Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
16.8.12 12:52

Ahojky, holky s tou teplotou fakt nevím, mě po Clostíku stoupala, pak po vysazení začla klesat a jak mi píchli pregnyl tak vyletěla skoro až ke 38 a pak asi po 5 dnech zase klesla. Já myslím, že se tím pozorováním jen stresujem, no byla jsem taky taková, ale teď už čekám jestli MS dorazí a podle toho udělám test a uvidí se. Parkrát se mi taky stalo, že jsem začla testovat třeba 12 den po ovulce, objevil se mi duch, který i snad sílil a pak MS stejně přišla. Takže to asi nechat tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.8.12 13:05

Holky ja merila teplotku snad pul roku. pokud jsem brala jen clostik tak teplotka celkem ok. a hodne mne vyskocila po pregnylu a utrosi, pokud beres tedy tyhle leky pregnyl a utros nema cenu to merit a reknu vam celkem mne to stresovalo, tedka uz nejakou dobu nnemerim a je mi fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
16.8.12 13:18

Hani, má řeč, stresovala jsem každé ráno, že mi teplota klesla o stupeň atd. Teď teda ovulku poznám, podle bolesti vaječníku a toho bílkovýho hlenu, takžee už taky neměřím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
16.8.12 13:24

Palunko ja bez leku neovoluji tak vlastne uz merit ani nepotrebuji. a kdyz mi to vyvolaji hormonami tak to poznam, tak jak pises ty podle bolesti na vajecniku.no jsem zvedava co to udela po tym ivf zda budu reagovat sama, holky psali v jine diskuzi ze nektere reagovali i 3 mesice po ivf a foliky meli.ja jdu v utrey na ultrazvuk tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
16.8.12 14:06

@hanka1120… tak nám dej hlavně vědět co folíky ;)

Jinak já už taky bazálku měřit nebudu jen se stresuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
16.8.12 20:30

Zuzuzu, jak jsem už psala, nejlepší je se na to měření vykašlat. Stejně bereš hormony a je to všechno tím ovlivněný. Akorát se zbytečně stresuješ a nervuješ. Ovulaci při hormonech poznáš a zbytek neřeš a nech se překvapit ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
16.8.12 21:54

A jak teda poznam tu ovulaci? hihi :*, no dnes ze me vyšel na wc takovy hlen, byla tam i jako vlasecnice krve, tak nevim, co to zase bylo a je to fakt, ze se tim jen stresuju, ale ja prave potrebuju vedet jestli ovu je nebo ne kdyz by nebyla tak bych sla rovnou do car na iui a stimulaci gonadotropiny, pac jsem fakt od porodu nemela ovu a kdyz jsme s esnazili tak rok a ctvrt taky ne az pak a to jsem hned otehu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
17.8.12 07:08

Zuzuzo, tak já jsem bez léků neovulovala, takže ani nevím jaká by ta ovu byla, jinak s lékama to poznám podle bolesti vaječníku. Jinak asi nejpřesnější budou ovu testy. Myslím, že ta teplota je asi orientační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
17.8.12 07:39

Čau holky,
já už jsem dnes neměřila a fakt mi je líp :) takže nato prdím a budu až testovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.8.12 07:40

Holky a myslíte, že i kdyby byla ovu tak ze treba ten duphaston muze ovlivnit teplotu? jakoze jsem doted mela 37 a ted mam treti den dupHASTON A MAM DRUHY den 36,8, i minule jsem pri nem merila a taky me tA TEPLOTA NEJAK PADLA DOLU, TREBA 36,2 A TAK A NORMALNE MAM 36,6 ATD… no uz na to fakt kaslu pockam az doberu a pr mesic pujdu na uzv driv nez 15. den aby se videlo jak rostou folici no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
17.8.12 08:03

@zuzuza… já beru Utrogestan a dostala jsem injekco Pregnyl… takže si myslím že ta teplota je ovlivněná dost.
Přesně jako u tebe s tím Duphastonem… ale myslela jsem že spíš jde s ním teplota nahoru jakomě než že jde níž… ale na každou to může reagovat jinak ;) takže teď měřit je asi úplně zbytečný… pokud jsi nadopovaná hormonama jako já, tak měř jen kolem ovulky aby jsi věděla kdy přesně je ;) pokud teda víš v který dny ji zhruba máš ;) měř tak 5 dní před ovulací a 2 - 3 dny i po ni a pak se na to vybodni jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.8.12 10:46

Já taky normálně ovulku nemám, s Clostíkem jsem ji bezpečně poznala, jak mě bolely vaječníky, tebe nebolí? Pokud ne, tak bych asi taky zkusila ty ovulační testy. A jakto, že jsi na ultrazvuku byla tak pozdě, to už bylo asi po ovulce, ne? Nebo ji míváš až takto později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
17.8.12 10:51

Ivčo, já jsem měla ovulaci jen dvakrát asi za 4 roky, poprvé to vím podle hlenu a to jsem pak mela i pozit test, ale pak došla ms a pak jen jednou a to jsem otěhu a to mě nebolelo ni a ani jsem, neměla ten plodný hlen, pak od porodu jsem neměla doted ani jednou a to jsou malému 2 a třičtvrte a na uzv jsem nešla dřív, pač to vycházelo, že v pátek by to bylo 12. d to měla dovolenou a v pondělí to už bylo 15. dc a to už tam viděla ten folikul scvrklý a sliznici 9 mm, ale prý pokud by to tam bylo i příště, tak to taky mohla být cysta místo folikulu, že už se t těžko pozná, když je po ovulce, takže já fakt nevím, jak se pozná ovulace :P :P, ale fakt jsem to tehdy vubec nepoznala, proto jsem čučela, že jsem byla v tom:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
17.8.12 10:54

Mě vaječníky taky bolelí při ovulaci, ale až na 3 pokus… první dva měsíce nic moc, ale tento měsíc jo a hóóódně!!! Skoro jsem nemohla od 16 do 20 ani chodit jak mě to bolelo.
Ale žeprej když je větší folík tak se to někdy stává :palec:

Jinak já jsem byla na ultrazvuku 15DC, ale to jen proto že předtím měla celej týden moje doktorka dovolenou, ale jinak si mě zvala 13DC
Jinak to zrovna krásně vyšlo jelikož jsem měla 15DC dva krásné folíky a ovulaci bud ještě večer a nebo další den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
17.8.12 13:34

Holčiny, tak to já jsem fakt vždycky ovulku cítila při Clostíku fest. Jinak přirozeně jsem ji asi neměla, nebo o tom nevím. Jednou se mi zdálo, že ji i mám, ale stejně z toho nic nebylo. U nás v CARu se chodí na folikulometrii 9 - 11. DC při braní Clostíku 3 - 7. DC, ale je jasný, že pokud ovulujete později, tak je to tak v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí