Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@adddxkx ona tam bydli predpokladam uz mnoho let, takze je to vic jeji domacnost nez tvoje. Budete to muset nejak rozdelit, at ma kazdy svoje uzemi, nebo ji najit jine bydleni.
Spolecne bydleni nikdy neklape.
Tohle nemá řešení. Barák ne psaný na syna a předpokládám, že nevyšoupne mámu kvůli tobě. Ty to nezkousneš a akorát ztrácíš čas. A ty příteli pomáháš splácet jeho hypotéku??
Byt ve kterém žijeme je zatím pouze na manžela, představa, že se rozvedeme, on to napíše na syna, ten si najde holku a ta bude přemýšlet, jak mě dostat z bytu, který jsem vybudovala (včetně investic) je no.. poněkud nepříjemná.
Já si to teda s manželem naštěstí hodlám vyřešit.
@Magical-eyes To říkal přítel už dávno, že by se mohla odstěhovat. Nebyla to moje první myšlenka. To bych si totiž nedovolila, jen s ním začínám souhlasit. A ano pomáhám. Dávám mu vždy půlku na všecko.
@adddxkx píše: Více
No to mi přijde trochu hloupost mu platit půlku hypotéky
vydaje ano, ale ne hypo. Stejne jako vyhodit jeho matku, co ji chlap se kterým má syna utekl za jinou a teď v „jejich“baráku jsi ještě ty
Proč se takhle mladá cpeš k přítelíčkovi? To prostě nemůžeš bydlet u rodičů jako všichni? Vrať se domů. Nebo si pronajměte garsonku a máte od ní svatý klid. Prostě si jí ukradla synáčka a ona na tebe očividně není ani trochu zvědavá, to je taková klasika, no. ![]()
@Temnástranasíly je mi te tchyne lito.
Jeji chlap si najde jinou. Barak prepise na syna. Syn si privede ehm… tohle. Ona ji tam musi snaset a jeste se bat, kdy ji vysoupnou na ulici.
@Quinn7 Protože to i sama chtěla ať se nastěhuju😄 chtěli jsme to všichni.
@pikola píše: Více
Taky si myslím, aby se tady za pár let neobjevila diskuze, pomohla jsem příteli splatit hypotéku, a on mě po splacení vykopnul.
No promiň, ale ty se s tchyni predhanis kdo uklidí a nakoupí?
a co přítel? Ten nehne prstem, spori si do vlastního baráku a je vysmátej. Jsi normální? ![]()
Prosím tě, to říkají všechny tchýně. Stačí víkend s ní a většina lidí s hrůzou uteče. Kamarádka má taky takovou tchýni, která bydlí v bytě jejího přítele. Neustále říká, ať se nastěhují ale stačí jim návštěva a jsou rádi za jejich nájemní garsonku. No i tohle je realita.
Tak s tím okamžitě přestaň. On si spori na tvůj úkor. Slusnej člověk nebude chtít nájem od partnera, s kterým plánuje zbytek života.
Tchyně chodí do práce? Pije? Třeba otec přítele věděl, proč napsal barák na syna.