Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
18.5.12 17:52

Nee,náš bude mít v červenci 3 roky.My jsme měli kočár od Růžového pantera Maxim,měl velkou korbičku,tak to bylo super,sporťák jsem ani moc nevyužila jen další rok na zimu.Jinak když měl malý něco přes půl roku,tak jsme si koupili golfáč,byl lepší i do auta…Jinak co se postavil malý na nohy tak na kočá nechce,takže pořád po svých nebo na odrážedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.5.12 21:43

A jo, ty máš vlastně už tříleťáka, tak to nebudeš muset kočárek řešit. Adámek se zatím chvilku svézt nechá, ale samozřejmě chce i chodit, ale jde mu to pomalu, navíc ho nechci přetěžovat, když jsme někde na výletě a je toho potřeba ujít víc v kuse. I ortoped mi řekl, ať ho nepřepínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.5.12 12:29

To je jasný,my jsme vždy chodily jen na zahradu,tam běhal sám a na procházky je kousek,jinak na delší trasy šel také na kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
25.5.12 12:36

Ahojky Ivčo,jak pak je?Já čekám jestli příjde MS příští týden.Manžel už má po spermiogramu,já jedu v neděli 21 den cyklu na krev a v pondělí na genetiku.Teď ještě abych dostala MS včas a mohlo se začít co nejdřív,jsem domluvená s doktorem,že mi kdyžtak dají Agolutin.A co mimčo jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
25.5.12 22:07

Ahojky Palunko, tak to je superky, že se věci pohnuly a už budete mít brzy první výsledky. Tak držím pěsti, ať menses buď nedorazí vůbec a jsi těhu anebo ať přijde v termínu :-). Já jsem byla na ultrazvuku v pondělí a vše vypadá v pořádku. Dneska jsem byla v CARu na krvi a ob týden v pondělí mě čeká první screening, bojim, bojim, snad bude vše O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.5.12 11:36

Neboj to dopadne dobře.A už je to na tobě trochu vidět nebo ještě ne :?: .Já si pamatuju,že jsem měla břicho ve 3 měsíci jako jiná v pátým,všicnhi si mysleli,že čekám asi dvojčata.A co na to říká malej,zatím z toho asi ještě moc rozum nemá co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.5.12 17:16

Palunko, bříško se mi vykulilo hrozně rychle, vypadám minimálně na pátý měsíc, tohle v prvním těhu neznám, no už jsou břišní svaly povolený. Adámek to asi vůbec nechápe, ale když se ho zeptám, kde má maminka miminko, tak mi ukazuje na různé části těla :-), někdy se i trefí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.6.12 20:11

Palunko, tak jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
5.6.12 11:29

Ahojky,tak včera jsem si byla pro agolutin a měla bych to dostat do týdne.Jinak 18.6. jdeme na konzultaci do CARu,tam se odzvíme i jak dopadly výsledky.A co ty?Je něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
5.6.12 11:35

Palunko, tak ať přijde brzy menses! Nedali ti v CARu něco na srovnání cyklu, abys to dostávala bez Agolutinu? Já jsem byla v pondělí v Gennetu na screeningu na vývojové vady a vše v pořádku, tak mě spadl kámen ze srdce, bála jsem se, aby něco nenašli. Tak na vás budu myslet, ať výsledky dopadnou dobře a ať vám hezky naplánují IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
5.6.12 11:47

Díky,ne oni mi zatím nic nedali,čekají až jak dopadnou všechny výsledky a pak se uvidí co s tím podniknou.Dr mi právě říkala,že mám sliznici 16 mm a už bych měla krvácet,takže jestli MS nepříjde do týdne mám přijít na HCG.To je dobře,že vám to vše dobře dopadlo,já už se taky tak těším až objevím 2 čárky na testu a ne jen duchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.6.12 12:23

Ahojky Ivčo,chtěla jsem se tě zeptat neměla si na začátku těhu,takovej pocit jako kdyby se ti něco tlačilo z podbřišku ven,já to právě říkala DR a ona mi řekla,že na UTZ nic špatného nevidí akorát prý mám tu vysokou sliznici a je vidět velká produkce progesteronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
6.6.12 20:57

Palunko, jj, já jsem měla takové zvláštní tlaky v podbřišku, nikdy jindy se mi to nestalo. Čekala jsem na menses a ona nikde. Tak to vypadá teda nadějně, budu moc držet pěstičky!!! A co testík, nezoušela jsi pro jistotu než sis nechala píchnout ten Agolutin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
7.6.12 08:49

Jo,jo zkoušela ve čtvrtek,ale byl negativní,jinak nevím kdy byla ovulka,protože ten desátý den v CARU mi DR říkal,že asi nebude,takže nevím jestli vůbec byla.Podle DR by MS měla přijít nejpozději v neděli tak uvidíme.Právě mě jakoby tam něco tlačilo a občas píchne taková tupá bolest.Tak uvidíme dám ti pak vědět,dnes pojedu do města,tak si test koupím a zkusím ho v pondělí,když MS nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
7.6.12 13:28

Palunko, tak to držím palec, aby to vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí