bych ti to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.8.12 14:15

No doufám, že se DR. spetla a ovulka bude a třeba pak i něco z toho :nevim: Měla bych to tento měsíc jako dárek k narozeninám. Se dám už asi na modlení a třeba z toho něco bude.Ono těm pobožnejm to jde samo od sebe, tak asi na tom něco bude 8).U nás jich tu na vesnici pár takových je co už mají třeba 4 děti :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 14:15

@Palunka … raději to pojistěte a budeš mít čistou hlavu :palec: přesně jak píše @Ivča78… Oni to kolikrát taky neodhadnou!

Tak se snažte snažte a snažte!!!
My se teda snažíme :D :lol:… pojistíme to pro jistotu ještě dnes, co kdyby náhodou a mám hlavu čistou a bez výčitek že bych něco podcenila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 14:17

@Palunka … že bych i já začala chodit do kostela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.8.12 14:17

Peťko přesně tak, dnes asi znásilním manžela a snad to vyjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
15.8.12 14:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.8.12 19:30

Holčiny a ještě jeden receptík, jsem si každý večer před dávala červené víno, prý po něm roste sliznice :-). Já teda radši bílý, ale říkala jsem si, že se přemůžu. No a pila jsem ho pak až do očekávané menses, každý večer skleničku, no nakonec už jsem byla těhotná :roll:, ale ta sklenka snad neublížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
16.8.12 07:09

Ahojky holky :)

@Ivča78… sklenku červeného vína :think: hm…

Já beru na sliznici prášky, takže bych to měla mít v cajku ;) teda aspoň doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
16.8.12 08:30

Dobré ráno děvčata, tak dnes jsem celá zklamaná, měřila jsem dnes teplotu jsem 18. dc a dnes poprvé od 10. dc teplota 36,8 namísto 37 jak obvykle, co to může znamenat? Včera rano a večer jsem už měla duphaston, ach jo a já se tak těšila, že jsem měla ovu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
16.8.12 08:37

@zuzuza… šak ovuaci jsi mohla mít… a jeden den snížení teploty nic neznamená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie