Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všichni ,jsem tu poprvé a chtěla bych se zeptat na váš názor.Mám 12 dní zpoždění a předevčírem jsem byla u doktorky.Ta mi řekla,že na ultraz.nic nevidí a dala mi Agolutin.Řekla,že u mě nedochází k ovulaci a nasadila mi Clostibegyt.Mě se ale pořád zhoršovaly těhotenské příznaky a dnes ráno když jsem si udělala test, tak tam byl duch
.Co myslíte, je možné,že jsem těhotná???
Palunka:muj nazor je ze pokud tam mas ducha..TAk brzy se zmeni na dve silne carky..Ona ti neudelala hcg?z krve??muj nazor je ze tehotna jsi..
Ne nedělala,minulý měsíc jsem měla též zpoždění 14 dní a to mi ho udělala,ale byl negativní
.Teď řekla, že mám čekat 2 týdny a uvidí se.Já to takhle měla u prvního syna.Taky 2 měs.MS.nikde a po agolutinu také nic.Když jsem šla k doktorce, tak mi řekla ,že na ultrazvuku nic nevidí a že to bude asi mimoděložní.Po 2 dnech v nemocnici mi řekli, že jsem ve 4 týdnu.Tak doufám, že to tak dopadne i tentokrát…
ach jo zacinam mit averzi na doktory..prevazne na gynekology!!!fakt…:-( drzim palecky at se ti zadari..dej sem vedet ju..
Ahoj, tak jsem si udělala test a čárka už tam nebyla, ani duch.Navíc se v neděli dostavila MS.Doktorka říkala, že mohlo jít o biochemické těhu, nebo potrat
.Prý už na ultrazvuku nic neviděla.Pozítří začnu brát Clostík,ta snad se to už povede ![]()
Palunka:Tak to me mrzi,ale preji ti hodne stesticka jiste se brzy zadari..biochemicke tehu??co to je??Jsou to nervi vid,ale drzim palecky ![]()
ahojte,mi sa snazime uz 2 roky a nic, chcem s vami poradit, tento mesiac som zacala uzivat clostil a ked som hodouzivala tak na 4 den som mala neuveritelne velke bolesti v pod brusku, nevedela som chodit ,nemohla som ani stat na nohach a uz vobec ist na zachod, akokeby ma tam nieco tlacilo, teraz uzvivam dhupastol, 2 krat denne 10dni, a idu akesi zvlastne vytoky zomna take ako voda toje.Aj teraz ma pobolieva pod bruskom ale nie tak ako predtym, a hlavne pristyku ma to boli.boze keby tak sa to podarilo ,uz som zufala ![]()
kveto tak to ti neporadim clostik jsem brala 6 mesicu a pokud jsem to brala tak nic boleli me jen vajecniky ale az od 10 dc to jsem se nemohla ani vycurat ale bylo to tym folikulem a jen jsem chodila casto curat taky az od 10 dc
hanka1120 vsak pod bruskom ma bolelo a tam suvajecniky ne?jaso ho uzivala 5 dni a od toho 5 dna na 4 den som mala tie bolesti a chodim aj ja stale curat, aj v noci ,ja neviem uz mi s toho asi hrabe ![]()
kveto to jsou urcite vajecniky.ja mela jen jeden folikul tak proto me to tak nebolelo.ale naky holky mivaji i 3 folikuli a chodis na ultrazvuky?
praveze nechodim, iba mi dal clostil uzivat a ze uvidime ,ze pockame 4 mesiace ak nic tak pojdeme na druhe riesenia
kveto prave ze kdyz beres clostik tak by se melo chodit na ultrazvuk ,aby se vedelo jak reagujes na ten clostik a taky abys vedela jak je ten folikul veliky a kolik jich mas . ja chodila mesic co mesic na ultrazvuk.jak se dlouho snazite?
no uz to budu 2 roky najskor mi dal samotny dhupastol a ked nic tak mi pridal aj clostik ale iba prvy mesiac ho berem tak neviem ci co z toho bude
kveto nic si stoho nedelej ze se nedari.my se snazime uz 3roky a furt nic.tedka uz chodime i do caru,vysetreni mame veskera hotove.manzel spermio i genetika v poradku.ja hormonalni profil imunologicke vysetreni ok genetika ok a pruchodnost taky ok,jen mam anovulak.takze vse v poradku a stejne to nejde.vcera jsem byla na inseminanci tak budu cekat 14dni zda to klapne.
ja tiez cakam este 7 dni a a uvidime ci se povedlo,snadf ano .jaj to cakanie je katastrofalne… ![]()