Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Děti těstoviny s krůtím masem a květáková polévka, já zbytky nudlí od číňana ![]()
@spiritt zeleninové rizoto se sýrem nebo nejakou rychlou polévku ![]()
Včera k večeři jsem si dala avokádo a rajčatový salát, k obědu houbový řízečky, syn měl celerovou polévku
U nás dnes pizzy Spinaci a Mexicana.. oběd vařím později, jsem nemocná a chatrná bez energie
Bude hovězí guláš, knedla. Dala bych si ale langoš ![]()
Cottage pie, co jsem okoukala tady
a hnědá buchta s tvarohem a margotkou..
@Krapina Povedl se a chutnal cottage pie?
Napíšeš mi prosím recept na tu buchtu? Díky!
Já jsem jen udělala čočkovou polévku a švestkové knedlíky co jsem vařila včera.
Špenátová polévka krémová s opečenou houskou, těstovinový salát s kuřecím masem a k sváče pudingový pohár ![]()
@LuciLu Jestli chutnal, se uvidí až večer, kdy přijde přítel z práce
Ale u nás je v oblibě všechno jídlo, co se zapéká, takže nemám strach
A já jsem nadmíru spokojená ![]()
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Těsto: 2 HR polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 1 HR cukru, 1 HR mléka, 3/4 HR oleje, 1 vanilkový cukr, 2 vejce, 2 PL kakaa, 2 PL rumu
Tvarohová náplň: 3 tvarohy (kostky, ne ve vaničce), 2 vejce, 1 HR mléka, 1 HR cukru, 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudink - prášek, rum
Na posyp: nastrouhaná Margotka nebo čokoláda
POSTUP PŘÍPRAVY
Přísady na těsto smícháme postupně cukr + vejce atd… Nalijeme na plech.
Přísady na tvarohovou náplň ušleháme a nalijeme na těsto.
Postrouháme Margotkou nebo čokoládou a dáme péct do vyhřáté trouby na 170°C cca 50 minut (podle trouby).
Ale je to pro mě taky premiéra, tak nevím, jaká bude. Voní nádherně, i dobře vypadá. Jen je ještě moc horká na ochutnání ![]()
@spiritt píše:
Ahoj, nenapada vás nějakej nesladkej, bezmasej oběd, a nejlépe nesmaženej..?mě dneska vůbec nic nenapadá…
Zrovna jsem taky dnes vymýšlela něco bezmasého, nesmaženého, nesladkého, co by navíc jedlo moje dítě.
To je fakt rébus. Co rajská s těstovinami, nebo špenát s bramborem, nebo fazolky nakyselo s bramborem a vejcem, nebo koprovka s bramborem?
My si dáme zítra čočku, ale malá mi to nejí.
Vůbec už nevím, co jí vařit. ![]()
U nás dnes bylo vepřové na leču s rýží. Něco jako srbské žebírko.
@tiffany Zkus mrknout sem:
http://www.mamincinyrecepty.cz/bezmase-pokrmy
Pár receptů jsem vyzkoušela a dobré. Líbí se mi hlavně ty jednotlivé fotky v postupu
![]()