Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
1.3.12 15:23

Palunko, já žádné příznaky nepociťuju, ale měla jsem to stejně i při prvním těhotenství, nic jsem na sobě nepozorovala, to přišlo až později. Každý to má v tomhle směru jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.3.12 09:35

Ahojky,tak hlásím 2 čárky,je to zatím ještš duch.Jsem dva dny před menzes a test jsem si dělala s citlivostí 25.Tak nevím jestli je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.3.12 10:34

Palunko, tak to je superky, moc gratuluji :potlesk: . Ten test jsi měla s malou citlivostí, takže to vypadá opravdu nadějně, když i ten ti to ukázal. Já myslím, že je to jasné :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.3.12 10:46

Děkuji,byl to obyčejný test od Rossmana,ukázal mi to přesně po pěti minutách.Už jsem nedoufala,tak doufám,že to bude těhu.Bylo tam napsáno 3-5 minut.Ale už ho mám podruhé a předtím mi nikdy ani po delší době nic neukázal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.3.12 12:51

Palunko, to víš, že to vyšlo, jinak by tam druhá čárka nebyla, zvlášť když je to test s malou citlivostí. Vidíš, jaké Clostík dělá zázraky :palec: . A co si skočit na krev, abys měla jistotu? To asi až v pondělí, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.3.12 13:48

Já si zavolala na gyndu a vezme mě v uterý,takže mi krev stejně asi udělá pokud to nebude vidět na UTZ.Já vím,ale mám strach,někteří tu píšou,že jim ukazoval 2 čárky a pak těhu nebyly :,( .Nechce se mi tomu věřit.Každopádně jestli to vyšlo,tak je teorie pravdivá.20.2.v pondělí jsem byla na utz.a měla jsem po vulce,v sobotu a v neděli hrozná hoňka a sexík byl jen v sobotu a vůbec jsem nad těhotenstvím nepřemýšlela,navíc jsem po tom chvíly neodpočívala a nedávala nohy nahoru jako vždycky.Takže asi platí to pravidlo,že když na to nemyslíš tak to vyjde :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.3.12 15:25

Palunko, nemysli na to, že některým to nevyšlo, prostě jsi těhu a basta fidli :-). Kdyžtak si udělej testík zase třeba zítra nebo v neděli, čárka by měla sílit. Tak to ti určitě nabere v to úterý i krev a budeš mít jistotu. Držím pěsti :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.3.12 18:16

Tak nevím ten ranní byl slabě pozitvní,pak jsem zkusila ten samý a zase slabě pozitvní a teď jsem zkusila Mamatest a byl negativní,přitom je citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.3.12 18:31

Palunko, ty jedeš, tři testy v jeden den. Počkej na ráno, ráno je HCG nejvyšší. Kolikátý den jsi po ovulce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.3.12 18:53

Teď asi 12 dní,možná že je HCG moc zředěný a neukazuje to.Zaráží mě ,že mamatest to neukázal,když je tak citlivý a můžu testovat kdykoliv.Asi počkám do uterý a už se nebudu stresovat.Nic horšího než,že těhu nebudu se stát nemůže :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
2.3.12 19:40

Palunko, tak 12 dní od ovulky je možná ještě brzo na testování, ale je zvlášní, že to ten méně citlivý test ukázal a ten citlivější Mamatest ne. No, nejlepší by bylo počkat na krev, jestli to vydržíš, stejně naprostou jistotu budeš mít až z krve. A proč nemůžeš na krev hned v pondělí, to tam doktorka není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
5.3.12 08:40

Ahojky,tak menzes nedorazila 2 dny zpoždění,do zítřka to už vydržím,snad mi DR.řekne dobré zprávy.Test už jsem si žádný nedělala radši.Mám pořád hrozně silný výtok a bolesti jako kdybych to už měla dostat,myslím,že už to asi každou chvíli příjde. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
5.3.12 21:35

Palunko, tak to moc držím pěsti, aby tě doktorka jen potěšila, nech si nabrat krev na HCG, pak budeš mít jistotu. A neboj, ty stavy jako před menses jsem taky v těhu měla, jen menses nepřišla :-). Moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.3.12 08:16

Děkuji,jen doufám,že se mi neuděla nějaká cysta a proto ty pozitivní testy :( .Včera jsme se s manželem bavili a on si myslí,že těhu jsem,prý je o tom přesvědčený.To ví víc než já 8)Každopádně jestli to dnes nedopadne tak dáme pauzu a za rok to znovu zkusíme.Jak bych byla šťastná kdyby to vyšlo,ale to asi všechny holky tady kdyby byly těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
6.3.12 19:43

Palunko, tak co, už jsi byla u doktorky a už víš výsledky z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí