Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivčo v letáku nic není,ale už jsem se tu dočetla,že se to někomu stalo také,tak nevím.
Palunko, krásná fotečka
. S těmi vlasy fakt nevím, mě se to nestalo,
Ahojky,Ivčo drž mi palce dnes jdu měřit folíky,tak snad to dobře dopadne.Od včera mě bolí vaječníky,tak snad ta ovu bude.A co ty jak pak si na tom???
Palunko, držím moc pěsti, aby tam byly folíky a sliznice jedna báseň! Potom určitě napiš. U mě nic nového, stále čekám na menses, měla by dorazit koncem týdne.
Ahojky,tak jsem dopadla dobře,sliznice 9 mm,folikuky žádné nebyly vidět,Dr.říkala že dle sliznice a volné tekutiny na vaječníku jsem čerstvě po ovulaci,takže to bylo asi v neděli to mě hodně bolely vaječníky.Jinak když se to teď nepovede,tak mám Clostík ještě na měsíc.Říkala,že na něj reaguji,ale trochu se jí nezdál vejcovod,takže když se to i na potřetí nepovede,tak půjde na laparoskopii,jestli není ucpaný.
Palunko, tak držím pěsti do dalšího pokusu. Ta tvoje doktorka si ten ultrazvuk vždycky naplánuje moc pozdě. No, ale nevadí, Clostík určitě zafungoval a vyjde to!
Ahoj Ivčo,tak co jak pak si na tom.Já jsem dnes zkusila testnout,jsem 9 dní po ovulce a na Gravitestu 12,5 úplně miniaturní duch,teda jestli si to nevsugerovávám,v pátek bych chtěla zkusit test znovu.Chtěla jsem mamatest a nasehnala jsem ho.
Palunko, tak to je superky, že máš dušíka, tak to budu držět moc pěsti, aby čárečka sílila. Já pořád čekám na menses, zatím marně, jsem 31 DC a už mě to čekání nebaví. A cystu pořád cítím, ach jo.
A těhu být náhodou nemůžeš?Když si to ještě nedostala.Já bych to měla dostat příští týden v úterý,tak doufám,že MS nedorazí a budou tam už 2 čárky.Mě to právě nedalo,protože jsme včera grilovali a nikdy mi kouř nevadil,no a včera mi z toho bylo úplně na zvracení,tak nevím ![]()
Palunko, tak to vypadá opravdu nadějně
. No, těhu asi ne, je běžné, že cysta takhle brzdí menses, takže si žádné iluze nedělám.
Tak naděje umírá poslední,třeba si otěhotněla někdy později
Já už bych taky chtěla aby to vyšlo,jestli se to ještě jeden měsíc nepovede tak půjdu na tu laparoskopii.Docela se toho bojím,ani ne toho zákroku,ale třeba toho že mi řeknou špatnou zprávu.
Palunko, tak to jsi statečná, já bych na laparku asi nešla, bojím se. To bych radši naklusala do CARu.
Ahojky,nechci se předčasně radovat ale můj duch sílí,včera byl vidět jen při naklonění a dnes už normálně.Tak snad to v úterý nepříjde.
Palunko, to je krásné, potichoučku gratuluji, kolikátý jsi dnes DC? A víš co je nového u mě? Menses nikde, tak jsem ráno zkusila testnout a byly tam dvě silné //, tak jsem si sjela na krev a HCG prý jako prase 946. Tak teď už jenom, aby nám to doktoři potvrdili a bylo vše v pořádku, viď?