Clostibegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
28.3.12 12:03

Ivčo v letáku nic není,ale už jsem se tu dočetla,že se to někomu stalo také,tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.3.12 20:20

Palunko, krásná fotečka :-). S těmi vlasy fakt nevím, mě se to nestalo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
29.3.12 09:13

Jéé děkuji za pochvalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
3.4.12 08:21

Ahojky,Ivčo drž mi palce dnes jdu měřit folíky,tak snad to dobře dopadne.Od včera mě bolí vaječníky,tak snad ta ovu bude.A co ty jak pak si na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
3.4.12 08:38

Palunko, držím moc pěsti, aby tam byly folíky a sliznice jedna báseň! Potom určitě napiš. U mě nic nového, stále čekám na menses, měla by dorazit koncem týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
4.4.12 07:35

Ahojky,tak jsem dopadla dobře,sliznice 9 mm,folikuky žádné nebyly vidět,Dr.říkala že dle sliznice a volné tekutiny na vaječníku jsem čerstvě po ovulaci,takže to bylo asi v neděli to mě hodně bolely vaječníky.Jinak když se to teď nepovede,tak mám Clostík ještě na měsíc.Říkala,že na něj reaguji,ale trochu se jí nezdál vejcovod,takže když se to i na potřetí nepovede,tak půjde na laparoskopii,jestli není ucpaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.4.12 09:03

Palunko, tak držím pěsti do dalšího pokusu. Ta tvoje doktorka si ten ultrazvuk vždycky naplánuje moc pozdě. No, ale nevadí, Clostík určitě zafungoval a vyjde to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
10.4.12 13:33

Ahoj Ivčo,tak co jak pak si na tom.Já jsem dnes zkusila testnout,jsem 9 dní po ovulce a na Gravitestu 12,5 úplně miniaturní duch,teda jestli si to nevsugerovávám,v pátek bych chtěla zkusit test znovu.Chtěla jsem mamatest a nasehnala jsem ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.4.12 13:35

Palunko, tak to je superky, že máš dušíka, tak to budu držět moc pěsti, aby čárečka sílila. Já pořád čekám na menses, zatím marně, jsem 31 DC a už mě to čekání nebaví. A cystu pořád cítím, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
10.4.12 13:39

A těhu být náhodou nemůžeš?Když si to ještě nedostala.Já bych to měla dostat příští týden v úterý,tak doufám,že MS nedorazí a budou tam už 2 čárky.Mě to právě nedalo,protože jsme včera grilovali a nikdy mi kouř nevadil,no a včera mi z toho bylo úplně na zvracení,tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.4.12 13:48

Palunko, tak to vypadá opravdu nadějně :kytka:. No, těhu asi ne, je běžné, že cysta takhle brzdí menses, takže si žádné iluze nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
10.4.12 13:50

Tak naděje umírá poslední,třeba si otěhotněla někdy později :nevim: Já už bych taky chtěla aby to vyšlo,jestli se to ještě jeden měsíc nepovede tak půjdu na tu laparoskopii.Docela se toho bojím,ani ne toho zákroku,ale třeba toho že mi řeknou špatnou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
10.4.12 14:25

Palunko, tak to jsi statečná, já bych na laparku asi nešla, bojím se. To bych radši naklusala do CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
11.4.12 07:37

Ahojky,nechci se předčasně radovat ale můj duch sílí,včera byl vidět jen při naklonění a dnes už normálně.Tak snad to v úterý nepříjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
11.4.12 08:58

Palunko, to je krásné, potichoučku gratuluji, kolikátý jsi dnes DC? A víš co je nového u mě? Menses nikde, tak jsem ráno zkusila testnout a byly tam dvě silné //, tak jsem si sjela na krev a HCG prý jako prase 946. Tak teď už jenom, aby nám to doktoři potvrdili a bylo vše v pořádku, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí