Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dáváte dětem nejaký dárek ke dni dětí?
Ne - nikdy jsme to nedělali a ani dělat nebudeme. Maximálně si zajdeme na zmrzlinu nebo do parku na oslavu (dělají tam různé atrakce pro děti) - ale klasické dárky nekupujeme.
Většinou holky dostaly nějaké tričko, stejně bych ho musela koupit
a třeba bonbony. Když byla nějaká akce pro děti, tak tam šly, nebo na pout, podle toho co bylo.
Vlastně mě ani nenapadlo něco kupovat. Ale zrovna jsem objednala pár věcí z Maxíkovo hraček, větší enduro, hračky na písek… Tak to přijde příští týden a bude to jako ke dni dětí. ![]()
Ano kupujeme většinou nějaký balíček sladkostí a hračku nebo jen větší hračku
je to u nás jako druhý svátek ![]()
Já jako malá dostávala menší dárek a nějakou tu sladkost. Dceři taky kupuju protože má na den dětí svátek. Ale kdyby neměla tak i tak koupím
Ke dni matek taky dostanem nějakou bombonieru a kytku. Tak proč nedávat ke dni dětí?
Dáváme nějakou maličkost typu omalovánky, křídy apod., z dětství si pamatuju, že jsme třeba s bráchou dostali každý mončičáka
A třeba si zajít na pohár. Velké dary opravdu ne.
Dávám, ale jen nějakou maličkost - sponky do vlasů, gelové propisky apod.
Nějak zvlášť to neřešíme. Když potkáme cestou nějakou akci, tak tam jdeme.
A neřešíme ani Den matek ![]()
Nedáváme, jedině tak na zmrzlinu, ale žádné hračky nebo tak. U nás se pořádá několik akcí pro děti, takže jdeme tam.
Cukrarna, detske centrum, darky nic extra, podostavaji od babicek.Proc to neoslavit, na DM, DZ taky dostavame.Me mrzelo ze nasi ten svatek neresili a ostatni ano.
1.6.2009 mi byla zavedena embrya, takze u nas se to slavi, jako narozeniny ![]()
jdeme na jidlo, dostanou malou hracku
Jedem někam na výlet, žádné hračky nekupuju, to by mi ještě scházelo, už tak to není kam dávat ![]()