Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
Možná se naučit česky a psát co byste místo co by jste?
Řešíš kraviny… připadáš si teď zajímavý?
![]()
@KalamityJohn píše:
@Matt 02Mne a mě jsou zaměnitelný, kam nejde mne, musí mně. Aspoň tak si to pamatuju.
To je nějak podle pádu či co. Nikdy jsem to nepochopil, ale podle Vaška je to easy. Počkej na mě, počkej na Vaška a řekl to mně, řekl to Vaškovi. Vaškovi je delší tak je tam i to n
.
Já chci mít svou výstavu, ale hlavně chci zdárně syna vychovati. To je nejdůležitější ![]()
Jedinců, po kterých tu má něco zůstat a díky tomu se na ně bude vzpomínat je velmi omezené množství. Vím, že já mezi ně nepatřím.
@Matt 02 píše:
To je nějak podle pádu či co. Nikdy jsem to nepochopil, ale podle Vaška je to easy. Počkej na mě, počkej na Vaška a řekl to mně, řekl to Vaškovi. Vaškovi je delší tak je tam i to n.
A vždycky se to dá svést na to, že m a n jsou na klávesnici vedle sebe buď se n málo stisklo, nebo se stisklo zároveň s m. ![]()
Chtěla bych v šedesáti překonat maratónský rekord (3:30) té Japonky, co ho teď drží.
@KalamityJohn píše:
Možná se naučit česky a psát co byste místo co by jste?
Jsem pro .
Chci si doplnit vzdělání a dělat práci, která by mě bavila. Zároveň chci dát to nejlepší svým dětem a učinit je soběstačné. Ještě, že je důchod v nedohlednu
třeba to stihnu.
@Len123l Svých cmaranic. Kamarádka mě přesvědčila že umím kreslit a že má v muzeu známé a zeptá se mi. Tak uvidíme ![]()
Dostat se na vzdělávání, na které mám přihlášku, úspěšně ho dokončit, naučit se dobre jazyk, který potřebuji a udělat si z nej certifikat.Snad to v tomto životě ještě stihnu …
@Marki1985 tak To ti moc preji. Ja bych chtela myt vystavu svych fotografii
@Len123l Uděláme společnou výstavu já svoje čmáranice ty fotografie ![]()
@Marki1985 píše:
@Len123l Uděláme společnou výstavu já svoje čmáranice ty fotografie
Třeba se přidá i Uko Ješita ![]()