Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mitule, folíky praskají až tak při 20 mm, myslím si, že do zítřka nenarostou, ale je možné, že ještě dorostou, když jsi brala Clostík až ten 5 - 9. DC, tak může ovulka přijít později…
Dobré ráno holky ![]()
@Mitule já si myslím že jsou celke malý
já jsem byla 12DC a měla jsem 20mmm a 17,9 mm… ale hodně záleží na tom kdy budeš mít ovulku někdo ji mívá později to by ti mohli teda dorůst ![]()
Jinak holky u mě žádná změna… teď mám asi ovulku, tak snad to vyjde… už jsem se bála že mi tento měsíc ani nepřijde ![]()
Ahoj holky jsem 13Dc a při každém kroku mě píchne v levém podbřišku… může to být ovulace?
Myslíte že ještě rostou?
Mitule, určitě můžou dorůst, hlavně, aby to píchání nebyla cysta
. Jestli si dobře vzpomínám, tak jsem tu ovulku cítila trošku jinak než jako píchání, ale ostatní holky, co sem chodí, tak budou určitě víc v obraze…
Nazdárek holky
@Mitule … může to být jak ovulace tak i cysta… měla bys dělat ovulační testy nebo měřit bazální teplotu abys zjistila kdy a jakou máš ovulku ![]()
Jinak mě píchalo jeden cyklus v podbříšku po ovulaci, tak jsem si myslela že se mimi uhnízďuje a nakonec nic.
Ahoj holky takže v podbřišku mě píchalojen do pondělí…a ted zase nic
![]()
Mitule, tak to vypadá, že to byla třeba fakt ta ovulka, buď ráda, že už tě to nepíchá. Kdy máš jít na kontrolu?
@Ivča78 píše:
Mitule, tak to vypadá, že to byla třeba fakt ta ovulka, buď ráda, že už tě to nepíchá. Kdy máš jít na kontrolu?
ahoj dneska jsem zacala brat jeste utrous 1-0-1(17-27.den cyklu ) a pak mám volat dr. až to dostanu a že se domluvíme… ![]()
@Ivča78 píše:
ahoj dneska jsem zacala brat jeste utrous 1-0-1(17-27.den cyklu ) a pak mám volat dr. až to dostanu a že se domluvíme… ![]()
Mitule, tak třeba to nedostaneš a bude to
. Mě se moc nelíbí to vysazování Utrogestanu, protože v případě těhotenství se bere dál až do 12tého týdne. U nás v CARu je postup takový, že druhý den po IUI nasadíš Utrogestan a ten bereš stále, 14 dní až 3 týdny po IUI si uděláš test, když je pozitivní, pokračuješ v braní, pokud negativní, tak vysadíš a čekáš na menses.
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, dělali jsme rekonstrukci v domě:), holky kolikáty den po vysazeni duphastonu vam dosla ms? ja zitra budu 6. den po vysazeni a nic, ani teplotu si nemerim, pac jsem byla na nejakou dobu mimo domov, je mozne ze me ms neprijde vubec kdyz jsem 14 dc mela sliznici 3 mm? ale snad aspon nejake spineni nebo neco ne? vcera me trochu jako bolel podbrisek, ale dneska zase nic…
Zuzi, já teda neměla Duphaston ale Utrogestan, ale je to podobné a menses mi dorazila tak 3. den. To je zvláštní, že by ti tak rozhodilo cyklus? A těhotná být nemůžeš?
No Ivi, já to taky nechápu, dnes 6. den po dobrání a nikde nic, testnegat., ještě zítra změřím teplotu a je třeba možné, že bych v průběhu braní duphastonu měla ovu a tím se mi ten cyklus takto prodloužil? že jako od ovu bude ms za 14 dni a ne po dobrání duphastonu? Fakt nechápu, protože i po agolutinu, proveře, vždycky tak 3.,4. den a zítra už to bude 7…no tak uvidíme s teplotou zítra, nebo že by ta nízká sliznice? Ale ta snad taky musela dorust za 14 dni od uzv ne aby jsem aspoň zašpinila…
Zuzi, tak pokud ještě neuběhlo 14 dní od ovulky, tak to je asi normální, že zatím nemáš menses, kolikátý den jsi ten Duphaston brala? Já vždycky brala Utrogestan 14 dní po ovulce a pak do 3 dnů dorazila menses. Nebrala jsi ho v první fázi cyklu na srovnání menstruace?