Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám rozečtenou Sophiinu volbu a pak Třetí přání od Fulghuma, to čtu už po několikáté.
Nevíte
, kdy výjde v češtině 3.díl Padesáti odstínů - na uložto je jen v aj
![]()
@jonatanka Sophiina volba je super, jen mě dost nudila cca 3/4 knížky, ale ke konci to bylo fajn. Viděla jsem i film, ale knížka je knížka ![]()
Holky, četly jste některá z Vás Lady Fuckingham od Oscara Wilda? To je masakr - červenala jsem se u toho skoro pořád. ![]()
@SarkaLo píše:
@Aaalenkaaa Něco málo mám, je to super autor a ty jeho detektivky jsou senzačníChceš to poslat do SZ - nebo jich je pár na uložto ke stažení!
![]()
díky, už jsem objevila i na neee.cz
@vikikl píše:…+SarkaLo
@SarkaLo Můžu se zeptat, co konkrétně od Nesba máš? Já jsem na Ulozto nic moc nenašla
na neee.cz je od Nesba ještě Pentagram a Nemesis ![]()
A nemáte některá do PC od Sylvia Day - Obnažená nebo Sylva Lauerová - Hračka??? Jakýkoliv formát??
@SarkaLo píše:
A nemáte některá do PC od Sylvia Day - Obnažená nebo Sylva Lauerová - Hračka??? Jakýkoliv formát??
Obnaženou taky vyhlížím…a nic.
Ještě v podobném stylu by měla být Hrana rozkoše od Berlinové.
Pokud někdo má, prosím taky ![]()
@Aaalenkaaa O Hraně rozkoše jsem četla a prý nic moc - zvlášť, když máš prý přečteno Fifty Shades… ![]()
Holky, dostala jsem úplně novou knížku - DOKONALÁ HARMONIE Od Barbary Wood - ale jaksi to není můj žánr, neměla by o ni některá z Vás zájem - za nějakou rozumnou cenu
?
@SarkaLo Já tě zklamu. Knížka nevypadá zle, ale já čtu převážně z knihovny. Jednak na knihovnu nemám doma prostory a málokdy se k už přečtené knížce vracím ![]()
SARKALO mám ji ve čtečce, ale ještě jsem nečetla, ale viděla jsem film kdysi. Snad bych ji v PC našla, chceš?