Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No vidíš já ti to říkala.Moc,moc gratuluji
Já jsem teď asi 10 den po ovulce.Jéé taky bych chtěla aby se to povedlo.Tak to budeš mít mimi pod stromeček.
No, už to tak vypadá, a to jsem si říkala, že chci být s malým doma
. Ale byla bych samozřejmě šťastná, kdyby to vyšlo. Ještě tomu moc nevěřím, až po ultrazvuku budu snad trošku klidnější.
Určitě to bude dobrý,když to ukázal test i v krvi to bylo,tak to bude určitě O.K. ![]()
Ivčo no tak teď jsem se dočetla něco o tom Gravitestu a hodně holek psalo,že ty duchy dělá,tak nevím v lékárně žádný citlivější neměli,tak snad u mě to falešné nebude.
Palunko, neplaš, když čárka sílí, bude to dobré, uvidíš. A nechceš si skočit na krev, aby ti těhu potvrdili? Já jsem ráda, že jsem jela.
No já jsem se na to ptala a u nás to nedělaj,prej musíš mít žádanku od lékaře ale jinak to nedělaj.Takže je to jen na těch testech z lékárny..Tak když to nevyjde tento měsíc,tak příští se to už musí povést,přece nemůžu být takový exot.Většině se to povedlo,tak mě musí taky,vlastně tobě se to taky povedlo i bez inseminace.
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda někdo otěhotnel po užívání clostíku v případě polycsitických ovárií a špatného SPG?
Mám už za sebou dvě IVF a ted dáváme pauzu a tak dr, říkala, že to zkusíme takto, za to nic nedáme.Ovulku jsem měla v úterý, s manželem jsme se snažili, moc bych si přála, aby to vyšlo.Pokud přijde menzes, zkusíme to znovu.
Ahoj Marketchen,já mám to samé co ty Clostík teď beru druhý cyklus a zřejmně asi nic.Snažíme se teda zatím sami,ale výsledek zatím žádný nemám.Ale hodně holkám fakt pomohl třeba hned napoprvé.
Palunko - jsem to tu tak pročítala, co jste si s Ivčou psaly.Ivče se zadařilo, což je super.Já už jsem ted nějaká na dně
Nedaří se a roky přibývají
Pokud se nepovede ted, tak ještě to zkusíme příští měsíc a pak si asi půjdeme pro mrazáčka.A ty ted pokračuješ jak? Já jsem ale četla, že ti sílil duch na testu, to se nepodařilo?
Tak snažíme se skoro rok,po prvním užívání jsem měla nevyvýjející se těhu asi ve 3 týdnu a teď po druhém užívání na testech duchy,ale moc tomu nedávám.Vypadá že snad i trochu zesílil,ale fakt nevím.Je fakt,že do menzes mám ještě 4 dny.Jestli se teď nepovedlo tak mám ještě měsíc s Clostíkem a pak mě čeká laparka.
Tak já byhc právě tomu dušíku dávala šanci.To není jen tak mít ducha.takže držím moc palce.A laparku mám za sebou a nic to není.Toho bych se vůbec nebála.A to jsem velikýýýý posera.Nemocniční prostředí nemusím.
My se snažíme už hodně dlouho ![]()
Jo,já mám právě strach,protože ten test co jsem si dělala tak prý dělá ty duchy běžně.Tak asi počkám a jestli menzes v neděli nepříjde tak zkusím test znova.A jak dlouho si byla v nemocnici po té laparce.
Palunko, co to tady čtu za pesimistické řeči, proč by to nemělo vyjít, vždyť čárka sílí! No a nemůžeš si na tu krev zajet někam jinam, někam do laborky? Teď jsem se dočetla, že u nás v nemocnici stojí ten test z krve 194 Kč, což bych dala, abych měla klid. Já jdu na ultrazvuk zítra, tak mám taky trochu obavy, aby bylo vše O. K. Ale srdíčko asi stejně ještě vidět nebude.
Markét, Clostík dělá zázraky, já jsem neměla přirozeně ovulku, takže mě Clostík moc pomohl. Proč to nezkusit, tělo je po IVF určitě dobře nastartované, takže bych to nezvdávala a vrhla bych se do toho. Držím moc pěsti!
Tak já byla ještě dnes v lékárně a sehnalat en mamatest no a jestli už nevidím duchy všude tak i na něm něco je i z odpolední moči,ale je to hůř vidět než na tom raním.No musela bych 30 km do dalšího města na krev.Zítra budu čekat na dobré zprávy
.