Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
8.6.12 13:30

Ahojky,tak dnes jsem to dostala,tekže v neděli jedu 3 den cyklu na odběr do CARU,jinak včera mi přišly výsledky z genetiky a výsledky na cistickou fibrozu jsou v pořádku a ty chromozomální má manžal dobré,ale u mě je musí opakovat,že prý se to nějak nepovedlo vyhodnotit,prý to bylo způsobené asi stresem,sme se trochu v ten den chytli,tak je to asi z toho.A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
8.6.12 20:09

Palunko, to mě mrzí, tak alespoň ale víš, že můžeš v klidu začít se stimulkou. Na jaký odběr to v neděli jedeš? Tak to je zvláštní, že se ty testy musí opakovat, tak hlavně, ať je to v pořádku! Myslím na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
9.6.12 13:29

Já jedu v neděli ještě na hormony,ten 21 den cyklu už mám za sebou a teď ještě ten 3 den cyklu.Taky doufám,že to bude dobrý a už bude inseminace.Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.6.12 14:35

Palu, aha, budu na tebe myslet, ať je vše v pořádku a můžete jít tento cyklus do IUI. A co stimulka, dali ti nějakou? Jen jsem ti chtěla napsat jobovku, dozvěděla jsem se, že je nějaká změna v zákoně a pokud bys na IUI stimulovala injekcemi, počítalo by se to jako pokus IVF, takže pozor na to. Buď Clostík a IUI nebo je snad už lepší udělat rovnou IVFko, než si zbytečně vypatlat jeden pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.6.12 14:40

ivco i ja to cetla o tech injekcach u iui to je ale sileni ,ja nastesti stimulovala s iui jen clostikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
9.6.12 14:41

Hani, mě to taky přijde šílený, to se přece nedá srovnávat, viď? Já taky měla vždycky jenom Clostík, ale vím, že se hodně v CARech dávají ty injekce, tak to je potom k naštvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.6.12 14:46

to jo to nastve ale jabych do iui s injekcami nikdy nesla kdybych vedela ze se mi odecte jeden pokus s iui to je fakt lepci ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
9.6.12 16:30

Mne teda clostil VUBEC nepomohl, ba jeste horsi, prodlouzil mi cyklus i kdyz ovulace byla, tu mam ale i bez prasku a navic zpusobuje cysty+nepusobil dobre na rust sliznice, takze na to zvysoka kaslu. Proste po 1.iui jednoznacne IVF nebudu platit 8000 za Puregon…

• Citovat
  • Upravit
15413
9.6.12 20:28

Mě naštěstí Clostík pomohl, ale já neměla přirozeně vůbec ovulku… A cystu mi udělal taky, bohužel.

Hani, to chápu, taky bych do stimulky injekcemi při IUI nešla, to radši rovnou IVF nebo Clostík a IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
11.6.12 08:17

Jéé Ivčo díky,to jsem vůbec nevěděla,oni mě nijak tento měsíc nestimulovali kvůli tomu hormonálnímu profilu,takže až ten další měsíc,až se dozvíme výsledky.Akorát nevím,že já mám vždycky takovou smůlu a trefím se znova v tu dobu,když se začne něco platit :evil: .Jako nejvíc mám strach z té genetiky jestli to dobře dopadne,to už by mě fakt dorazilo.Příští pondělí už budem o něco chytřejší :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.6.12 22:26

Palunko, nemáš vůbec zač, tak uvidíš, čím budeš stimulovat. Neboj, genetika bude určo v pořádku, neboj. A hlavně se jich nezapomeň na všechno zeptat, kolik budeš platit, zda se to počítá jako pokus IVF atd. Držím moc pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.6.12 14:54

Ahojky, tak dnes jsme sedozvěděli výsledky a umě je to PCO syndrom a manžel má horší spermiogram 2,9 mil, norma prý je 15 mil, takže jde ještě na druhý odběr a prý to vypadá asi na IVF. Jinak jsem dostala Clostík, listovku, vitamín E, Duphaston a Pregnyl, tak snad v červenci už to nějak dopadne. A co je u tebe nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.6.12 21:00

Palunko, to mě moc mrzí, ale zase je dobré, že na něco přišli a budou to řešit. IVFko to kdyžtak jistí. Budu ti moc držet pěstičky. U mě vše dobrý, zítra jdu na kontrolu, tak potom dám zase vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 21:15

Palunko, moc s tebou soucítím, s manželem se snažíme o miminko 4 roky a až teď v lednu mi zjistili PCO, neměla jsem vůbec ovulaci a manžel má také horší spermiogram. Má pomalejší a méně průbojné spermie :-( Chodíme do Gestu a 4 měs. užívám clostylbegyt. Dali nám 6 měsíců na přirozený průběh a pak začneme IUI a následně umělé oplodnění. Teď po 4 pokusu s clostylbegytem mám 12 dní zpoždění, to jsem ještě neměla, mám 32 denní pravidelný cyklus s clostylem jinak jsem měla hrozně nepravidelnou MS. Někdy vůbec žádnou. Těhu test mi stále ukazuje negativní. Tedy 9 den, teď si radši nedělám ať se nestresuju a ve středu jdu k lékaři, tak se každý den modlím aby nám to už konečně vyšlo. Všem to moc přeju, ale když mi vždycky nějaká kamárádka řekne, že je po první měs. těhu, tak je mi do breku a hned se z toho hrozně dojmu. Je to psychický nápor, když to pak dlouho nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.6.12 08:03

Lentilko:No já už Clostík taky brala dvakrát a nic, on má manžel těch spermií málo, ale na druhou stranu jsou zase silné, vždy má vše nad limit. Tak snad to bude lepší, koupila jsem mu vitamíny a třeba to pomůže. Já si vždycky myslela, že je chyba jen ve mě, ale tohle mě vůbec nenapadlo. Teď ještě čekám na svou genetiku, byly tam nějaké nesrovnalosti, tak doufám, že to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí