Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
3.2.12 11:51

Ahoj všichni ,jsem tu poprvé a chtěla bych se zeptat na váš názor.Mám 12 dní zpoždění a předevčírem jsem byla u doktorky.Ta mi řekla,že na ultraz.nic nevidí a dala mi Agolutin.Řekla,že u mě nedochází k ovulaci a nasadila mi Clostibegyt.Mě se ale pořád zhoršovaly těhotenské příznaky a dnes ráno když jsem si udělala test, tak tam byl duch :-O .Co myslíte, je možné,že jsem těhotná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.2.12 11:53

Palunka:muj nazor je ze pokud tam mas ducha..TAk brzy se zmeni na dve silne carky..Ona ti neudelala hcg?z krve??muj nazor je ze tehotna jsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
3.2.12 12:08

Ne nedělala,minulý měsíc jsem měla též zpoždění 14 dní a to mi ho udělala,ale byl negativní :( .Teď řekla, že mám čekat 2 týdny a uvidí se.Já to takhle měla u prvního syna.Taky 2 měs.MS.nikde a po agolutinu také nic.Když jsem šla k doktorce, tak mi řekla ,že na ultrazvuku nic nevidí a že to bude asi mimoděložní.Po 2 dnech v nemocnici mi řekli, že jsem ve 4 týdnu.Tak doufám, že to tak dopadne i tentokrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.2.12 13:02

ach jo zacinam mit averzi na doktory..prevazne na gynekology!!!fakt…:-( drzim palecky at se ti zadari..dej sem vedet ju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
7.2.12 08:31

Ahoj, tak jsem si udělala test a čárka už tam nebyla, ani duch.Navíc se v neděli dostavila MS.Doktorka říkala, že mohlo jít o biochemické těhu, nebo potrat :( .Prý už na ultrazvuku nic neviděla.Pozítří začnu brát Clostík,ta snad se to už povede :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.2.12 08:39

Palunka:Tak to me mrzi,ale preji ti hodne stesticka jiste se brzy zadari..biochemicke tehu??co to je??Jsou to nervi vid,ale drzim palecky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta55
9.2.12 12:57

clostil

ahojte,mi sa snazime uz 2 roky a nic, chcem s vami poradit, tento mesiac som zacala uzivat clostil a ked som hodouzivala tak na 4 den som mala neuveritelne velke bolesti v pod brusku, nevedela som chodit ,nemohla som ani stat na nohach a uz vobec ist na zachod, akokeby ma tam nieco tlacilo, teraz uzvivam dhupastol, 2 krat denne 10dni, a idu akesi zvlastne vytoky zomna take ako voda toje.Aj teraz ma pobolieva pod bruskom ale nie tak ako predtym, a hlavne pristyku ma to boli.boze keby tak sa to podarilo ,uz som zufala :oops:

• Citovat
  • Upravit
6327
9.2.12 13:01

kveto tak to ti neporadim clostik jsem brala 6 mesicu a pokud jsem to brala tak nic boleli me jen vajecniky ale az od 10 dc to jsem se nemohla ani vycurat ale bylo to tym folikulem a jen jsem chodila casto curat taky az od 10 dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta55
9.2.12 13:26

hanka1120 vsak pod bruskom ma bolelo a tam suvajecniky ne?jaso ho uzivala 5 dni a od toho 5 dna na 4 den som mala tie bolesti a chodim aj ja stale curat, aj v noci ,ja neviem uz mi s toho asi hrabe :,(

• Citovat
  • Upravit
6327
9.2.12 13:29

kveto to jsou urcite vajecniky.ja mela jen jeden folikul tak proto me to tak nebolelo.ale naky holky mivaji i 3 folikuli a chodis na ultrazvuky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta55
9.2.12 14:13

praveze nechodim, iba mi dal clostil uzivat a ze uvidime ,ze pockame 4 mesiace ak nic tak pojdeme na druhe riesenia

• Citovat
  • Upravit
6327
9.2.12 14:31

kveto prave ze kdyz beres clostik tak by se melo chodit na ultrazvuk ,aby se vedelo jak reagujes na ten clostik a taky abys vedela jak je ten folikul veliky a kolik jich mas . ja chodila mesic co mesic na ultrazvuk.jak se dlouho snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta55
9.2.12 14:43

no uz to budu 2 roky najskor mi dal samotny dhupastol a ked nic tak mi pridal aj clostik ale iba prvy mesiac ho berem tak neviem ci co z toho bude

• Citovat
  • Upravit
6327
9.2.12 14:57

kveto nic si stoho nedelej ze se nedari.my se snazime uz 3roky a furt nic.tedka uz chodime i do caru,vysetreni mame veskera hotove.manzel spermio i genetika v poradku.ja hormonalni profil imunologicke vysetreni ok genetika ok a pruchodnost taky ok,jen mam anovulak.takze vse v poradku a stejne to nejde.vcera jsem byla na inseminanci tak budu cekat 14dni zda to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kveta55
9.2.12 17:27

ja tiez cakam este 7 dni a a uvidime ci se povedlo,snadf ano .jaj to cakanie je katastrofalne… :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex