Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
21.7.12 19:48

Jo, jo určitě máš pravdu, akorát si fakt připadám jako těhotná, vím, že je to těma hormonama, na těhotenství je to sakra brzo. U prvního mi bylo blbě až tak od 6 týdne. Ale jsem z toho úplně doblblá. Možná, že je ten Pregnyl moc silnej, protože se dává na prasknutí folíků a já ho dostala až 2 dny po ovulce na tu cystu. Takže si myslím, že je to asi proto. Příště se musím zeptat DR. jestli není nějaká slabší dávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
21.7.12 19:58

Palunko, třeba to zrovna vyjde a opravdu jsi těhu, držím pěsti. Ono to může znamenat cokoliv, je ještě brzy. Kdyby tak šel posunout čas, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
22.7.12 10:50

Jo, to je fakt.No nevím, asi mi ten Pregnyl nějak nesedí. Tak za týden testnu a uvidím to už by mělo být 14 dní po Ovu, tak snad tam nebude Pregnylovej duch ale ten normální, no kéž by. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
22.7.12 14:09

Palunko, 14 dní po ovulce už v sobě Pregnyl mít nebudeš, to už bude kdyžtak jasně vidět těhu. Držím pěsti :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.7.12 17:48

Ahojík, tak už se mé tělo uklidnilo, asi to bylo vážně tím Pregnylem, jinak dnes jsem byla na stěrech z čípku a ptala jsem se na to DR. a ta říkala, že na to tak někdo reaguje :?.Jinak jsem dala výpověď v práci na dohodu, kvůli péči o dítě, takže jdu hned bez výpovědní lhůty, včera jsem ji poslala a teď čekám kdy se mi vrátí podepsaná, jinak jsem si tam nejdřív volala a řekli, že když je to z tohoto důvodu, tak nebudou trvat na výpovědní lhůtě :).Chtěli mě nakonec vzít jen na částečný úvazek a to by se mi ani nevyplatilo, paní na hlídání chtěla 60 Kč na hoďku a já tam měla tak 50 Kč, takže bych ještě prodělala a navíc se mi tam ani vracet nechtělo, teď to nějak ten měsíc přežijem, ještě dostanu rodičák a snad od září něco najdu, nebo budu už těhu, s čímž teda moc nepočítám :think:.Já nevím začíná to na mě nějak dolíhat, říkám si, že už se toho druhého asi nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
24.7.12 22:05

Ahojky Palunko, ale to víš, že se druhého dítka dočkáš, neboj :hug:. Jsi teď ve stresu kvůli těm penězům, to chápu, musí to být náročný. Já bych se z toho taky nervovala. Ber to tak, že nějakou práci si na tu chvilku najdeš a brzy bude miminko. Jen by to chtělo, abys teda měla smlouvu na dobu neurčitou, což je teda v dnešní době docela velkem problém, aby ti dali mateřskou. Naše firma je už v likvidaci, takže vůbec nevím, jestli nějakou mateřskou dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
25.7.12 08:03

Tak to je fakt, no u nás to taky vypadá tak do konce roku a pak ten provoz bude končit, takže žádná výhra by to tam stejně nebyla.Tak to máš teda docela taky dobrý. A co si vlastně dělala za práci, jestli se můžu zeptat, já jsem zootechnik :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
25.7.12 15:00

Dělala jsem ve znalecké kanceláři posudky z ekonomiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
7.8.12 07:46

Ahojky, tak jak se máš? Co mimísek? U mě nic nového není, snad jen, že těhu nejsem a v pátek jedem na UTZ do centra, tak se uvidí co dál. Zaregistrovala jsem se už na pracák a teď sháním nějakou práci nebo aspoň brigádu od září. Jinak se mi ještě poštěstilo upéct 2 dorty, takže jsem si nějaké penízky vidělala. Cukrářka nejsem, ale hrozně mě to baví, vždy když něco upeču tak pošlu známím fotky, no a ono už se to začíná trochu chytat.Tak snad to bude jen lepší :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
7.8.12 20:18

Ahojky Palunko, tak to mě mrzí, že těhu nejsi, ale neboj, ono to přijde, v CARu ti určitě pomůžou :hug:. Držím moc pěsti na zítřejší ultrazvuk, ať je všechno tak, jak má a folíky jsou připravené. Já jsem včera skončila s krvácením na pohotovosti, nervy hrozný, to bych nepřála nikomu, naštěstí to vypadá, že mi jenom praskla nějaká cévka a je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
8.8.12 07:10

Ježíš to je hrozný, ale hlavně, že je vše v pořádku. V kolikátém týdnu teď jsi? Tento měsíc mám narozky, tak snad dostanu už konečně i ten vysněný dárek :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
8.8.12 19:41

Palunko, tak to bych ti moc přála, ani nevíš jak. Nervy to byly příšerný, bylo to celé jako zlý sen a doufala jsem, že se z něho probudím. Jsem teprve ve 22. týdnu, takže na porod by to každopádně bylo hrozně moc brzo… Tak snad to bude vše dobré, už nekrvácím, tak snad to byla opravdu jen nějaká prasklá cévka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.8.12 07:28

Uvidíš, že to bude dobré :palec:.Já byla u prvního taky na pohotovosti a mysleli si, že jsem cvok. Normálně jsem seděla na zahradě a cítěla jsem, že ze mě něco teče, letěla jsem na záchod a bylo to jak když ti praskne voda, byl to 6 měsíc. Tak hurá do nemocnice a Dr mi řekl, že v těhotenství bývají výtoky a já jsem ho měla holt silnější, bylo to jako bych si tam nalila hrnek vody. :) Taky bych chtěla aby mi to vyšlo, podle Čínského kalendáře by mi právě v srpnu vyšla holčička a pak už jen samí kluci :mrgreen: Tak bych byla ráda, necháme se překvapit, jestli mrcha dorazí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
9.8.12 13:58

Palunko, já tam vypadala taky jako cvok, ještě ze mě dělali blbce, jestli to nebyl jenom výtok :roll:. Jako krev fakt ještě poznám, kdybych neměla něco na vložce, tak mi to ani nevěřili. Ale to je fuk, hlavně, že je to snad v pořádku, hrozně se mi ulevilo, že ta šupa jak ze mě spadnul balvan musela být slyšet až u vás :-). Držím moc pěsti na zítra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.8.12 18:39

Noo asi jsem něco slyšela, ale přisuzovala jsem to vojákům, kteří kousek od nás mají cvičení, no a on to byl balvan :mrgreen: Díky, snad to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí