Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, clostik je uzasna vec. Dr. mi ho napsala po 3/4 roku snazeni. Minuly rok o vanocich jsem otehotnela. Chlap si koupil kofolu a mel to tam cerne na bilem ze do roka ma koupit kolibku a pod. tak to mame vyfocene a musim se tomu smat ![]()
Veronika Ahojky prosím jaká byla reakce na clostik prosímtě jestli máme stejné příznaky díky Martina ![]()
mara ja brala taky clostik asi 6 mesicu ale bohuzel se nam nepovedlo ale po clostiku folikuli byli kazdy mesic kolem 22 myslim tym velikost.reakce byla dobra.tedka jsem si nasadila silnejsi davku clostiku a ceka nas ivi.a tobe se to povedlo?
Hanka ahoj zatím tet mám první měs.kostobegytu a sleduju ovulaci testama a zjištuju že mi každej den čárka druhá silí tak snad to má účinky doufám
silnější dávku máš jak určenou tet?Martina
martino predtym jsem bala 1 tabletku denne a tedka beru 2 tabletky denne.ano tento mesic beru clostit uz jsem to brat zacala.jak se dlouho snazite? teprv prvni mesic?
Hanka: Ahoj beru ho první měs.jednu tabkletku ráno 5den měs.5dní a nevím jestli to stači ´muj ženskej nemá ultrazvuk na sledování foliklů
tak nevím co mám dělat
snažíme se první měsíc s clostikem snad zabral šíleně mně bolel podbřišek a dělám si ovulační testy a čárka druhá mi každým dnem sílí tak snad se něco děje byla bych štastná
Pa Pa Martina
drzim ti palecky at se ti povede.my se snazime 3 roky a nic.ale vypada to ze jsi tehu..
: No myslím si že to jen tak nebude
mám problém s ovulací já jí nemněla vůbec a clostik by mi mněl pomoct
tak snad už 3roky to je dlouhá doba
já už mám syna 3roky mu budou a s umnělého oplodnění a snažili sme se normálně 5let o mimčo bylo to hodně nervů ![]()
tak to jsme na tom stejne taky nemam ovulaci taky beru clostik pak pregnyl a potim hned nak ivi
Ahojky holky,i ja beru druhy mesic clostibelgit..o mimi se snazime rok a pul..jake ste meli priznaky??ja se po nem hrozne potim a boli me hrozne v podbrisku..Ale k tomu jeste ted zacinam brat duphaston..predtim sem brala proveru a estrofen..stale nic:-(
mileno taky beru clostik 1 tabletku rano a tabletku vecer bolesti mam vzdycky v dobe uvulace.jtebe boli bricho ktery dc?inak je mi po nem ok jinak ho beru uz 6 mesic ale ceka me inseminace nase prvni protoze domaci snazeni nepomohlo snazime se 3 roky,
HAnka1120:no ja jsem ted neak tu ovulaci nehlidala..ani nevim jak si ji mam pocitat.Ale bricho me boli jak ho zacnu brat 3-7 den po menstruaci..tak cca druhy den az do te doby jak ho prestanu..Ja se ted v dubnu budu snazit dva roky..Ale hormony jsem zacla brat od cervence..
milena to je divni ze te boli bricho v te dobe kdyz to nasadis ten clostik.me zacne bolet bricho v dobe az kdyz mam folikuli veliky.a to beres od cervence clostik az do ted?
HAnka 1120..nn clostik beru dva mesice..ptala jsem se mudra rekl mi ze to je ok.jenze mam k tomu desne nevaly holka..Budim se v noci..jsem desne precitlivela..