Co děláte celé dny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
989
12.3.14 08:56
@Anonymní píše:
Rodiče mi samozřejmě pomáhají a přítel(tatínek) taky. Všechno to koupíme, ale mě jde o to, že bych byla nejraději kdybych si to mohla koupit sama a ne čekat až mi dá někdo peníze.

A co práce na doma? Já teda nevím jestli a jak to funguje, ale narazila jsem tu na holky, které to dělají a asi to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
12.3.14 09:00

Práce na doma - lepení obálek, dotazníky, už to není tak, jak to bývalo..Dá se tím přivydělat pár kaček, k uživení to není, ale v takové situaci bych brala každou možnost - jak se zabavit a mít nějakou korunu navíc.
Jako reálné se mi jeví roznášení reklamních letáků, tato brigáda jde pořád dobře sehnat, dítě nemá, je časově nezávislá, letáky může rozvážet na starém kočárku nebo ve vozíčku(u nás to tak občas vidím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
12.3.14 09:03

Pokud bych byla zdravá a nebyla bych „na spadnutí“, spíš bych hledala možnost, jak si přivydělat než jak se zabavit.
Když bydlí u rodičů, pochybuju, že má přítel takový plat, že je v pohodě uživí..A pokud to tak je, tak korunky do zálohy se budou hodit, protože bydlet s rodiči a dítětem pod jednou střechou není žádný med..Já bych potom hledala s přítelem podnájem(s dítětem se dá už dobře dosáhnout na příspěvek na bydlení, pokud budou bydlet v nájmu s nájemní smlouvou - nikoliv v podnájmu).

Ale pokud jde jen o tu zábavu, chodila bych do knihovny a četla bych knihy..Kdysi jsem ráda četla, ale teď s dětmi na to už není moc času. Stojí to jen roční poplatek do knihovny, u nás je to stovka na celý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
12.3.14 09:08

Já třeba háčkovala, šila hračky pro mimi, i když jsem amatér, ale na netu je spousta návodů a videí nebo jsem si vyráběla různé dekorace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.3.14 10:19

Jezisi to jarni slunko je kruteeee
potrebuju nekoho, kdo mi umyje okna! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
12.3.14 11:46

@budi Jo to já taky, od doktora to mám zakázané :-(. pokud k tomu přítele nedokopu, tak do léta přes něj neuvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.3.14 13:02

@budi My máme záclonu a to stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.3.14 13:37
@Fjodorka píše: