Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Quinn7 No u nás to bylo jiné..Rok jsem tam jezdila na víkendy jen protože jsme od sebe bydleli skoro 400km. Ona pak navrhovala ať se nastehuji a nekolikrat jsem se ptala jestli to myslí vazne ze nechcu prekazet a mely jsme se rady. Zacalo se to kazit vsecko az po pul roce co jsem tam uz bydlela.
@Samodomo Má svuj bufet kam chodi dva dny v tydnu a nekdy rozvazi pizzu. Kazdopadne driv moc do prace nechodila.. A ano pije
@adddxkx píše: Více
máte to celé dost zvláštně nastavené, úplně nepochopitelně,
a největší blbost je, že mu dáváš půlku na jeho hypotéku? proč? tobě tam nic nepatří, tak mu neplať jeho barák,
a dáváš mu půlku na všecko - a ta „tchýně“ platí co?
no protože tchýni docvaklo, že to myslíte vážně. Nejspíš si prostě myslela, že jde o pubertální lásku a rozejdete se. Teď vidí, že je to vážný, že si jí ukradla synáčka. Nejlepší je se odstěhovat a máte klid. Jiný řešení není.
@stinga No.. s tím souhlasím. A ona davala jen neco malo na inkaso jinak nic..
hele, a jak mohla ona „navrhovat“ ať tam bydlíš, když to není její barák?
píšeš, že barák je přítele, tak jediný, kdo může navrhovat, kdo tam bude bydlet, je potom on,
nedává to smysl, a jak už jsem se ptala, CO platí ona?
tak přece musí dávat třetinu - když tam jste tři,
a jídlo platí kdo?
@stinga Ja se ptala proto, ze jsem chtela mit jistotu, ze ji to nebude vadit. Pritel ji to rekl, ze by chtel at tam bydlim a ona se vsim souhlasila a furt opakovala at uz tam bydlim a tak dale. Ona platila jen cast na inkaso. Nic vic.
no hlavní úkol to nějak vyřešit je na tvém příteli
@stinga ano to vím. Kazdopadne dost casto rikala jak nema a pritel to nechal byt.. psala jsem ze pred par tydny jsem ji uz i sama rekla ze by to melo byt deleno tremi a ze jidlo budu kupovat ja. Jidlo driv jsme platili vsichni. Ja i pritel jsme davali na jidlo penize ji plus ona mela davat taky tretinu. Coz se nevyplatilo. Nakupovala jen proto ze mela dvakrat tydne cestu do obchodu kdyz si nakupovala do sveho bufetu nakoupila zrovna i domu.
@mamule42 píše: Více
To se stalo asi i te tchyni. Cpala penize do ciziho, delala sluzku a ted je vdecna, ze ji tam syn necha bydlet a muze delat sluzku jemu.
@malákráličice píše: Více
Jj, jsem o této debatě řekla muži
hned jak bude po porodu chvíli klid to jdeme přepsat (je tu hypo, potřebujeme komunikovat i s bankou).
Ono se to nezdá, i když člověk není vlastník, má v tom spoustu energie a peněz. Ostatně, pokud člověk nechce bydlet v hnusu, to snad ani jinak nejde.
Já jsem to bez děcka neřešila, bylo mi jedno, že to má na sebe jen manžel. Brala jsem to férově - že já nejsem omezená ve svých investicích, ale s miminem už sakra jsem ![]()
Společné soužití je peklo. Kdysi jsem chodila s klukem, kde se naštěstí maminka ukázala už během chození, teror který ta dáma vymyslela nenalezám ani zde na eMiminu ![]()
Holka, moje věštecká koule emimina predikuje, že pěkně zapláčeš.
Platíš přítelovi krásně hypotéku, ještě nakupuješ jídlo, v baráku uklidis, proč by tě jinak chtěl teď měnit, když jsi tak hloupá.
Jinak tvůj přístup je obecně hodně zvláštní, v baráku ti nepatří ani lampa, sotva ses tam ohřála zadek, ale už děláš dusno s jeho mámou v domácnosti jako kdyby to byl póvl člověk a ty velká madam.
Tak tu pak nebreč, až ti přítel kopne do zadku a půjdeš zas zpět xx km s holým zadkem a peněženkou ![]()