Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muj nazor je, ze se partnerovi nema lezt ani do pocitace, ani do telefonu. Takze bud se tim budes potajnu uzirat, nebo mu vyklopis, cos provedla a pobavite se o tom. Jina moznost neni.
@Anonymní píše: Více
No jo, tak si se dozvěděla, co si vědět nechtěla. Co s tím chcěš dělat? Jestli s ní něcoměl, nebo ne, se stejně nedozvíš. Sama píšeš, že se teď snaží, tak se na to vykašli a nic mu neříkej. Proč si mu lezla do PC? Nevěříš mu viď? Tolik štastná asi nebudeš, když pátráš.
Klasika. Vlezla jsi mu do telefonu, neco jsi našla, ale nemůžeš s tím nijak naložit, protože by ses shodila. Tak teď akorát můžeš držet pusu. Nebylo by ti líp, kdybys nelezla, kam nemáš?
@Azeretereza samozřejmě lituji ze jsem se podívala ale nedalo mi to
Zdravím. Před pár dny jsem vlezla příteli do PC a našla tam něco co jsem nechtěla. Před par měsíci jsme měli krizi a byli měsíc od sebe a já zjistila na tom PC ze dva nebo tři dny před rozchodem měl něco s ni (jen líbání) a pak během toho co jsme spolu už nebyli tak byli ještě asi 1× -2× venku. Neřekla jsem mu že jsem mu vlezla do PC. Ale ptala jsem se nějak okolo i na tu holku a říkal ze s ni nikdy nic nemel atd.
Od ty doby co jsme znova spolu se už neviděli a během toho si s ni napsal tak 3× ale nic nevhodného nebo tak. Je to kamarádka kterou zná dlouho. Ona ví že jsme znova spolu. Spis jde o to co dělat v téhle situaci? Dokad jsem tam nevlezla tak jsem byla fakt šťastná a přítel se hodně snaží a jde vidět ze mu na mě záleží. Chápete menší pocit nejistoty tam je nebo spis strach. Sem tam na to furt myslím ale je pravda ze od ty doby co jsme znova spolu tak 100% vím ze s nikým nic nemel a ani nemá.
Váš názor na to?