Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
17.3.12 14:20

Palunko, jejda, ti tě teda napínají, tak to mě napadá, že se ti zřejmě musela fakt opozdit ovulace, když to ještě nebylo vidět, i když ono by to tak brzy asi být prokazatelně vidět nemuselo. Taky si pamatuju, že jsem byla nejdříve na krvi a pak až později na ultrazvuku. Tak to moc držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.3.12 09:04

Díky,jen doufám,že to nebude to mimoděložní nebo něco podobného.Je zvláštní,ale že ten Clostík ty testy taky ovlivňuje,ta předešlá doktorka mi to neřekla,takže je možný,že jsem se radovala zbytečně a je to jen těma piplukama.Ráno písnu jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
18.3.12 20:15

Palunko, já myslím, že je to blbost, jak mi říkal doktor, tak Clostík se z těla vyloučí za 12 hodin, takže podle mě nemůže způsobit pozitivní test. Navíc chodím do diskuzí, kde se léčíme všichni v CARu a nikdo o tom nemluvil. Neboj, bude to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.3.12 09:07

Ahojky,takže z výsledků mám nízkou hladinu a na testu už nic.DR říkala že mám nevyvíjející se plod,takže jdu ve středu na vyvolávačku a ještě nějaké léky na vyčištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.3.12 13:27

Palunko, brouku, to snad není možný, drž se :hug:. Opravdu jsem věřila tomu, že to vyšlo. Tak alespoň že na to bude stačit vyvolávačka a ne nějaká revize. A co máte teď v plánu? Nechcete zkusit ten CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.3.12 13:33

Teď čekám až příjde táta domů z práce a pobavíme se co dál.DR říkala,že do CARU klidně můžu jít,ale dřív jak za 2 měsíce žádný zákrok nebude,nabídla mi že bychom to zkusili ještě těmi pilulkami intenzivně,prý se to teď dobře nastimulovalo tak snad by to pak mohlo vyjít.Říkala,že jak to dostanu tak se můžem znovu snažit.Říkala,že by mi dala ještě ty další léky co bereš i ty a snad by se to mohlo povést a když to nevyjde tak bych pak nastoupila v srpnu do práce.Říkala,že 3 měsíce jsou dlouhá doba a snad by se to mohlo povést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.3.12 13:53

Palunko, aha, tak dva měsíce pauza? No a s tou stimulací bys mohla začít hned? To je přece hodně podobné jako IUI, není v tom vlastně moc velký rozdíl, jen v tom, že s IUI je větší šance. A jak myslela intenzivnější léčbu? Jako co vím, tak Clostík se bere jen 5 dní v cyklu, Utrogestan je samozřejmě super, ten ti měla dát už předtím. No, já být tebou tak už na tu tvoji doktorku prdím a objednám se do CARu. Víš, tam tomu o hodně víc rozumí a pomohou vám určitě líp. Vyšetří vás oba, partnerovi udělají spermiogram, tobě hormonální profil a navrhnou léčbu. Já bych po předešlých zkušenostech už neváhala. A snažit se můžete doma, i když budete chodit do CARu :-). Hlavně se toho nebojte, opravdu to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
19.3.12 13:57

Ne,ona říkala,že než by mě vzali a udělali se všechny vyšetření v tom CARU ta by to trvalo i 2 měsíce než bych se k něčemu dostalo.Intenzivněji myslela to,že ta druhá doktorka mě nijak nehlídala a nedala mi krom Clostíku jiné léky.Já už byla poporvé u té nové doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
19.3.12 19:57

Palunko, nemusí to tak být. Já když jsem přišla poprvé do CARu, tak jsem měla zrovna ovulku a doktor mi říkal, že mi udělá folikulometrii a pokud bude vše, jak má být, tak mi udělá IUI hned na místě. V pořádku jsem to nakonec neměla a IUI bylo hned další měsíc. Dva měsíce čekání je blbost, jenom tě chtěla odradit. Já bych teda už na nic nečekala, ale je to na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.3.12 07:49

Ahoj Palunko, tak jak se dnes cítíš? A co ten CAR, jak jste se rozmysleli? U nás to dopadlo tento cyklus dost bídně, včera jsem byla na ultrazvuku, na levé jen malý folikul 15mm a na druhé straně 30 mm cysta :zed:. Takže IUI se nekoná a Clostík jsem brala zbytečně. Normálně jsem se tam doktorce rozbrečela, ale už jsem relativně v pohodě. Byl to šok, s touto variantou jsem nepočítala. Jo a sliznici jsem měla hrozně nízkou, jen 6 mm. Takže teď budu čekat na menses a až přijde, tak pomastím na kontrolu, zda se cysta vstřebala nebo se to bude řešit dál. Mmch četla jsem tvůj deníček a prožila sis teda fakt peklo, drž se :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
22.3.12 08:17

Ahoj,tak to mě mrzí,ale snad příští měsíc se to podaří.Já jsem začla krvácet už v pondělí sama,takže mi jen dala nějaké prášky na vyčištění.Sliznici jsem měla 11 mm a včera 7 mm,takže už mi agolutin nepíchla.Nasadila mi ten Clostil,protože mi řekla úplný opak než ta předešlá doktorka,prý jsem na něj reagovala dobře a folíky mi taky dorůstají,ted už viděla jeden větší,takže jsem to zatím nechali jen u ní a kdyžtak bychom tam šli další měsíc.
Já myslím,že ta cysta prasknea po MS to bude dobrý,uvidíš ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.3.12 09:30

Palunko, krvácíš a už máš folikuly vidět? Tak to vypadá nadějně. Rozhodně neztrácej naději, teď snad doktorka bude mít lepší postup, nech si pak píchnout ten Pregnyl, nasaď Utrogestan a uvidíš, že se zadaří, moc bych ti to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
22.3.12 10:34

Jo,taky mi o tom Pregnylu a Utrogestanu říkala,teď budu brát 5- 9 Clostík a 12 den jdu na UTZ.Tak snad to bude dobré.Třeba se nám teď zadaří.Uvidíš,vám to taky vyjde,třeba budeme mít děti stejně staré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
22.3.12 10:37

Palunko, mě stejně přijde, že ta tvoje doktorka to má nějaké zpožděné. Fakt co čtu od holek, tak v CARu se Clostík bere 3 - 7. den, ultrazvuk 9 - 10. den a hned ten den většinou Pregnyl, 12. den je to podle mě ultrazvuk k ničemu, to už může být ovulka a žádné folikuly tam neuvidí. Už minule to naplánovala špatně, ne? Taky tam už folikuly neviděla, protože už praskly. Já být tebou, tak neváhám a svěřím se odborníkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.3.12 11:31

já mám brát clostík 3-7 den 1-0-1 a na ultrazvuk mám jíd 11.-13.den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie