Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, můžu se k vám přidat? taky beru clostik, druhý měsíc. Teda už jsem ho dobrala a teď čekáme, zda uvidíme vytoužené // ![]()
Simčo, běž radši hned ten 11. den, ono teda záleží, jak má kdo ovulaci, někdo třeba později, tak je to proto posunuté.
Briusku, vítej
. Jasně, přidej se.
Já právě začala krvácet v pondělí takže ten 3-7 den jsem to nestihla,myslela jsem že budu pokračovat ten 5-9 den.DR říkala,že ho dává dřív ten 3-7 den.Tak mi musela nechat ten interval 5-9 den a UTZ 12 den.Říkala,že když ho beru v té pozdější fázi,tak ta ovulka dřív jak 12 - 14 den nebude.
Palunko, aha, tak to ti posunula kvůli tomu. Tak snad ovulka přijde tak, jak má, je možné že to ten Clostík oddálí. Tak držím pěsti, ať to vyjde!!!
Tak snad to dobře dopadne.Já se teď chystám do města,my vždycky jezdíme jen autem a dnes chci vzít malého autobusem poprvé.Celej den je natěšenej,tak jsem zvědavá jak to dopadne,doufám,že nebude křičet.
Palunko, to víš, že bude hodnej, budete koukat ven a bude se mu to líbit
. Já taky moc často autobusem nejezdím, ale když jedeme, tak je malej zlatej, jen já na nervy, abychom to vše zvládli. Ale je to o zvyku.
Ivčo, také bych určitě běžela hned ten 11 DC, když ale ono to vychází na příští neděli, když jsme to dnes dostala..
takže to musím nechat na pondělí 12DC
Simčo, aha, no tak bych taky šla v to pondělí, ten 11 DC by měl být ještě v pohodě, neboj.
Tak jízdu autobusem jsme přežili,byl spokojenej jako želva
Nejvíc byl unešenej z toho když jsme vystoupili na autobusáku a viděl tam spousty autobusů,pořád na ně mával.Nechtěl z autobusu ani vystoupit.Budem muset jezdit asi častěji.
Palunko, tak vidíš, však jsem ti psala, že se mu to bude líbit. Já jsem se taky nervovala a malý to dal naprosto v pohodě. A pořídili jste ve městě? Mě dneska bolí fest vaječníky, tak že by ovulka i tak dorazila
…
Tak vidiš,třeba se to ještě povede,třeba ji máš opožděnou.
Jo jo,pořídili jsme,malej si vyprosil malou formulu,tak jsem mu ji koupila a já si byla vyzvednout Clostík v lékárně.Malej ráno sotva vstal a už se mě ptal jestli pojedeme autobusem.Táta mu včera ještě nakukal,že pojedeme i vlakem,tak chce pořád jet mašinkou.Tak se budeme muset vydat na nějakou delší trasu.A co vy jak jste na tom,ty asi takové problémy ještě nemáš co ![]()
Palunko, jo, taky mi to začíná. Už si dávám pozor než před malým něco řeknu, protože já si to třeba řeknu pro sebe, že třeba půjdeme pak ven a on už letí ke dveřím, takže taky se třikrát rozmyslím, než něco řeknu
.