Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
13.2.12 13:14

No,já ani nevím co tam se mnou bude dělat.2 den cyklu jsem byla na odběru na hormony a až toho 20 budu vědět víc.Já stou ovulací mám dlouho problém,vždycky tak 3 měs. nic a pak zas jednou nebo dvakrát jo. :? Na tý gyndě jsem už jako doma :( .Každej měsíc myslím, že už jsem těhotná a když jdu k doktorce, tak mi píchne agolutin a do 14 dnů je to tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.2.12 13:30

Tak to joo. A ty chodíš k normální gynekoložce nebo někam do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.2.12 13:39

Chodím k normální gynekoložce.Ona říkala,že teď to zkusíme s pilulkama a když to nepujde,tak pak se to bude řešit dál.Akorát nevím jestli to bude mít smysl,se o to dál pokoušet.Jestli se nám to tak do konce dubna nepovede,tak se spíš začnu asi poohlížet po nějaké práci a asi to zkusíme po nějaké době znova :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
13.2.12 13:45

Aha, já myslela, že do CARu a budou ti dělat inseminaci. Tak to asi budete zkoušet sami a brát pilulky. Tak moc držím pěsti :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
13.2.12 14:00

Děkuju,ne inseminaci zatím asi ne.Ona říkala,že to nějak víc bude řešit až tak po roce,když se nám to s pilulkama nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
15.2.12 08:03

Ahojky holky tak se mi dnes dostavila mrcha a za tri dny zacnu brat clostik..vsem drzim palecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
15.2.12 08:18

Milco, tak to je škoda, ale co, jedeme dál, zadaří se příště, držím :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
15.2.12 08:52

Jj Ivca jedeme dal:D nic jineho nezbyva ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.12 23:41

Ahojte holky, jsem tady nová a mám taky potíže s otěhotněním. S mým bývalým přítelem jsme se snažili o miminko něco přes rok, tehdy mi můj gynekolog naměřil malé folikuly a nasadil Glostík a Pregnyl a ještě nějaké podpůrné tablety. Bývalý přítel byl na spermiogramu a taky žádná sláva…nakonec to dopadlo tak, že jsme se rozešli…nyní mám už přes rok přítele a nějak jsme neřešili otázku miminka, ale vysadila jsem veškeré léky, nepoužíváme ochranu a stále se stejně nic neděje. Mě už to začíná opět trošku vrtat hlavou, že bych miminko chtěla, ale tady nemáme udělaný spermiogram, tudíž nevím jak na tom přítel je, bohužel s ním to bude horší ho někam takhle poslat :think: nicméně jsem pročítala různé diskuze a překvapili mě zázraky čaje z kontryhelu. Mám dotaz jestli taky pomáhá růstům folikulů? Vím, že zvyšuje sliznici, tu jsem měla vždycky dobrou. Jen některé holky si stěžovali, že při menstruaci víc krváceli, což já si nějak neumím představit, protože mám dva dny kdy hooodně dost krvácím a mám velké bolesti, ale někdo píše, že zase krvácel míň a ztišili se bolesti, tak nevím. A má se opravdu pít od prvního dne menstruace po začátek ovulace nebo do konce ovulace? Podotýkám, že menstruaci mám pravidelnou 28 dní, až na ty neposlušné folíky :( určitě se dám do pití čajíku a uvidím…děkuji za odpovědi a ať se vám všem všechno splní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.2.12 08:34

Ahojky,tak jsem včera byla na gynekologii,na kontrolním UZ po Clostíku (15 den cyklu) a doktorka mi řekla,že prý tam žádný velký folikul není :,( .Ale prý už u mě musela být ovulace,podle hodně narostlé sliznice.Akorát nevím kdy to bylo :? .Tak budu čekat do příštího týdne a když se menzes nedostaví mám přijít.Tak snad jsme se zrovna trefili do těch plodných dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.2.12 08:39

Palunko, 15 DC to už může být klidně po ovulce, neboj. Já ji mívám tak 12 DC, takže jsi ji taky třeba měla, ani o tom nevíš. A nepozorovala jsi pobolívání podbřišku a výtok (hlen)? To při ovulce bývá.

Já jsem byla na UTZ včera a mám tři folikuly, 15, 17 a 21 mm, sliznici 6 mm, tak doktor říkal, že je to dobře připravené. Zítra jdu na IUI, tak na mě mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.2.12 08:41

Anežko, držím pěsti, aby se brzy zadařilo. Jak dlouho se s nynějším přítelem snažíte? S kontryhelem zkušenost nemám, tak neporadím, ale zkus pohledat v diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
21.2.12 09:16

Ahojky tak jak vam tzo jde ja dnes dobiram posledni prasek clostiku..Na kalkulacce plodnych dnu jsme jukla..A pristi tyden by meli byt..Tak se na to vrhnu..no jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.2.12 10:08

Milco, díky, taky budu držet pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
21.2.12 10:11

Palunko, přijde mi, že tvoje doktorka dává ten Clostík a dělá ten ultrazvuk dost pozdě. V CARu dávají snažilkám Clostylbegyt 3 - 7 den cyklu a na ultrazvuk se chodí 9 - 11 den cyklu. Ona tě na něj pozvala vlastně až po ovulaci. Pokud by to nevyšlo, zkusila bych ten Clostík brát příště dříve. Nechceš taky zkusit nějakou konzultaci v CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí