Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
24.2.12 12:52

No právě,já taky když to nedostanu a budu to odkládat a těhu nebudu,tak se to zas bude akorát natahovat.Takže když to do těch 5 dnů nedostanu tak půjdu k DR ať mi zas píchne Agolutin a budem to zkoušet dál,přecejen už toho času moc nemám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.2.12 12:54

No, já právě taky už moc času nemám, já zkusím když tak ještě pak dvakrát inseminaci, a když by to nevyšlo, tak půjdu do umělého oplodnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.2.12 12:59

Manžel říkal,že ještě měsíc a pak už na to kašlem,protože ty moje nálady,když to nevyjde jsou hrozný :,( .Asi si najdu práci a pak to třeba po roce zkusíme znova,možná je to všechno moc narychlo.Akorát je nejhorší,že znám holky, který to dítě ani nechtěj a jde jim to samo a třeba mají už i třetí a nám,kterým po tom toužíme to nejde :( .Je to hrůza!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.2.12 13:00

Palunko, to si taky říkám, že někdo o dítě nestojí, otěhotní ani neví jak a ještě přemýšlí nad potratem a my, co bychom ho moc chtěli, tak s tím máme takové problémy. A jak vy se snažíte dlouho? A nad nějakým CARem jste nepřemýšleli? Nám tam teda pomohli moc a máme díky nim první dítko :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.2.12 13:07

To první se nám povedlo po třech měsích :D Tak jsem si myslela,že u druhého to půjde také,snažíme se od léta,doktorka to začla řešit až teď,když jsem jí řekla,že mi končí v červenci mateřská.Ten první byl náhodou chtěli jsme ho,3 měs.MS nikde a pak někdy v listopadě byla ovulka a to jsem náhodou otěhotněla i bez pilulek. :D Jenže teď to prostě nejde.
Zatím to s Clostíkem zkoušíme první měsíc,takže možná mi DR doporučí CAR později,fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
24.2.12 13:25

Palunko, tak to je super, že se první dítko podařilo bez léků, to máš naději, že se to teď povede znovu. To se zase nesnažíte „tak dlouho“, oni do CARu posílají až tak po roce nedaření se. Tak hlavně, že máš ten Clostík, ten ti to hezky nastartuje :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.2.12 11:09

Ahojky,tak me bolesti v podbřišku stále přetrvávají.V pátek v noci to bylo tak hrozné,že jsem myslela,že pojedu do nemocnice.Bolelo mě břicho,zimnice,křížové bolesti…Nakonec jsem to vydržela a dnes ty bolesti začly ustávat :) Tak nevím jestli to mohlo značit uhnízďování vajíčka.Teď bych byla 7 nebo 8 dní po ovulce.Navíc mám v puse takovou divnou pachuť,nahořklo a pocit na zvracení.Na test je ještě brzy,tak doufám,že to dobře dopadne.Nevím co by to mohlo být,do menzes ještě 7 dní,takže na to že by to byly příznaky MS se mi zdá,že jo to moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.2.12 14:46

Palunko, tedy to vypadá opravdu hodně nadějně, jako uhnizďování, takových příznaků :palec: . Ten pocit v puse bývá jako kovová chuť. Tý jo, to by bylo bezva, kdyby to vyšlo. Moc držím pěsti :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
26.2.12 14:53

Děkuji,doufám,že se to povedlo. :) Navíc chodím pořád na záchod,hrozně mě to tlačí na měchýř.Ty bolesti mi příjdou,že nejsou od vaječníků,ale jako kdyby mě bolela děloha.Prsa začínaj taky.Na přichazející menzes mi to nepřipadá,je to brzy,jedině že by to byla reakce na ten Clostík,ale ovulku jsem měla.Máš zkušenost s tím,že by si po ovulce měla nějaké bolesti do menzes.Nevím třeba to způsobil ten Clostík. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
26.2.12 15:19

Palunko, já měla bolesti při ovulce, potom už nee, takže to vypadá fakt dobře, i ta prsa, že tě bolí, a že chodíš často na záchod. No, moc držím :palec:, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.2.12 11:02

Palunko, držím palečky..dodně štěstí ;) jen se zaptám jako dlouho bereš Clostík??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
27.2.12 11:12

Ahoj,děkuji.Beru ho teď první měsíc.Nevím,že bych měla takové štěstí a vyšlo mi to hned napoprvé :?
Doufám že ty bolesti byly od uhnizďování a nespletla se ta doktorka,snad to nebyla opožděná ovulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.3.12 14:26

Čauky,to čekání je hrozný.Předevčírem jsem si zkusila test a byl negativní.Je to brzy,ale zkusila jsem to jen tak zesrandy,kdyby náhodou 8).Bolesti už ustoupily akorát mě pobolívá pravá strana podbřišku a jde to do kříže,jinak stav setrvávající.Holky máte zkušenosti jak by měl vypadat čípek v těhotenství.Já to sleduji 3 měsíc a vždy před menzes byl malý a měký.Teď mi příjde tvrdý a vysoký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.3.12 14:46

Palunko, vleče se to hrozně, já zkusím testnout nejdříve ve středu, to budu 14 dní po ovulce a po IUI. S tím čípkem by mě to taky zajímalo, ani nevím, jestli si ho umím najít :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
1.3.12 15:06

Já psala ještě v jiné diskuzi,jestli ty bolesti mohou znamenat těhu,nebo jestli by to mohla být opožděná ovulka a tam mi napsali,že po tom Klostíku ta ovulka příjde do 14 dne cyklu :,že 20 den cyklu je pozdě,také se spíše přikláněli k těhu :) Já si to nějak nechci moc připouštět,abych potom nebyla zklamaná :,( A co ty nepociťuješ nějaké příznaky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí