Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:špinavý blond, na krátko střižený,modré oči vysoký 187cm a vážící 87kg, štíhlý, bohužel bez pekáče buchet na břiše
a co tak něco o sobě napsat
@Anonymní píše:
no docela tě chápu zakladatelko, jsem na seznamce chvíli a je to teda materiál. mam tamdané věkové rozmezí 28-35a píšoumi40-50 letí pánové,no mě je 27. Nebo mi přišla dokonce zpráva „Ahoj, jsem zadaný, ale snad to nevadí…“Fakt miněkdy zůstává rozum stát. Takový ihned mažu. Q
to že tam máš ty takové rozmezí znamená, že se ti zobrazují návrhy v této věkové skupině, když si starý páprda zvolí, že hledá25-30 tak se mu logicky zobrazíš i ty
@zuracz1 píše:
to že tam máš ty takové rozmezí znamená, že se ti zobrazují návrhy v této věkové skupině, když si starý páprda zvolí, že hledá25-30 tak se mu logicky zobrazíš i ty
já se právě domnívala, že těm chlapům sem zobrazí moje věkové rozmezí, který požaduju a nebudou mi tím pádem psát. Ale možná to je,jak říkáš ty. Samozřejmě chápu, že někoho hledají, ale taky by mohli mít soudnost, že prostě v 27 nebudu mít zájem o 50 chlápka.
@Anonymní píše:
já se právě domnívala, že těm chlapům sem zobrazí moje věkové rozmezí, který požaduju a nebudou mi tím pádem psát. Ale možná to je,jak říkáš ty. Samozřejmě chápu, že někoho hledají, ale taky by mohli mít soudnost, že prostě v 27 nebudu mít zájem o 50 chlápka.
Soudnost?
Ego je víc než soudnost. ![]()
@Anonymní píše:
hele nvm na jaké seznamce jsi, ale např na Badoo to přes mobilní aplikaci nevidíš, pokud si to ale zapneš přes PC, tak vidíš, že dívka hledá partnera např max do 35let,nicméně i tak jí tam můžeš napsat, poslat sympatii apod. A víš kolik je mladých holek co hledají tatínky na vztah?
@Anonymní píše:
Soudnost?? ![]()
@zuracz1 píše: špinavý blond, na krátko střižený,modré oči vysoký 187cm a vážící 87kg, štíhlý, bohužel bez pekáče buchet na břišejsem ve znamení ryb, takže hodný, milý, milující, citlivý hoch
![]()
pekáč nepotřebuju
kolik ty je ![]()
@Anonymní píše:
Oni právě tu soudnost mají a nejdou po těch mladších a atraktivních. Pokud tam jsi už nějakou dobu, tak to berou, jako že se té chuděry ujmou ![]()
@Anonymní píše:
to se mi taky stává a to tam jsem chvilku a píšou mi i 50 letý..Nevím proč se vůbec ozyvají když mám napsané nějaké požadavky. Mě by bylo blbé psát někomu kdo má napsáno že hledá takovou a takovou ženu. Tak mu nebudu psát když jsem pravý opak
@Anonymní píše:
to se mi taky stává a to tam jsem chvilku a píšou mi i 50 letý..Nevím proč se vůbec ozyvají když mám napsané nějaké požadavky. Mě by bylo blbé psát někomu kdo má napsáno že hledá takovou a takovou ženu. Tak mu nebudu psát když jsem pravý opak
já jsem tam asi týden. Taky to jako nechápu. Dokonce mi píšou i mladší
jeden 19 chlapec. Mě je 27, skutečně nejsem na zajíčky. Q
@Anonymní píše:
já jsem tam asi týden. Taky to jako nechápu. Dokonce mi píšou i mladšíjeden 19 chlapec. Mě je 27, skutečně nejsem na zajíčky. Q
To psali i mne a bylo mi.přes čtyřicet
@zuracz1 píše: špinavý blond, na krátko střižený,modré oči vysoký 187cm a vážící 87kg, štíhlý, bohužel bez pekáče buchet na břišejsem ve znamení ryb, takže hodný, milý, milující, citlivý hoch
![]()
Jsem střelec takže střelená. Nechceš se přesunout na fc tam jsem přeci jen častěji než tady ![]()