Co čtete aneb tipy na knihy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
michallla
13.7.12 17:21

Bára Nesvadbová

Ahoj holky, nevíte, kdy a kde se bude letos konat bazar Báry Nesvadbové?

• Citovat
  • Upravit
6594
19.1.13 08:02

Holky, četla nebo čte některá z Vás Padesát odstínu šedi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
19.1.13 08:09

@SarkaLo Já četla a moc se mi líbila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.1.13 08:51

@Danuška23 Taky jsem se do ní teď pustila a vypadá to, že se od ní neodlepím :-)
Ale zklamala mě kniha - Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti…nic moc :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
19.1.13 08:58

Sirotčinec jsem taky začala číst, ale též se mi nelíbil..přijde mi to takový divně napsaný..ještě že mám knížky ve čtečce a stahuju si je netu..Pěkně by mě štvalo si jí koupit a potom by se mi nelíbila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.1.13 09:02

@Danuška23 Já si knížky taky nekupuju, ale čtu je v PC nebo čtečce…bych byla pěkně vytočená :-) Ten Sirotčinec jsem dočetla - ale jen proto, že nemám ráda nedočtené knížky. Pár kapitol super, ale tak od třetiny…škoda, vypadala jako dobrá knížka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
19.1.13 09:07

Mě zklamala od začátku..Byli na ní hodně dobrý recenze a tak jsem byla ráda, že jsem sai jí stáhla..Já už se neůžu dočkat až bude ke stáhnutí 50 odstínů temnoty..Mám jen 9 kapitol a jsem zvědavá jak to dopadne..To mě chytlo hodně…Teď mám rozečtenou Řeku bohů, tak mám 14 dní co dělat aby jsem přečetla všechny díly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
19.1.13 09:07

Holky a kde stahujete do té čtečky? :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.1.13 14:35

@mekkinka Já si to stahuju přímo z uložta - ale je tam jen něco - prostě ne všechno tam najdeš…Já jsem teď u 9.kapitoly 50 Odstínu šedi a jsem hotová :-) Jdu pokračovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18018
19.1.13 15:33

Čtu Druhé město od Ajvaze. Super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
19.1.13 17:43

Ahoj :mavam:

já mám nejradši Fieldingovou, Erskinovou, S. Brown, Noru Roberts, Občas Cooka, Woodovou…
ale četla jsem i Pilíře země od Folleta, to bylo pěkné, dlouhé a trochu náročnější, ale pěkné, chystám se na volné pokračování.
Taky se chystám na Moneovou, od ní jsem ještě nic nečetla.
50odstínů šedi jsem četla na konci listopadu, přečetla jsem za 3 dny a fakt mě to dostalo ;) už mám předobjednaný 2.díl a nemůžu se ho dočkat.

Je to 5 dní, co jsem si koupila čtečku a jsem nadšená 8)
Nemáte prosím někdo ebook Nebezpečná lásla?Šlyšela jsem na ni samou chválu, ale na stažení jsem ji nikde nenašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.1.13 17:46

Čtu Přemyslovskou epopej 1,mám i dvojku. Dorazil mi taky Dallas 63,novinka od Kinga, a těším se na to.
Ten Sirotčinec vypadal zajímavě, to je poprvý, co na něj vidím kritiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
19.1.13 17:59

@SarkaLo právě jsem Padesát odstínů šedi dočetla ;), už mám objednaný druhý díl :palec: (Padesát odstínů temnoty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.1.13 20:04

@momi33 O tom Dallasu jsem četla a prý je to dobré čtení. Ale Sirotčinec mě nezaujal. Moc jsem se těšila, až si ho přečtu a pak jsem byla zklamaná, ale třeba Tě to chytne :-)
@Oliverkaa Já u toho sedím celou pracovní směnu v práci a už teď se těším zítra do práce, abych zase mohla číst :-) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
19.1.13 20:42

@SarkaLo Jé, co děláš za práci? To by se mi taky líbilo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie