Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak my dneska dojíme svíčkovou ze včerejška. K večeři byly špízy s opékanými brambory a dnes k večeři budou řízky s kaší.
U nás dnes vaří místní vývařovna, manžel se synem rajskou s knedlíkem, já květák s bramborem. Jediné co dnes vařím, je zeleninová polívečka s téstovinami pro batole ![]()
Kuřecí vývar s nudlemi a čína s kari-rýží. Ještě jsem upekla 8 kuřecích paliček příteli do práce a přemýšlím, že bych udělala něco sladkého na chuť ![]()
No tak se tomu „vaření“ dnes nevyhnu, ohlásila se nečekaná návštěva, tak jdu splácat alespoň nějaké chlebíčky, chuťovky… ![]()
Dnes k obědu špagety aglio olio
, k večeři lečo. Na zítra dělám houbovou omáčku a gnochi.
U nás byla k obědu fazolačka a vepřový řízky s bramborama. K večeři jsme si dali obložený chleby ve vajíčku.. a já ještě čínskou polívku ![]()
@Hr4sek22 mnam, fazolacka
kojim takze uz se nemůžu dočkat, az si ji dám.
U nas hamburska veprova kyta s knedlikem, uzena polivka
Tak nakonec jsem nikam nejela, ale uklízela, tak jsem vytáhla z mrazáku maso s rajčaty (už hotové z minule, když toho bylo moc) na špagety, ty k tomu uvařila a cuketovou polívku a byl oběd
K večeři já nic, manžel tlačenku s chlebem a prcek chlebík se šunkou a sýrem. Zítra udělám zapečené brambory, s uzeninou a zeleninou, máme teď chutě na něco takového obyčejného. A pak některý den musím udělat rajskou omáčku, synkovo nejoblíbenější jídlo, už dlouho nebylo ![]()
Dnes dojídáme zbytky, odpoledne udělám koblížky a k večeři smaženice
@a1j2a3 Je výborná. Máme i dneska. Já už nekojím tak si dám
![]()
Jinak u nás dnes znojemská omajda s vepřovým masem, těstoviny.
Večer asi upeču táč s lesním ovocem.
Dneska budou nedožerky, ale už padají jabka, takže to vidím na žemlovku, kynutý jablkový knedlíky a kdo ví co ještě a ještě jednou dokola ![]()