Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jinak to jsem ja milena87 jo?.-D nevedela jsem ze jse tu registrovana
asi to blbe jen snasis a musis to vydrzet. me je po nem ok.ja ho beru 2-6 dc dneska jsem 8dc a je mi dobre zatim.a i pregnyl ti pichne?
do ted jsme brala estrogen proveru a a ten clostibelgit..Clostibelgit mam 3-7 den od menstruace..A ted nove mam duphaston 18-24 ten zacnu brat ted v sobotu..NN pregnyl neznam..
pregnyl je na spusteni ovulky ale nekdo ji nepotrebuje je to injekce.
clostik je na to abys mela velky folikuli a pregnyl spusti ovulaci a vlastne spusti vajicko
AHA…TAk tomu trochu nerozumim..tak na to je asi ten duphaston?nevim..
Pred casem jsem byla ve stejne situaci - snazili jsme se 2 roky s prestavkami (kvuli nove praci) o miminko. Dostala jsem od dr. estrogen, proveru, clostik. Procitala jsem vsechny diskuse a hledala prispevky, komu se to podarilo (pripadlo mi, ze tech lidicek je strasne malo). A videla vse cerne. Clostik jsem mela brat 3.-5. den jen jednu tabletu. Takze vlastne celkem jen 3 tabletky. Pregnyl jsem nedostala. Moje dr. mela akorat dovolenou. V dobe snazeni jsme jeli do termalu a ja jsem byla strasne nachlazena
. Po deseti dnech test negativni. Po dalsim tydnu uz tam ty 2 carecky byly
. Zitra ma muj chlapecek 8 mesicu
. Tak neztracejte nadeji. Vsem snazilkam preji moc moc trpelivosti, optimismu a at se brzo zadari. ![]()
Ahojky holky, musím se s Váma podělit o mé zkušenosti s clostibegytem.
Snažili jsme se necelý rok, kdy mi byl začátkem prosince 5-9 den cyklu nasazen. Chodila jsem na Ultrazvuk od 13 dne, ale paní doktorka tam žádný dominantní folikul neviděla, tím pádem mi nepíchla ani Pregnyl. Jen mi 16DC odebrala krev na FSH a LH. Podle tetů ovulace proběhla:-) byla jsem šťastná, že mé tělo reaguje, ikdyž jsem si říkala, že je to první pokus, že se určitě nezadařilo, když ani neviděla folikul…užívala jsem si Vánoc a Silvestra, samozřejmě i s pitím a kouřením…a 5.1. kdy jsem měla asi 4dny zpoždění jsem udělala test a byly tam dvě tlusté červené //. Tímto Vás chci moc podpořit a věřte
ono se to povede
přeji Vám brzké těhulkování ![]()
Holky když to sem napíšete to člověka uplně nakopne a začne doufat
mnějte se
![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Jsem moc ráda za tuto diskuzi, alespoň vím, že v tom nejsem sama. Tento měsíc jsem měla Clostilbegyt poprvé, 2 tbl denně, tak uvidím, jak to dopadne. Snažím se věřit
Můj gynekolog byl sám hrozně překvapený, že se to tak pěkně povedlo (na to, že jsem předtím neměla žádný cyklus), měla jsem 2 krásné folikuly (dominantní 21 mm), tak mi dal ještě Pregnyl. To bylo minulý pátek. Takže teď čekám…
ammisha klidne se pridej,ja uz se sice lecim v caru a pujdu tedka na prvni inseminaci.ale taky jsem brala clostik 1tab denne po dobu 3-5dc pak ultrazvuk 14dc,folikul byl krasne veliky ten 14dc mela jsem 22mm sliznice jen 6 a taky jsem dostala pregnyl.takle to slo asi 4 mesice a nic proste se nezadarilo.treba ty budes mit ale stesti a vyjde ti to
Aknel:tak to je krasne a moc preji at je mimisek zdravi a uzivas si tehulkovani..No jsem zvedava..Pisete tu krasne a davate nadeji..:-D dekuju moc a vsem drzim palecky..