Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
12.5.12 10:34

palunko taky mivam dobrou sliznici 10mm a to po clostiku.palunko u mne je zase problem kdyz jdu na ultrazvuk tak ty foliky taky dkoktorka nemuze najit,a mynuly mesic jsem mela dva foliky a hledala je 15min takze mne pak po tym boli bricho jak to hleda,pry dicky rika ze se mi schovaji.nekdo ma ovulku driv nekdo pozdeji.zkousela jsi ovu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.5.12 20:21

Palunko, kolikátý den jsi na ten ultrazvuk chodila, nemohlo být už po ovulce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.5.12 13:44

Hanko:já ovu testy nikdy neřešila,vypočítala jsem si plodné dny a pak jsme se snažily,jenže až po půl roce jsem zjistila,že ty ovulace nemám.

Ivčo:první měsíc s Clostíkem jsem byla 16 den a další měsíc 13 den cyklu,poprvé mi řekla,že folíky nedorostly a další měsíc si prý byla jistá,že jsem už ovulaci měla.My se vždycky snažíme tak od toho 9 dne cyklu do toho 16 dne obden.Ale zatím pořád nic,tak nevím kde je problém.Tento měsíc jsem Clostík nebrala,Dr říkala,že je lepší jít do CARU bez stimulace,tak třeba budu mít ovulku i tak,prý ten Clostík 3 měsíce doznívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.5.12 13:51

palunko a jak sis to vypocitala ty plodne dny? a ze ovulku nemas ty zjistili na gynde? ja take bez clostiku nemam ovulku,a takovych holek je spostu tak se neboj oni ti ji nejak vyvolaji.i ja mivam s clostikem ovulku 15-16dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.5.12 14:37

Tak já jsem to brala podle toho,že většinou u každého je ovulka kolem toho 12 dne cyklu,takže tak 4 dní před a 4 po jsme se snažili.Tak mi to říkala i DR u prvního těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.5.12 16:24

Palunko, já taky ovulku bez Clostíku nemívám. Jinak si myslím, že problém bude v tom, že doktorka ti dělala ultrazvuky moc pozdě. Tak hlavně, že ví, že ovulace většinou bývá 12. DC a folíky měřila 16. DC a 13. DC :zed:, to je jasný, že tam už nic nebylo, protože prostě bylo po ovulce. Některý doktory fakt nechápu. U nás v CARu se na ultrazvuk chodí 9 - 11 DC a folíky vždycky nějaké byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.5.12 16:52

ivco ja treba mivam ovulku pozdeji i s clostikem.jinak u nas se chodi na ultrazvuk 10-12dc ja chodim vsetsinou az 12dc aby bylo uz neco videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.5.12 17:06

Hančo, tak pokud v CARu vědí, že máš ovulku později, tak to chápu, ale u Palunky ovulka asi tak pozdě nebývá a dělat ultrazvuk až 16. DC, to mi přijde v tomhle případě zcestný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.5.12 17:12

ivco to jo 16dc to uz je fakt pozde,ja na gyndu na mereni foliku chodila na pred 12dc a pak to doktorka posunula na 14dc a ten 14dc vzdycky folik 22 tak pichla pregnyl a snazeni doma.u nas se asi ani tento mesic nezadarilo dneska jsem 26dc 10dni od ovulky a test negativni.takze pockam az mrcha dorazi,ale mam strach ,kdyz prudce stoupnu nebo si rycleji sednu a nebo nejak blbe pohnu pichne mne na leve strane a tam jsem mela zrovna ten malej folik,tak doufam ze to neni cysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.5.12 17:23

Hančo, tak uvidíš, třeba se druhá čárka ještě objeví. Mě taky píchalo a nakonec z toho bylo těhu :-). Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.5.12 17:25

dekuji moc ale sama vis jak je tezko verit kdyz se nedari,no uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.5.12 19:17

Hančo, to vím, je to těžké, ale jednou to vyjde, uvidíš. Musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.5.12 19:24

Tak já doufám,že mi ve středu v CARU udělají UTZ,sestřička říkala,že se to při pohovoru dělá.AspoŇ teda budu vědět jestli tu ovulku fakt mám a nebo to DR jen tipovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.5.12 19:31

Palunko, já měla při první konzultaci mít ovulku, takže mě ultrazvuk dělali a doktor říkal, že když bude vše O. K., tak můžeme hned udělat IUI, ale já to tenkrát dobré neměla. Folíky malé a nízká sliznice. Tobě vychází taky ovulka? Kdyby ti náhodou ultrazvuk nedělali, tak se klidně zeptej, jestli by tě nemohli zkouknout a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.5.12 19:33

No já bych měla být 10 den cyklu,takže pokud jí budu mít,tak bych to měla stihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí